Mitä voin tehdä minun säröillä ipad näyttö

Olettaen puhumme käyttökelpoinen iPad (ei vanhentunut) se on suhteellisen riippuvainen siitä, onko teillä AppleCare Plus kattavuus.

AppleCare Plus tarjoaa jopa kaksi vahingoilta vaaratilanteita iPad at $ 49 kappaleelta (US hinnoittelu) Tämä sisältää säröillä näytön korjaus.

Ulkopuolella AppleCare kattavuus, koska tämä on luokiteltu vahingoilta, hinnoittelu nousee. IPadin näyttö voidaan korvata hintaan riippuvainen mallista. Yhdysvalloissa iPad 2 näytön korjaus on hinnoiteltu 249 dollaria - https: // omena / tu / ip.

ads

Mitä voin tehdä minun säröillä ipad näyttö

Tämä sulkee pois vero.

Hinnat vaihtelevat maittain, joten odotamme teidän alueellisiin Apple Store verkkosivuilla, jos olet eri maassa.

Yhdysvalloissa voit asettaa nämä tyypit korjausten kanssa AppleCare puhelimitse. En voi puhua samalla tasolla asiantuntemusta muille alueille, mutta samanlaisia ​​vaihtoehdot ovat avoinna ainakin joitakin. Miten edetä saada palvelu riippuu ostoalueesta - esimerkiksi jos olet ostanut Yhdysvalloissa, mutta olet tällä hetkellä ulkomailla alueella ilman Applen myymälöissä tai huoltoedustajistamme, sinun tulee lähettää se takaisin Yhdysvaltoihin Huoltoa varten. Jos et voi tehdä sitä, mutta kuuluvat nykyisin AppleCare, olisin suosittelen kutsuvan jopa perustaa tapaus joten meillä kirjaa tiedoston ja voi perustella auttaa myöhemmin jos on odotettavissa et voi saada takaisin huoltoon vasta sopimus on ylöspäin.

Korjaukset Apple Store tehdään usein saman päivän. Korjaukset perustaa puhelimitse ovat tyypillisesti lähetä-in ja vaatii jonkin verran aikaa - on 2-5 päivää varikon riippuen käytettävissä olevat vaihtoehdot ja miten se perustettiin, sitten muutama enemmän läpimenoaika korjaus- ja palata. On nimenomainen korvaava käytettävissä liian joka lähettää sinulle ulos uuden iPad ensimmäinen sitten voit lähettää vanhan yksi - voi olla toteutettavissa riippuen nykyisestä kattavuus.

Jos olet ulkopuolella tukeanne kattavuus, voit myös harkita kolmannen osapuolen korjaus. Minulla ei ole paras resursseja, mutta se on varmasti siellä.

Voit myös löytää se tehokkaasti korvata iPadin eri mallia. Voit valita uuden tai on kunnostettu tallentaa osa Applen verkkosivuilla: store.apple/us / selaus.

Mitä voin tehdä minun säröillä ipad näyttö

Muistettava on varmuuskopio jos voit tai jos tarvitset ennen kuin tuo sen korjattavaksi. Myös muista sammuttaa Etsi iPadini tarvittaessa.

Related viestiä

  • Onko teillä lasinsiruja näyttö iPhonen 5? Sillä ei ole väliä, onko se murtunut, kännissä, rikki, murskattu tai putosi - Voimme korjata sen, eikä vain, että se näyttää aivan uusi, kun ...

  • Oma pyrkimys korjata rikki iPad 16 helmikuu 2014 Media kuvatekstin purkamisen jälkeen hänen iPad 2 näytön, klikkaa n LJ Rich päätti opetella korjata sen itse. Ottaen huomioon riippuvuuttamme älypuhelimet ...

  • Miten korvata rikki näytön iPhonella Crack etupaneelin iPhonessa ja sinulla on kolme vaihtoehtoa: elää sen kanssa, ostaa uusi, tai kuntoon. Jos sinulla on AppleCare + tai toisella ...

  • Säröillä minun uusi iPad! Mitä teen? Tracilynnribble sanoi: Hei! Olen uusi sähköisessä maailmassa ja on iPad 3. Korkkasin iPadini sen ei särkynyt mutta tein jätä iso halkeama. Minun täytyy...

  • iPhone tai iPad ei lataudu? Näin voit korjata sen! Voi veloittaa iPhone- tai iPad? Tässä muutamia korjauksia voit kokeilla! Jos et voi lataa iPhone, iPad tai iPod touch, onko se ...