Mitä sovellus voin ladata katsella ilmaiseksi elokuvia minun ipad

Kuinka katsella elokuvia iPadilla ilmaiseksi: mistä löytää pitkät elokuvat verkossa iOS-laitteille

Tutustu kuinka katsoa kokoillan elokuvia iPadilla ilmaiseksi. Oppaamme katsomassa elokuvia iPad maksamatta penniäkään on kaikki tiedot, joita tarvitset.

Kuinka katsella elokuvia ilmaiseksi iPadissa.

IPad on loistava laite elokuvien katseluun ja kokoillan elokuvaa. Menossa elokuviin voi olla kallista, ja monet ihmiset kysyvät kuinka katsomaan uusin elokuviin ilmaiseksi.

Tässä ominaisuus aiomme laajentaa oman elokuvan katselun näköaloja. Joten saada joitakin popcorn ja löytää parhaita tapoja katsella uusimpia täyspitkän elokuvia ilmaiseksi.

ads

Katsella elokuvia iPad ilmaiseksi App Store sovellukset

On erilaisia ​​streaming palvelut toimivat laillisesti App Storesta. Yleensä ne tarjoavat muutamia vanhempia klassikoita, sekä muutamia ilmoitusta. Vaikka et aio saada uusimman myyntihittejä täällä. Nämä ovat hienoja sovelluksia katseluun ilmaiseksi elokuvia iPadilla:

 • Popcornflix. Tämä on suuri app aloittaa. Popcornflix tarjoilee paljon ilmaisia ​​elokuvia. Vapaa elokuvia tarjolla yleensä tehdään-for-TV tyyli elokuvia, mutta on olemassa joitakin klassikoita kuten Austin Powers. Se palvelee up mainoksia välillä elokuvia.
 • OV Guide. Tämä on myös paljon elokuvia. Se näyttää olevan laaja, vaikka vaikea löytää mitään olimme kuulleet. Se näyttää paljon elokuvia, jotka ovat melkein kuin itse tiedät: "muurahainen n Life" ja "Deadly Attraction".
 • BBC iPlayer. Älä unohda tarkistaa BBC iPlayer elokuvien. BBC on alkanut hankkia oikeuksia streaming elokuvia. Joten klikkaa Luokat gt; Films katsoa kaikki elokuvat.
 • Crackle. Tämä on paljon parempi valikoima elokuvia. Ne eivät ole uusin osumia vaan, Crackle, ei ole iso hitters. Löysimme elokuvia kuten Pelkoa ja inhoa ​​Las Vegasissa ja American Graffiti. Valitettavasti sovellus ei ole saatavissa Yhdistyneen kuningaskunnan App Store. Mutta jos olet amerikkalainen App Store-tili voit käyttää sovellusta, kuten Hola saada se toimimaan Britanniassa.

Älä unohda tarkistaa elokuvaosiosta BBC iPlayer

Katso elokuvia ilmaiseksi iPadin kanssa YouTube

YouTube on massiivisesti aliarvioitu palvelu katsomassa kokoillan elokuvaa. Useimmat ihmiset eivät koskaan ymmärrä, että on olemassa täyspitkiä elokuvia YouTubessa.

Henkilöt, joilla on rekisteröity tilit voivat ladata elokuvia yli 15 minuuttia, ja YouTube stream jopa 11 tuntia videota yhdestä tiedostosta.

Haasteena katsella elokuvia YouTubessa on löytää kunnollista elokuvaa katsomaan keskuudessa melu lyhyitä videoleikkeitä. Myös jotkut ihmiset ladata videoita, että he eivät omista oikeuksia. Uusimmat elokuvat ovat yleensä otetaan alas muutaman päivän.

Jos haluat katsella elokuvaa. Avaa YouTube ja etsiä sitä - sinun on yllättynyt, kuinka usein löydät mitä etsit.

