Mitä voin tehdä, jos ipad näyttö säröillä

Oma pyrkimys korjata rikki iPad

16 helmikuu 2014

Media kuvateksti Purkamisen jälkeen hänen iPad 2 näytön, napsauttamalla n LJ Rich päätti opetella korjata sen itse.

Ottaen huomioon riippuvuuttamme älypuhelimet ja tabletit, sekä alttius murtumasta, se on yllättävää ei ole ollut enemmän meteliä yli miksi ne ovat niin vaikea korjata.

Olin crest-laskeneet kun minun iPad 2 putosi kovan lattian ja näytön murskasi niin jonain päivänä twiitannut joutilaana kysyy voisin korjata ongelman itse.

Siellä se olisi päättynyt, paitsi eräs seuraajia twiitannut minulle linkin näytön korvaavan kitti £ 15 - paljon vähemmän kuin £ 200 olin lainattu Apple Storessa.

ads

Klikkasin, ostanut korvaavan näytön tajusi olin sitoutunut tehtävän korjata oman iPad.

Joten kävin iFixit - crowdsourced verkkosivusto täynnä tutorials miten korjata laitteita.

Opas kuinka korjata iPad 2 näytti hyvin toteutettu, mutta monimutkainen ja monimutkainen. Se sai arvosanan "erittäin vaikea".

Mutta olin päättänyt, että se ei estäisi minua.

Olin viettänyt £ 15, kun kaikki. Lisätutkimuksia paljasti tarinoita lasinsiruja ja lähes varma tae rikkoa jotain. Ei aivan rohkaisevia.

Seuraava satamassa oli Restart Project - joukko vapaaehtoisia, jotka antavat amatöörit neuvoja pidentää niiden aparaatti.

lämpöpistoolia hauskaa

Kuvateksti LJ käyttää lämpöpistoolia poistaa liima

Viime vuodesta lähtien liike on laajentunut yli 40 maassa, ja ne tarjoavat nyt "ruokatunnilla" klinikoilla työpaikoilla sekä tilalla iltaisin ja viikonloppuisin osapuolille. Ne tarjoavat neuvoja miten korjata rikki kit - ja osallistujat hyväksyvät ilmeisiä riskejä DIY korjaus.

Ennen kuin jatkamme, osa hälytyksistä: jos luulet joita takuu varmaan ottaa rikki aparaatti takaisin ostopaikkaan niitä.

Ja vahinko voi olla henkilökohtainen - siellä on potentiaalia sähköiskuja ja verenvuoto sormien rikki lasista.

En lykätä - onhan minun iPad on vanha, joten piipahti johonkin heidän Lontoon tapahtumia.

Mitä voin tehdä, jos ipad näyttö säröillä

En fancy tekee työtä näin ilman valvontaa, plus he päättivät lainata minulle kuumailmapuhaltimella, joka on kuin huipputehokas hiustenkuivaaja.

Käytin kuumailmapuhaltimella pehmentää liima, joka tarttuu laitteen yhdessä. Kun liima pehmeni, käytin muovin ja metallin työkoneiden kutsuttu spudgers kangeta minun rakastetun gadget auki.

Ensimmäinen viilto oli kauhistuttava.

Francis, joka on "Restarter", piti minua silmällä varmista En satuttanut itseäni. Käytin suojalasit, ja käytetään teippiä keräämään pieniä lasinsiruja fragmentteja.

Mutta tärkeä valmistelu kuten lukeminen oppaita, katsella videoita ja ulkoa vaiheet etukäteen voinut valmistella minua varten kamala todellisuutta gouging minun kit.

Yleiset virheet

Kuvateksti Käynnistä tarjoaa lounasaikaan luokat ihmisiä pop ja korjata vempaimia

Se oli verottamalla yhdistelmä raakaa Kovat ja herkkä, näppärä kevyt kosketus. Tablet korjaus ei ole tehtävä Haluan kannustaa ketään kokeilemaan ilman huolellista harkintaa ja tervettä epäkunnioitusta takuun.

Janet Gunter, co-perustaja Restart Project, haluaa enemmän yrityksiä ajatella ihmisten kyky korjata omia laitteita.

"Stuff on tulossa vaikeampi avata ja näemme, että tapahtumat, jotka olemme hosting. Aiomme päästä pisteeseen, jossa se tulee olemaan vaikea auttaa ihmisiä korjata asioita kolmen tunnin aikana.

