Mitä tehdä, jos iPhone 5 näytön halkeamia

Miten korvata säröillä iPhone 3GS näytön

Niin olet juuri ollut osapuolena ja herännyt jyskyttävä krapula löytää iPhonen näyttö on murtunut. Tuttu tarina? Se tapahtui minulle, liian monta kertaa! Tuskailla ei vaikka se on todella helppo vaihtaa säröillä iPhonen näyttö ja voidaan tehdä vain vitonen!

Mitä tehdä, jos iPhone 5 näytön halkeamia

Tämä opetusohjelma tehdään käyttämällä 3GS, mutta vaiheet kaikille iPhone-mallit ovat melko sama.

Ostaa uuden iPhone 3GS näytön lasi ja työkalut

eBay on paras vaihtoehto, sain kit vain £ 5.50, joka sisältää näytön lasi, tarratyynyjä ja kaikki tarvittavat työkalut suorittaa tämän opetusohjelman. Muista vain tarkistaa myyjien palautetta ihmisille, jotka ovat myös ostanut pakki, on joitakin huonoja replica näytön lasi "käytettävissä.

ads

Miten korjata iPhone 3GS säröillä näytön

 1. Irrota kaksi ruuvia pohjasta iPhonen. Ne sijaitsevat vieressä telakkaliitin, poistaa nämä mini Ristipääruuvimeisseli ja varmista, että laita ne turvalliseen paikkaan. Merkinnät, jotka ruuvit ovat mitä on hyvä idea.
 • Nosta iPhonen näytön pois.   Käyttämällä männän sait kanssa Kit, aseta se yläpuolella koti painiketta ja huolellisesti yrittää nosta näytön ulos kotelosta, voit joutua käyttämään työkalua palkinnon sen pois puolin, mutta ole varovainen teet tämän, kun voi vahingoittaa tiivistettä.

  Jos pakkaus ei sisällä mäntää, laita pienoisruuvimeisselin tai muuta työkalua välillä näytön ja kumin ja yrittää nosta se pois. Tätä menetelmää ei suositella, koska se on erittäin helppo kumitulpan vaurioituminen.

 • Nosta näytön takaisin iPhone kotelo. olla varovainen, koska se tulee olla edelleen kiinni.
 • Irrota kaapelit. On kolme kaapelia katkaista iPhonea; nämä on numeroitu 1,2 ja 3 (numero 3 on piilotettu alla numero 2). Numero 1 ja 2 kaapelit on helppo poistaa yksinkertaisesti nostamalla ne pois niiden liittimien avulla kiila työkalua.
 • Ole varovainen poistaminen numero 3. Numero 3 on hieman vaikea poistaa ja voi vahingoittaa iPhone jos se tehdään väärin. Se kiristetään paikoilleen, jotta poistaa sen sinun täytyy vapauttaa tämä puristin. Tämä tehdään liu'uttamalla kiilaamalla työkalua tai muuta muovia laitteen alla kermanvärinen puristin ja käännä se ylös 90 astetta. Tämä on puristin vapautetaan. Muista flick puristin takaisin alas estää sitä saamasta vaurioitunut, kun me korvata iPhonen näytön.
 • Mitä tehdä, jos iPhone 5 näytön halkeamia
 • Poista 6 Ruuvit. Kolme ruuvia sijaitsevat yhdellä metallikehikoihin puolin kaksi toisella puolella ja toinen sijaitsee oikeassa yläkulmassa.
 • Väännä LCD-näyttö pois rungosta. Kun ruuvit on poistettu voit kiilan työkalua tai pieni ruuvimeisseli välillä LCD ja lasin kehys erottaa niitä.
 • Poista säröillä ja rikkoutuneiden iPhonen näytön lasi. Tämä on luultavasti vaikein osa opetusohjelma, poistamalla lasi. Suosittelen käyttää käsineitä tässä vaiheessa, jos haluat pieniä lasinsirpaleita käsissäsi. Paras tapa poistaa lasi on väkisin työntää sitä pois tai murskata sen vieläkin ruuvimeisselillä niin se on helpompaa.
 • Puhdista iPhone runko ylös. Muista poistaa kaikki vasemman yli liimatahrat ja lasista rungosta. Kuumailmapuhallinta voi auttaa tässä, mutta varo sulaa muovinen runko.
 • Levitä uusi iPhone näytön lasi. Kanssa pakki pitäisi olla joitakin kaksipuolisella teipillä leikata koon tai liimaa, huolellisesti soveltaa tätä runkoon varmista et peitä mitään antureiden tai painikkeita. Rasvaa uuden näytön lasi tähän, työntää alas, jotta se sijaitsee täydellisesti ja on turvallinen, antaa sille muutaman minuutin perustaa, jos käytetään adhesive.Reassemble iPhone. Vuonna menetelmissä otimme sen lisäksi, nämä päinvastaisessa järjestyksessä.
  • Kiinnitä LCD-paneelin takaisin lasin kehykseen, kiinnitä 6 ruuvilla.
  • Nosta kiinnike ja dian numero 3 kaapeli takaisin, hakea uudelleen puristin. Tämä voi olla hankalaa, suoristamaan kaapelin työntämällä alaspäin sen kanssa kiilaamalla työkalulla pitämällä numero 1 ja 2 kaapelit peukalolla ja työnnä se paikalleen.
  • Liitä numero 2 ja numero 1 kaapeleita. Tämä on yksinkertainen, sinun tarvitsee vain painaa alas, jotta he slot niiden liittimiin.
  • Laita näyttö takaisin puhelimeen. Aseta näytön ylhäältä (jossa näyttö on kytketty) ja sulje se alareunassa. Sen pitäisi mahtuu mukavasti; Nyt push alas, jotta sen paikallaan.
  • Kiinnitä kaksi jäljellä ruuvia pohjassa.
 • Työ tehty! Hyvin tehty korvaamalla iPhone 3GS kännissä näyttö, nyt kun olet luultavasti pelasti noin £ 100, mennä ostamaan itse pint !

  Related viestiä

  • Onko teillä lasinsiruja näyttö iPhonen 5? Sillä ei ole väliä, onko se murtunut, kännissä, rikki, murskattu tai putosi - Voimme korjata sen, eikä vain, että se näyttää aivan uusi, kun ...

  • Mitä tehdä, kun You Break Your Phone tiistai 19 maaliskuu 2013 Caitlin Corsetti Viikonloppuna, rikoin puhelimessa. Ja murtui puhelimessa tarkoitan I shattered sen lähes olematon, että ...

  • iPhone 4S putosi-nyt näyttö musta Tyttäreni pudotti iPhone 4S (IOS versio 6) ja nyt näyttö on musta (tämä oli vasta neljän viikon kuluttua Vaihdoin säröillä näytön itseäni ...

  • Paras vastaus: Periaatteessa pyydät miten tulla legenda. Hyvin voidakseen tehdä, että sinun täytyy todella olla ainutlaatuinen ja hullu lahjakas. Jos olet muusikko, sinun täytyy olla musikaali ...

  • Vaihtaminen säröillä iPhone näyttö itse on halpaa, mutta haastava Joten säröillä iPhone näytön. Nopea Web-haku voi kääntyä jopa monia tee-se-itse sarjat korvata se, useimmat hinnoiteltu ...