Mitä sovellus voin käyttää ladata ilmaiseksi musiikkia puhelimeen

7 Free Music Download sovellukset Android puhelin 2016

On olemassa useita ilmainen musiikki lataa sovelluksia Android matkapuhelimia, jotka ovat pölvästi ja erittäin tehokas. Musiikin lataaminen näitä sovelluksia näyttää olevan ensisijainen vaihtoehto online streaming varsinkin kun olet offline-tilassa. Saattaa olla, että haluat ilmaiseksi ladattavia, minun täytyy sanoa, että ei ole häpeä, että niin paljon kuin se on laillinen.

Voit ladata alla sovelluksia Google Play Store. Ne ovat käyttäjäystävällisiä ja voit alkaa käyttää niitä heti. Jotkut vaativat rekisteröintiä, joka on täysin vapaa ja voidaan tehdä muutamassa sekunnissa. Tarjolla ilmainen musiikki lataa sovelluksia 2015-2016 Android-puhelinta.

Seuraavat sovellukset ovat parhaita sovelluksia ilmaiseksi (laillinen) musiikin lataaminen niille, jotka käyttävät Android-laitteisiin, ja ne ovat seuraavat missään erityisessä järjestyksessä:

1. 4shared Musiikki: 4shared musiikki on yli 6 miljoonaa vapaa kappaletta ladata sen kirjastoon. 4share android sovellus on ladattavissa Google pelata ja voidaan etsiä valtava tietokanta musiikkitiedostoja. Tämä sovellus mahdollistaa ladata jopa suosikkikappaleesi ovat MP3-tiedostomuodossa tai muuta tiedostomuotoa ehkä mieluummin. Kun olet ladannut, tiedosto lisätään 4shared pilvi kansio joka voi sisältää myös muita tiedostoja haluat ehkä lisätä, ja voit alkaa nauttia musiikista offline. 4shared sovellus on erittäin hyödyllinen Etsimällä kappaleita klassisesta ja nousevien artistien.

2. Rhapsody: Niistä huippuluokan ilmainen musiikki lataa sovelluksia Android puhelin on Rhapsody. Rhapsody, voit ladata miljoonia kappaleita offline ilmaiseksi. Vapaa App on useita ominaisuuksia, kuten audio EQ, uniajastin, laadukas ääni, laulu radio, esittäjän videoita ja niin edelleen. Rhapsody, voit rakentaa oman soittolistan ja lisätä suosikki kappaleita jokaista tuulella. Voit myös soittaa kappaleita perustuu artistin tai kappaleen. Voit myös käyttää App kuunnella musiikkia verkossa tai luoda oman ääniraidan.

3. Gtunes (poistettu Google Play): Tämä on uusi versio vanhasta musiikki lataa sovellus tunnetaan Gtunes musiikki lataa. Mikään ei muuttunut nimi, mutta sovelluksen todella muuttunut parempaan. On aivan nopeammin ladata kuin useimmat Android musiikki lataa sovelluksia. Se on vapaa kuin mainittu eivätkä haittaa käyttäjille mainoksia. Jossa Gtunes, voit kuunnella kaikkia kappaleita haluat ja vapaasti ladata virittäytyy erän tai yksittäisinä. Sen avulla voit ladata suoraan Android matkapuhelin muistitilaa.

4. MP3 Music Downloader: MP3 musiikki Downloader on hämmästyttävä MP3 Downloader kuten nimi sovelletaan, jonka avulla käyttäjä voi ladata kappaleita julkisista online-sivustoja. Hyvä asia tässä sovellus on, että se on mukana useita mielessä puhaltavat ominaisuuksia, kuten laulu esikatselu ennen lataamista, lyyrinen katsoja, taiteilijat, kappaleen ja albumin tiedot, taajuuskorjausasetukset äänen ohjaus, uniajastin, kosketa toiminnot ohita, nopea kelaus taaksepäin , eteenpäin, toista ja sekoita. Se on ehdottomasti yksi parhaista.

5. Google Play Musiikki: Google on ollut raja useilla web-pohjainen innovaatiot ja music free music lataaminen on yksi niistä. Tämä on eräänlainen musiikin markkinointiväline Google mutta hyvä asia on, että tämä sovellus mahdollistaa MP3-musiikista ladattavista Android-laitteisiin. Kun käytät Google soittaa musiikkia ajoissa, saat mieluummin sen muihin sovelluksiin, koska sen suosituksia ja muutoksia tee kokemuksesta paremmin.

6. Omega MP3 download (ei enää saatavilla): Tämä sovellus on hyvin ainutlaatuinen verrattuna muihin lataa sovelluksia Android-laitteisiin. Siinä on kaksi vaihtoehtoa jokaiselle käyttäjälle, sen joko lataat kappaleen puhelimeesi tai toistaa sen taustasta. Etsiminen musiikista app on paljon helpompaa, koska se on hakutoiminto valikkopalkin. Hyvällä 3G, 4G tai Wi-Fi-verkon, olet hyvä uudelle tasolle vapaata musiikin lataamiseksi kokemus. Siksi tämä ilmainen musiikki lataa sovellus Android-puhelinta ansaitsee kokeilla.

Mitä sovellus voin käyttää ladata ilmaiseksi musiikkia puhelimeen

7. RockMyRun: Jos ei koskaan halua tietää, mitä täydellinen ilmainen musiikki lataa sovelluksia Android puhelin on, sinun täytyy ladata tämän sovelluksen. Tämä sovellus jonka uskotaan olevan suosikki harjoitusohjelmaa on useita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Ominaisuudet kuten muokattuihin DJ mix, offline-toisto ja yksinkertainen välimuisti se on tehnyt yhden parhaista sovellus musiikin lataamiseen Android-laitteissa. Jossa myBeat ominaisuus, voit muuttaa virittää vastaamaan teille nykytilaan mieliala, aseta BPM vastaamaan kanssa sykemittarin tai jopa asettaa soittolistan kestää läpi harjoituksen.

Kun kaikki nämä sovellukset, voit ladata suosikki kappaleita muutamassa minuutissa ja saada kuunnella kappaleita offline oman Android-puhelinta tai laitteita. On muitakin hyviä ilmainen musiikki lataa sovelluksia Android puhelimet, jotka palvelevat samaa tarkoitusta kuin ne, olemme maininneet. Jotkut niistä ovat: Spotify, Palco MP3, Anghami, Buzzinga, Pandora, musiikki Maniac, Tunee Musiikki, Copyleft Musiikki jne. Kaikki nämä sovellukset on omat erityispiirteet ja ovat erittäin hyviä ilmaisena Android musiikkisovellus.

Related viestiä

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Lataa WhatsApp Nokia E5 WhatsApp Nokia E5 on sovellus, joka voi olla huomaamatta matkapuhelimella, kuten Nokia E5 suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat aina pitää yhteyttä ystäviin, ...

  • Joten sinun al tietoa WhatsApp Lataa Nokia C5? Check it out alla! Jos etsiä messaging App on literarily tuhat sovellukset. WhatsApp väittää olevansa paras. Miksi?...

  • WhatsApp Nokialle S40 Whatsapp on erittäin suosittu viestipalvelu, joka osti äskettäin Facebook. Sen avulla voit lähettää tilapäivityksiä, kuvia, videoita ja sijainnin, jotka kaikki ovat ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 ilmaiseksi videopuhelu Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 votos) + - Käytän Juegos Para Movil Bb 8520, vanha malli android 3.0 ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sovellus-voin-kytt-ladata-ilmaiseksi-musiikkia.php on line 114

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sovellus-voin-kytt-ladata-ilmaiseksi-musiikkia.php on line 114