Mitä sovellus voin ladata ilmaiseksi musiikkia minun iPhone 4s

Syncios - siirtää musiikkia iPhone 4S tietokoneeseen ilmaiseksi

iPhone 5S Photo menetetty asia Camera Roll

Jokainen tietää kuinka helppoa on saada musiikin päälle iPhone 4S avulla iTunes, mutta oletko koskaan yrittänyt saada musiikkia pois iPhone 4S ja päälle uuden tietokoneen? Kuten on käynyt ilmi, musiikin siirtämisestä iPhone 4S uuteen tai toiseen tietokoneeseen ei ole ominaisuus, joka on tuettu iTunesissa. Siitä huolimatta se on helppo tehdä itse, ja käymme läpi kuinka siirtää kaikki musiikkia iPhone 4S takaisin tietokoneeseen Free iPhone Transfer --Syncios.

ads

Huomautus: Lisäksi iPhone 4S, Syncios tukee iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, vaikka uusi julkaistiin iPhone 6 ja iPhone 6 Plus samoin, ja se on täysin yhteensopiva iOS 6, iOS 7, iOS 8, IOS 9 ja iTunes 12.

Harjoitus 1 - Miten siirtää musiikkia iPhone 4S, iPhone 5s, iPhone 6 Tietokone

Vaihe 1: Asenna ja Käynnistä Syncios Managerin tietokoneelle.

Kun olet ladannut ohjelman, asenna se. Ja tuplaklikkaa pikakuvaketta avata sen.

Huomautus: iTunes on jo asennettu tietokoneeseen käynnissä tämän ilmaisen iPhone Transfer oikein. Mutta sinun ei tarvitse juosta iTunes.

Vaihe 2: Yhdistä iPhone tietokoneeseen.

Hanki iPhone 4s / 5 / 5s / 6 kytketty USB-kaapelilla. Se tulee havaita ja sitten näytetään laitteen tiedot ensisijainen ikkuna.

Vaihe 3: Kopioi musiikkia iPhonesta 4s / 5 / 5s / 6/6 Plus tietokoneeseen

Mene vasemmalla paneeli Syncios kun laite on havaittu, avautua tiedotusvälineet välilehti, korosta musiikki oikealla puolella, niin löydät nämä vaihtoehdot: Tuonti. Viedä. Poistaa. uusi soittolista. jonka avulla voit siirtää musiikkia välillä iPhone 4S / 5 / 5s / 6 & PC vapaasti ja helposti! Voit tuoda lisää paikallista musiikkia tietokoneesta iPhone 4S tai voit varmuuskopioida kaikki musiikkia iPhone 4S tietokoneeseen.

Vaihe 4: Vienti musiikkia iPhone 4S, iPhone 5s, iPhone 6 tietokoneeseen:

1. Valitse musiikkia iPhone 4 / 5s / 6. Pidä Ctrl Avain valita useita musiikkitiedostoja.

2. Valitse "Viedä "-painiketta.

3. selailla ulostulo sijainti ja viedä äänitiedostoja iPhone 4S tietokoneeseen.

Vinkkejä: Voit myös varmuuskopioida musiikkia Android-laitteita tietokoneeseen Syncios ilmainen musiikin siirtoa!

Siirtäminen musiikkia iPhone 4S tietokoneeseen on tehty! Nyt voit olla varma, että musiikki kokoelma on turvallinen!

Oppitunti 2 - Miten Varmuuskopiointi musiikkia iPhone 4S, iPhone 5s, iPhone 6 Tietokone, Syncios Tiedonsiirto

Syncios Tiedonsiirto ei ole vain tehokas tiedonsiirto työkalu, mutta myös tehokas tietojen varmuuskopiointi työkalu. Se tukee datan siirtämiseksi erilaisia ​​puhelimia, kuten yhteystiedot, sms, musiikkia, valokuvia, videoita, jne. Tässä osassa, minä opastaa miten varmuuskopioida musiikkitiedostoja tietokoneeseen vain useissa napsautuksella.

Vaihe 1. Lataa ja asenna Syncios tiedonsiirron tietokoneeseen.

Huomautus: Varmista iTunes on asennettu tietokoneeseen ensimmäinen.

Vaihe 2. Käynnistä ohjelma ja saat laitteet kytketty tietokoneeseen.

Klikkaa varmuuskopio -painiketta tärkein rajapinta ohjelman jatkumisen siirtää iPhone 4S musiikkia tietokoneelle.

Vaihe 3. Siirrä iPhone 4S, iPhone 5s, iPhone 6 musiikkia tietokoneelle.

Nyt iPhone olisi pitänyt tunnistaa ohjelman ja näkyy vasemmalla puolella. Löydät kaikki iPhonen tiedot on lueteltu valitsemalla sisältöä, voit kopioida kaikki tiedostot kuin haluat. Nyt vain tarkistaa Musiikki ja paina nappia Kopioi. Sitten vain odottaa koko siirtämiseksi prosessin loppuun.

Siirron jälkeen prosessi valmis, voit löytää kopioida musiikkia oletushakemistoon: C: \ Users \ käyttäjänimi \ Documents \ Syncios Tiedonsiirto \ Backup \ Audio

Mitä sovellus voin ladata ilmaiseksi musiikkia minun iPhone 4s

Voit myös vaihtaa varmuuskopion polku levylle kansion asettaminen valikossa kuten kuvakaappaus alla.

Extra Vinkkejä:

Tässä on toinen loistava työkalu iTunes-käyttäjät. NoteBurner iTunes DRM Audio Converter (Windows & Mac), ammattimainen Audio Converter Apple Music, M4A / M4B / AA / AAX äänikirjoja ja M4P musiikki. Tämän työkalun avulla voit helposti poistaa iTunesin DRM ja muuntaa Apple Musiikki, äänikirjat ja audios MP3, AAC tai muita formaatteja 20X nopeammin häviötöntä laatua. Silloin on mahdollista nauttia Apple musiikkia kuin Applen laitteita missä ja milloin tahansa.

Myös erittäin suositeltavaa, että yrität Sidify Music Converter for Spotify . jonka avulla voit ladata ja tallentaa Spotify musiikkia yhteisiä MP3- ja AAC-muotoon, jotta voit pelata Spotify kappaleet musiikkisoittimeen vapaammin.

Related viestiä

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Lataa WhatsApp Nokia E5 WhatsApp Nokia E5 on sovellus, joka voi olla huomaamatta matkapuhelimella, kuten Nokia E5 suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat aina pitää yhteyttä ystäviin, ...

  • Joten sinun al tietoa WhatsApp Lataa Nokia C5? Check it out alla! Jos etsiä messaging App on literarily tuhat sovellukset. WhatsApp väittää olevansa paras. Miksi?...

  • WhatsApp Nokialle S40 Whatsapp on erittäin suosittu viestipalvelu, joka osti äskettäin Facebook. Sen avulla voit lähettää tilapäivityksiä, kuvia, videoita ja sijainnin, jotka kaikki ovat ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 ilmaiseksi videopuhelu Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 votos) + - Käytän Juegos Para Movil Bb 8520, vanha malli android 3.0 ...