Selailu YouTube on vähän painajainen kuitenkin. Kuitenkin kaikki ei ole menetetty. Reddit on suuri osa nimeltään / r / fullmoviesonyoutube. Jos lajitella suosituimpien ja Viime viikolla löydät paljon hienoja elokuvia YouTubessa katsomaan.

Katsella elokuvia iPad ilmaiseksi: ottaa ilmaisen kokeiluversion

Toinen siisti vaihtoehto, ainakin lyhyen aikaa, on ottaa ilmainen kokeiluversio. Saat ilmaisen kokeiluversion (tyypillisesti kuukaudessa) useimpien elokuvan streaming palvelut. Sinun täytyy rekisteröityä, mutta jos peruuttaa (yleensä 30 päivää) voit siirtyä ilmaiseksi. Siirtymällä palvelusta toiseen saat pari kuukautta ilmaiseksi:

 • Netflix. Luultavasti suurin nimi online streaming. £5,99 kuukaudessa, jossa on 30 päivän ilmainen kokeilu.
 • Amazon Prime Instant Video. £5,99 kuukaudessa (tai £79 vuodessa yhdessä Amazon Yhden päivän aikana). Yksi kuukauden maksuton kokeilu.
 • Nyt tv Sky Movies. Hieman kalliimpi, osoitteessa £9,99 kuukaudessa, mutta 30 päivän maksuton kokeilu kannattaa ottaa pois. Sky sanoo, että se on 16 uutta kantaesityksiä joka kuukausi, ja on olemassa joitakin suuria hitters täällä.
Mitä sovellus voin ladata katsella ilmaiseksi elokuvia minun ipad

Jos aiot tehdä tilaus tarkoituksenaan peruuttamalla ennen veloitetaan, muista, että se on 30 päivän tutkimuksissa: ei yksi kuukausi. Syynä ne tarjoavat 30 päivän maksuton kokeiluversio on niin ihmiset ajattelevat, että yhden kuukauden ja saada veloitetaan 31. päivänä. Laskea 29 päivää ja asettaa muistutuksen kalenteriin peruuttaa palvelun.

Katsella elokuvia verkossa ilmaiseksi Sky ja Virgin Media

Jos sinulla on Sky TV tai Virgin Media palvelun voit katsella elokuvia ja televisio-ohjelmia Sky tai Virgin tili iPad. Sekä Sky ja Virgin ovat sovelluksia saatavilla App Storesta. Etsiä näitä sovelluksia:

 • Sky Go
 • Virgin TV Anywhere

Jos olet jo tilaaja nämä TV-palveluja voit katsella elokuvia ja TV-ohjelmia, iPadissa ilmaiseksi.

Related viestiä

 • Blinkbox käynnisti Android tabletti app lähes kaksi vuotta sitten, ja on sittemmin lisännyt Chromecast-tuki koko sen mobiilituotteita. Vaikka sekä iPad ja Android-versiot voit katsella elokuvia ...

 • Paras iPad sovellukset katsella elokuvia, videoita ja TV-ohjelmat paitsi Internetin selailuun, iPad on eniten käytetty elokuvien katseluun, TV-ohjelmia ja muita videoita. Totta, sen tavoite, iPad on osoittautunut ...

 • Stream elokuvia TV Android älypuhelimen, kun älypuhelin näyttö vain ei ole tarpeeksi suuri eeppinen elokuva Monet meistä nyt kopioida ja tallentaa suosikki videoita ja elokuvia ...

 • ShowBox iPhone Download | Katsella elokuvia iPhonessa 18 kesäkuu 2015 ShowBox (elokuva Box) IPhone: Jos etsit löytää viesti katsella elokuvia Showbox niin olet oikeassa ...

 • Miten ladata elokuvia iPad ilman iTunes: miten lisätä tueta elokuva formaatit iPadiin IPad on tullut suuri matkakumppani pelejä pelata ja kaunis näyttö katsella ...