Mitä uusia yhteisiä sovelluksen avointa kysymystä 2013

Cracking Uusi Common App Essee

Yhteinen App henkilökohtainen essee on Graalin oman college hakemuksen, mutta monille, täydellinen aihe on vaikeasti tavoite. Niille teistä, jotka eivät viettää kesälomaa tuijottaen Common App verkkosivuilla, tässä on muutamia vinkkejä, mistä aloittaa.

Yhteinen App että luokan 2018 tulee liiankin tuttuja ei ole se vuotta aiemmin. Yksi suurimmista muutoksista vaikuttaa Esseen sanan rajan. Ensimmäistä kertaa, yhteisen App tiukasti raja on 250 650 sanaa. Lisäksi 150-sanan toimintaa ja extracurriculars kohta on nyt poissa, joten voit keskittyä aikaa ja energiaa isompi essee.

Mitä uusia yhteisiä sovelluksen avointa kysymystä 2013

Tutustu uuteen essee ohjeita:

• Jotkut opiskelijat on tausta tai tarina, joka on niin keskeinen henkilöllisyytensä että he uskovat niiden soveltaminen olisi epätäydellinen ilman sitä. Jos tämä kuulostaa sinulle, ota jakaa tarinasi.

• tarkistuslaskenta tapaus tai aikaa, kun kokenut vika. Miten se vaikuttaa sinuun, ja mitä johtopäätöksiä opit?

• Pohdi aika, jolloin te haastoi uskomus tai ajatus. Mikä sai sinut toimimaan? Haluatko tehdä saman päätöksen uudelleen?

• Kuvaile paikkaa tai ympäristössä, jossa olet täysin sisältöä. Mitä teet tai exp erience siellä, ja miksi se on sinulle merkityksellinen?

• Keskustele saavutus tai tapahtuman, virallisesti tai epävirallisesti, että merkinnyt siirtyminen lapsuudesta aikuisuuteen omassa kulttuurissa, yhteisö, tai perheen.

Huolimatta merkittäviä muutoksia essee ohjeita, Jim Montague, ohjelma johtaja ohjaus- ja tukipalvelu Boston Latin School, sanoi, että hän ei ole muuttanut esseetä neuvoja hän antaa oppilailleen. Hän kuitenkin puoltaa varhaisen valmistelun aikana sekä opiskelijan nuorempi vuoden lukio ja kesällä ennen vuotenaan.

Huomaat, että avoin kysymys on nyt näkyvästi poissa nopea luettelosta. Kuitenkin, jos olet luova tarpeeksi, melkein mikä tahansa esseen aihe mahtuu johonkin näistä ohjeita.

"Kysymys, jonka avulla opiskelijat voivat valita minkä tahansa aiheen jää saavuttamatta. Se annettiin oppilaita valita jotain he välitä ja kirjoittaa, "kirjoitti Montaguelle sähköpostia. "On vielä monia tapoja vastata näihin valintoihin, vaikka. Nostaminen raja sanojen määrä sallittua myös pitävät opiskelijoiden olla avuksi ja ne voivat ilmaista itseään helpommin ja täydellisesti. "

Mitä uusia yhteisiä sovelluksen avointa kysymystä 2013

Ja niille, jotka vielä ei ole aavistustakaan, mistä aloittaa?

"Istu jonkun kanssa, joka tuntee sinut hyvin ja aivoriihi experien CES ja etuja, jotka saattavat ytimen muodostavat esseen tai suuntaa tavoittelemisen arvoista", kirjoitti Montague. Hanki joukko läheisiä ystäviä yhdessä, palautetta ideoistaan ​​perheenjäsenten, ja älä pelkää saada luovia ja ilmaista persoonallisuuttasi. Tämä on ainoa osa essee, jota ei esitetä yleisenä luettelon saavutuksia, joten se luottaa.

Muutama henkilökohtainen vinkkejä:

Tee essee sinusta-varma, isoäitisi oli uskomattoman inspiroiva henkilö elämässäsi, mutta college tunnustukset virkamiehet haluavat kuulla tarinasi eikä hänen. Jos essee sisältää perheenjäsenet tai ystävät, varmista keskittyä pysyy teitä.

Valitse aihe, jonka avulla äänesi näyttämään kautta essee. Käytä huumoria, lyriikka, tai mikä mahtava kirjoittamista olet hoonaus viimeiset kaksi vuosikymmentä. Insider Vihje: jos olet menossa hauskaa, on ihmisiä lukea essee ja varmista, että kirkkauden ja nokkeluus kääntää sivulle. Ei ole mitään pahempaa kuin esseen, joka yrittää ja epäonnistuu olla hauska.

Pidä kannettavan tai tiedoston kirjoittaa jokainen ajatus olet, vaikka et usko voit valita sen. Hajallaan ajatukset voivat kokoontua yllättävä tavalla, ja saatat jopa sattumalta aihe toisen essee.

Poiminta tapahtuma elämässäsi voi olla vaarallista aluetta, jos jäte paljon tilaa kuvataan, mitä tapahtui sen sijaan, miten se vaikutti te-vain olla tietoinen tästä sudenkuoppa. Näytä, älä kerro!

Jos olet jumissa, ota tarkemmin ohjeita ja kirjoittaa kaikkia mahdollisuuksia voit ajatella kunkin aiheen. Jos olet vielä kuumeisesti etsivät aihetta, älä masennu joskus se vie useita uudelleenkirjoittaminen ja useita umpikujaan aiheita veneet täydellinen essee.

Related viestiä

  • Opiskelijakirjasto Admissions Essee 2016 Application opiskelija on ensimmäisen kerran fukseille soveltaa Purdue käyttäen Common App. Muut opiskelijat (esimerkiksi siirto opiskelijat) käyttää Purdue ...

  • 2014-2015 Yhteiset Application Essee kysyy uutinen on! Yhteinen Sovellus juuri ilmoittanut, että yhteisen Application essee kysyy 2014-15 on sama kuin viime vuonna. Esseen ...

  • Essee Kysyy 2014-2015 Common Application 13 helmikuu 2014 essee Kysyy 2014 -2015 Common Application Juuri ilmoitti helmikuussa 2014: 2014-2015 essee ohjeita pysyy ...

  • kirjoittaminen MLA muodossa tutkimuksen paperi Seuraavassa iso tanakka mies seisoo siellä "173; hän ilmoitti Flockart 173;" asui pelejä Nemean. Hänelle hän tuli kirjoittaminen mla muodossa tutkimus ...

  • Yhteinen Application muuttuu college esseitä 2013-14 Liian kiireinen lukea tätä nyt? Sisään tai luo tili, jotta voimme pelastaa tämän tarinan lukemistoosi. Voit käyttää tarinan ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-uusia-yhteisi-sovelluksen-avointa-kysymyst.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-uusia-yhteisi-sovelluksen-avointa-kysymyst.php on line 122