Mitä voit tehdä, jotta puhelin maksu nopeammin

Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti

Maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06

On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä kuluttajien haluavat ostaa uuden älypuhelimen: akkuteknologia etenee huomattavasti hitaammin kuin muut mobiili tech. Yritykset kehittää uusia, tehokkaampia akkuja ei yksinkertaisesti voi pysyä korkeamman resoluution näytöt ja muut virtaa kuluttaviin teknologioita älypuhelin päättäjät ovat lastaus iPhone. Android-puhelimet ja muut puhelimia. Tämän seurauksena myyjät ovat joutuneet luomaan äärimmäistä-virransäästötiloja että katkaista useimmat laitteen toimivuutta, jotta pidentää akun kestoa, kun maksu saa vaarallisen alhainen.

ads

Mitä voit tehdä, jotta puhelin maksu nopeammin

Se todennäköisesti vielä jonkin aikaa ennen kuin näemme mitään valtavia edistymisen kannalta älypuhelimen akku, mutta on olemassa monia tapoja voimme parantaa suorituskykyä nykyisten akkujen tällä välin.

Meillä on yhteiset useita hienoja vinkkejä vuosien varrella, jotka voivat auttaa älypuhelimien käyttäjät saavat eniten irti niiden paristot. Esimerkiksi tarkistaa nämä 15 vinkkejä puristamalla niin paljon akun mahdollisimman ulos iPhonen (Useimmat niistä vihjeitä toimii Android-käyttäjille samoin).

Yksi asia, jonka olemme koskaan keskusteltu, kuitenkin se, miten ladata älypuhelimeen mahdollisimman nopeasti, kun olet kiire.

Pidä toinen puhelin latureita kotona, toimistossa ja muissa paikoissa käyt useimmin on välttämättömyys. Ottaa autolaturi on tärkeää myös. Mutta joskus huomaat kiire tuskin mitään virtaa jäljellä puhelimessa, ja sinun täytyy ladata luurin mahdollisimman nopeasti ennen lähtöä.

Puhelin Arena on koonnut lyhyt opas joitakin hyviä vinkkejä ladata puhelimen niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista.

Jotkut vihjeitä tuntua itsestään selvältä, mutta käyttäjät eivät aina ajatella niitä, kun kiire. Esimerkiksi, sinun pitäisi aina kytkeä puhelimen pois päältä tai ainakin mahdollistavat lentokone tila, kun on ladattava mahdollisimman pian. Näin varmistetaan, että virtaa kuluttaviin ominaisuuksia ei hidastaa latausta.

Myös käyttämällä seinälaturi aina ladata puhelimen nopeammin kuin USB-porttiin tietokoneen, vaikka opas toteaa, että on olemassa tiettyjä lisävarusteita, jotka auttavat tietokoneen ladata puhelimen paljon nopeammin, jos ei ole pistorasiaan saatavilla.

Täydellinen luettelo latauksen vihjeitä, alla olevan linkin meidän lähde osassa.

PÄIVITYS: Kuten jonka Twitter käyttäjä vastauksena tähän tehtävään, iPhonen omistajien tulisi myös harkita iPad 12W virtalähde sijaan iPhonen 5W virtalähdettä. IPhonen todellakin periä nopeammin tällä tavalla, ja olemme käyttäneet iPad laturia iPhone vuosia ilman mitään ongelmia.

@BGR @zacharye Heitä iPhone 5W laturi & Käytä 12W iPad Air laturi. Se’s samaan hintaan tilalle. Käytän niitä kaikille laitteille.

— TC (@Dawgfan) 19 toukokuu 2014

Related viestiä

  • 5 iOS 7 Cydia Tweaks nopeamman iPhone 4 Se ei ole yllättävää, että on vielä paljon käyttäjiä siellä, jotka käyttävät iPhone 4, ovatko he pääse siitä koko tämän ajan tai ostaa ...

  • 4 tapoja Make Your Juuret Android Phone ajaa nopeammin Eilen näimme 5 hyödyllisiä tapoja, joilla käyttäjä voi nopeuttaa hänen ei juurtunut Android puhelin. Kuten jo mainittiin, että juurtunut Android ...

  • Tässä Mitä todella tapahtuu, kun häviät Smartphone Jokainen, joka on jättänyt puhelimen taakse bussipysäkillä tai baari tunnistaa tunne jättää elämän tarina avautuvat juiciest sivulle ....

  • My iPhone ei lataudu! Tässä todellinen syy siihen. Olet liittänyt iPhonen seinään tai tietokoneen, ja iPhone ei lataudu. Jos iPhone ei lataudu, voisi olla ongelma ...

  • Miksei Oma iPhone 4 periä minun laptop? Hyödyllisintä Vastaa jbarrett0063 18 heinäkuu 2011 klo 01:07 luovuin iphone ja nyt se vain pysyä, jos kytkettynä seinään. Ja sitten se sanoo ...