Mitä sovellus voin käyttää ladata youtube videoita minun ipad

Miten ladata YouTube videoita iPad iPhone: Katso YouTube offline iPadilla tai iPhone ilmainen, helppo käyttää sovelluksia

Jos haluat ladata YouTube videon offline-tilassa iPadilla tai iPhonella, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Täällä näytämme miten.

Lataaminen YouTube-video iPadiin tai iPhoneen on oikeastaan ​​aika helppoa, kun tietää, miten, ja se on jotain, me tiedämme, että monet iPad ja iPhone käyttäjät etsivät selvittää, miten tehdä niin, että he voivat katsella YouTube-videoita offline kun ei ole pääsy internet-yhteyden. Plus, se on uskomattoman ärsyttävää, kun jotain hyvää saa poistettu YouTubesta, ja lataamalla se on tapa pitää se. Näin ladata YouTube-videoita iPadiin tai iPhoneen, ja parasta on, että se on ilmainen.

ads

Mitä sovellus voin käyttää ladata youtube videoita minun ipad

Videoiden lataaminen ei ole virallisesti hyväksytty YouTube itsessään kuitenkin pisteen muistaa ennen kuin aloitat, mutta jos olet häiriöttömät tämän löydät useita kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka mielellään velvoittaa. Se kannattaa lukemisen osiossa lopussa tämä opetusohjelma noin oikeudellisia kysymyksiä, kuitenkin.

Lataa YouTube-videoita iPad & iPhone: Valitse sovellus

Kumpikaan iOS 8: n Safari-selain (jos selaat YouTube-sivustolla) tai Googlen oma YouTube-sovelluksen tarjota tapa ladata YouTube-videoita ja tallentaa ne iPadiin tai iPhonen varastointiin. Tämän saavuttamiseksi matka iOS App Store on kunnossa.

Etsiminen "Video Downloader" palaa useita sovelluksia, mutta tässä opetusohjelmassa me voidaan käyttää vapaasti Video Downloader Lite Super – VDownload.

Vaikka monet sovellukset tarjoavat ilmaisia ​​versioita, joista useimmat ovat festooned mainoksia ja ponnahdusikkunoita kehottaen teitä päivittää Premium Edition. Luultavasti tottua niihin hetken kuluttua, mutta jos aiot käyttää sovellusta paljon, luopuminen £2.99 se maksaa maksettu versio on nopea ja kohtuullisen kivuton ratkaisu.

Johtuen hieman varjoisa luonne lataaminen YouTubesta, se ei ole epätavallista nähdä tällaisia ​​sovelluksia poistetaan App Storesta, tai yhtäkkiä joiden lataaminen toimintoja rajoitetaan. Meillä on ollut useita sovelluksia lakata toimimasta vuosien varrella, ja se on jotain sinun täytyy tekijä, jos haluat rakentaa offline YouTube kirjasto. Ei ole koskaan vaikea löytää vaihtoehto, mutta maksaa useita versioita voi tuntua arpajaiset ajoittain.

Mitä sovellus voin käyttää ladata youtube videoita minun ipad

Onneksi Video Ladatut – VDownload sovellus toimii edelleen, ainakin toistaiseksi. Se on oranssi ikoni näet ylhäällä vasemmalla kuvakaappaus edellä – huomaat että suurin osa sovelluksista on sama nimi lukuun ottamatta muutamia sanoja viivan jälkeen, joten varmista, että saat oikea.

Lataa YouTube-videoita iPad & iPhone: Valitse video

Käynnistä VDownload sovellus napauttamalla kuvaketta ilmestyi Alkunäytöllesi kun latasit sen App Storesta. Käyttöliittymä näyttää melko paljas, kun se ensin kuormia, ja sinun pitäisi saada pääsy Browser aluksi yhdessä kuvakkeet alareunaa pitkin vie Downloads (mitään aktiivisesti lataaminen), tiedostot (aiemmin ladatut tiedostot), soittolistat ja asetukset .

Aloita että Browser kuvake on valittu, niin paina harmaa palkki yläreunassa sivun. Nyt kirjoittaa URL YouTube (youtube) ja sinut ohjataan suoraan videon ihmemaa.

Etsi jotain haluat ladata Tulet joko pyydetään kanssa valikko alussa joka on Lataa huipulla. Jos et näe valikkoa, kosketa ja pidä keskellä videon ruudun ja valikko tulee näkyviin. Valitse Lataa vaihtoehto, nimeä tiedosto napauttamalla tallentaa ja videon lataaminen alkaa. Kun se on valmis, voit katsoa videon offline Tiedostot sovelluksen osiosta.

Mitä sovellus voin käyttää ladata youtube videoita minun ipad

Lataa YouTube-videoita iPad & iPhone: Katso tallennetut videot

Jos haluat nähdä jonkin videoita olet tallentanut, yksinkertaisesti napauttamalla Files kuvaketta, ja te’ll esitettävä luettelo kaikista lataukset nykyisin kirjastossa. Voit myös lajitella ne soittolistoja napauttamalla tietokuvaketta oikeassa reunassa jokaisen videon.

Lataa YouTube-videoita iPad & iPhone: Onko laillista ladata YouTube-videoita?

Se on erittäin helppo ladata videoita iPadiin tai iPhoneen, mutta muistaa, että se on laillisesti – ja moraalisesti – hieman varjoisa. Ensinnäkin, ihmiset, jotka luovat videoita YouTube (joka sisältää Macworld, muuten) ovat tehneet kovasti niiden videoita ja saavat sijoittaa mainoksia niitä ansaita rahaa. Lataamalla videon ja katsomista kolmannen osapuolen sovellus (app valmistajan ilmoitusta, eikä YouTuben) olet estää Googlen ja videon luoja hyötymästä työnsä.

Ja tietenkin sinun ehdottomasti ei pidä yrittää hyötyä videoita lataat joille et omista tekijänoikeuksia – Tämä on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Lisää keskustelua tästä ongelmasta: "Onko laillista ladata YouTube-videoita? ".

Suosituin iPhone tutorials:

Related viestiä

  • Kuinka katsella elokuvia iPadilla ilmaiseksi: mistä löytää pitkät elokuvat verkossa iOS-laitteille Tutustu miten katsella kokoillan elokuvia iPadilla ilmaiseksi. Oppaamme elokuvien katselun ...

  • Miksi Ovatko YouTuben videot Epäselvä Vääristyneenä Oma Windows Vista Computer? Muuttaminen Resoluutio Jos kaikki videoita YouTubesta näyttää epäselvä, mutta valvontaa alla videot näyttävät normaali, ...

  • Miten ladata Facebook videoita Android Melko Viestit Ottaen Facebook suurin sosiaalinen verkosto WWW alustalla, ja Android kuin uusin villitys keskuudessa liikkuville käyttäjille, se on liian ...

  • IPad. Haluatko nähdä It On PC Ilman irrottaminen 29 kesäkuu 2014 otan kuvan minun ipad se liitetään tietokoneeseen, haluavat nähdä se minun PC ilman disconnecting.I käyttää minun ipad kamerana ...

  • Miten ladata elokuvia iPad ilman iTunes: miten lisätä tueta elokuva formaatit iPadiin IPad on tullut suuri matkakumppani pelejä pelata ja kaunis näyttö katsella ...