"Ihmiset aina vatkata Apple mutta kohta on kaikki on tulossa tyylikkäämpi, pienempi, sinetöity yhteen ja vaikeampi avata."

Olin päättänyt - ja lopuksi poistetaan näyttö kolmen tunnin prodding, tönäisi, uteliailta, kaavinta ja kuumentamalla. Jokainen riemuitsivat.

Poistamisen jälkeen lasi I undid neljä pientä ruuvia ja varovasti nostetaan näytön päästä kosketusnäyttö liittimen takana. Vedin ulos datakaapelit, ja valmis tekemään kaiken uudelleen - tällä kertaa taaksepäin.

Omat tabletti käynnistetty uudelleen ja nettiyhteyttä onnistuneesti.

Olin välttää yleisin virhe - rikkomatta wifi / bluetooth-antenni kiinni lasin vieressä kotiin painikkeen.

Mutta se oli vain osittainen voitto. Poistamisen yhteydessä lasi, olin katkaissut yhteyden yhteen antennit yläosassa laitteen. En voinut pitää sitä täydellistä korjaus, ja oli hieman masentunut.

työkalut

Kuvateksti Se toimi!

Alex Perjescu yritys Lovefone korjaus- puhelimet ja tabletteja.

Hän oli tapahtumassa ja oli vaikuttunut siitä, että olin edes yritä tabletin näytön korjaus, saati yrittää korvata GPS-antennin itse. Hän löysi minulle korvaavan antennin ja järjestimme tavata seuraavassa Restart osapuolelle.

Pyrkimys täysin korjattu tabletti oli taas!

Alex kertoi minulle, se oli normaali rikkoa jotain ensimmäisellä korjata.

"Ohjeet löydät internetistä ovat suuria - mutta myös [sinun täytyy tietää] näitä pikku temppuja saada se heti ensimmäisellä kerralla. Varmista olet varma ohjeiden olet löytänyt."

Alexin työkalut olivat paljon tarkempia kuin ne, olin ostanut verkossa. Sain myöten emolevyyn, poistamalla kamera kokoonpano, unpeeling pieni bittiä nauha, ruuvaamalla pieniä ruuveja.

Sietämätöntä liikunta todellakin - mutta seitsemän tuntia myöhemmin olin vihdoin tehnyt sen - kesti viisi tuntia pidempään kuin toimivaltainen ammatillinen. Olin liian väsynyt piristää, mutta mittaamattoman onnellinen - ja olen edelleen tyytyväinen koska olen kirjallisesti tämän artikkelin minun self-kunnostettu laite.

Restart Projektissa ihmisille mahdollisuuden korjata juttuja itse - ja en todellakaan tuntenut exhilarated jälkeen niin vaikea korjata. Minulle avaamisen jälkeen iPad, mikään ei tunnu käsittämätön.

Mutta ratkaisevasti olin valmis rikkomaan minun pakki jotta ymmärtää sen - ja olin neuvoo joku ajatella tällä tavalla, jos ne harkitsevat DIY korjaus. Koska joskus se ei ole voittaa - se on ottaa erilleen että laskee.

Related viestiä

  • Onko teillä lasinsiruja näyttö iPhonen 5? Sillä ei ole väliä, onko se murtunut, kännissä, rikki, murskattu tai putosi - Voimme korjata sen, eikä vain, että se näyttää aivan uusi, kun ...

  • Saavat korjaus Quote pöytäkirja Anna sijainti Valitse Laitteen Issue Talk Paikallinen iTech kaikki laitteet. Kaikki ongelmat. Ihmiset rakastavat meitä! Viimeaikaiset Press Sisältää Love World Peter ...

  • Normaali AppleCare suunnitelma ei kata vahingoilta, koska se seuraa yleistä takuuehtojen jotka kattavat normaalissa käytössä yleensä kuluminen on vain, jos se on sekä haittaavat normaali ...

  • Olettaen puhumme käyttökelpoinen iPad (ei vanhentunut) se on suhteellisen riippuvainen siitä, onko teillä AppleCare Plus kattavuus. AppleCare Plus tarjoaa jopa kaksi vahingoilta ...

  • iPhone tai iPad ei lataudu? Näin voit korjata sen! Voi veloittaa iPhone- tai iPad? Tässä muutamia korjauksia voit kokeilla! Jos et voi lataa iPhone, iPad tai iPod touch, onko se ...