Mitkä ovat hyviä videoeditointiin sovelluksia instagram

20 Sovellukset mitä tarvitset Parempi Instagram Kuvat ja videot

Instagram voi olla tehokas markkinoinnin työkalu, kun sitä käytetään oikein. Mutta tavallinen matkapuhelin valokuvia vintage innoittamana suodattimia voi vain mennä niin pitkälle. Onneksi on olemassa paljon enemmän sovelluksia saatavilla parantaa Instagram kuvia ja videoita entisestään. Pyysimme noin löytää joitakin suosikkeja keskuudessa Instagram käyttäjää. Alla on 20 niistä.

Mitkä ovat hyviä videoeditointiin sovelluksia instagram

Snapseed on kuvankäsittelyohjelmaa sovellus suosittu bloggaajien ja luovia tyyppejä. Se antaa käyttäjälle hallita lähes kaikilla osa niiden kuvia, mistä Full Auto oikea ominaisuuksia pieniä säätöjä.

ads

Kuvaajalla Jeffrey Kaphan sanoi, että Snapseed on hänen "go-to" sovellus iPhone valokuvaus. Kun yrittää useita muita valokuvauksen sovellukset saatavilla, hän sanoi Snapseed on edelleen ainoa hän käyttää säännöllisesti. Tämä sovellus on saatavilla sekä iPhone ja Android-laitteisiin.

Tämä langaton kuvatoimittaja tarjoaa peruspainikkeita yhdessä suodattimia, kehyksiä, tarroja, ja muut vaikutukset. Sovellus itsessään on ilmainen, mutta tarjoaa joitakin sisäisiä ostoksia kuten ylimääräisiä tehosteita ja suodattimia. Lintuhuone on saatavilla sekä iPhone ja Android-laitteisiin.

Instagram kuvatekstit voidaan liian usein huomiotta. Joten jos sinulla on lyhyt viesti oman seuraajia, lisäämällä tekstiä oikealle sivulle kuvan voi olla voimakas kyky.

Greg Fry perustaja Ura linja. käyttää Overgram auttaa korostamaan viestejä Instagram:

"Uskon, että kuvankäsittelytyökalut ovat elintärkeitä merkkejä haluavat rakennettu yhteisö Instragram, erityisesti työkaluja, joiden avulla voit lisätä tekstiä kuvia."

pic Stitch

Joskus yksi kuva omasta saa täyden viestin perille. Sillä kuvakollaaseja, Fry App valinta on Pic Stitch. Pic Stitch on ilmainen sovellus, joka on saatavilla sekä iPhone ja Android-laitteisiin, joka tarjoaa useita perus ulkoasuja ja kehittyneempiä ne, jotka voidaan ostaa sisällä App.

Tämä sovellus, tuottama Visual Supply Company, on toinen, joka on suosittu paljon luovia ammattilaisia, koska sen muokkaussäätimet ja suodatin tyylejä. Se on saatavilla sekä iPhone ja Android-versiot.

Mitkä ovat hyviä videoeditointiin sovelluksia instagram

Taiteilija Laura E. Pritchett käyttää sekä VSCO Cam ja Snapseed ja sanoi hän on ollut erittäin tyytyväinen laatuun ne tuottavat:

"Minulta kysytään usein sosiaalisen median jos olen lähettämistä DSLR kuvia ja uskon niitä vähäisiä muutoksia kontrasti ja väri että olen pystynyt tekemään muokattaessa voi auttaa antaa heille, että toisiinsa tuntuu."

Afterlight

Afterlight on yksinkertainen rakenne ja pyritään tekemään kuvankäsittelyyn helppoa ja nopeaa. Sovellus on tarjolla 56 eri suodattimia, 66 tekstuurit, 15 säätö, Basic editointi ominaisuudet ja kehyksiä. Se on saatavilla sekä Android- ja iPhone-laitteissa.

Jos haluat ottaa valokuvan, joka sisältää itse tai vaatii voit asettaa puhelimen alaspäin jalustalle tai muulle pinnalle, tämä sovellus voi ottaa kuvia ajastimen enintään 30 sekuntia ja viedä kuvia. Tämä sovellus on saatavilla sekä Android- ja iPhone.

asettaa jnk päälle

Superimpose tarjoaa työkaluja, jotka saattavat näyttää tuttuja Photoshop käyttäjille, mukaan lukien kyky sulautua useita kuvia yhteen yhdeksi saumattomaksi kuvan. Tämä sovellus on tällä hetkellä saatavilla vain iOS-laitteissa.

Everlapse on sovellus, joka luo flipbook tyyli videoita käyttämällä useita kuvia. Joten tuotemerkkejä ja muut käyttäjät voivat esitellä enemmän kuin yhden kuvan sisällä post ja jopa lisätä muita yhteistyötä valokuva-albumiin. Se on tällä hetkellä käytettävissä vain iPhone-laitteissa.

Double altistuminen on vaikutusta, joka sekoittaa useita kuvia yhteen. Tämä ilmainen sovellus antaa käyttäjille että kyky, mikä johtaa usein haaveileva vaikutusten tyypin, mutta voi myös auttaa kuvaamaan Viivästys. Vapaa ja maksullinen versio iOS-laitteissa, mutta ei ole nykyisessä Android versio app.

Mitkä ovat hyviä videoeditointiin sovelluksia instagram

Kuten nimikin, PicTapGo tavoitteena on tehdä ottamiseen, muokkaamiseen ja lähettämistä valokuvia niin nopeasti kuin mahdollista. Sovellus tarjoaa reaaliaikaisen esikatselun ja jopa tallentaa suodattimia ja työkalujen usein niin, että he ovat helposti saatavilla.

Blogger Nicole Maxfield käyttää PicTapGo ja on ollut tyytyväinen kuinka monet sen suodattimien näyttävät piristämään hänen matkapuhelin kuvat:

"Käytän sitä, koska se on ton suodattimia valita, ja useimmat niistä piristämään kuva."

PicTapGo on tällä hetkellä saatavilla vain iPhone-versio.

Diptic on toinen sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda kollaaseja useita valokuvia. Mutta $ 1 per lataus, se antaa joitakin muita muokkausvaihtoehdot, mitä jotkut vapaa sovellukset, kuten Pic Stitch tarjous. Tämä sovellus on saatavilla sekä iPhone ja Android-laitteisiin.

Valaistus on erittäin tärkeä osa tuottaa laadukkaita kuvia. Linssiheijastus tulee yli 50 erilaista vaikutuksia säätää valaistusta niin, että kuvat ovat selkeitä ja kirkkaita. Sovellus on tällä hetkellä saatavilla vain iOS-laitteissa.

Henkilöt, joilla on Applen tietokoneissa voi olla perehtynyt iMovie ohjelmiston. Mutta tämä ohjelma on saatavilla myös mobiiliversion, joka antaa käyttäjille monia samoja tarkastuksia. Ohjelma on käytettävissä vain Apple-laitteissa.

Elokuvantekijä Nazar Melconian nauttii valvontaa ja helppokäyttöisyys tämän ohjelman:

"Toisin kuin valokuva, video on paljon vaikeampi saada pois hyvin tehty, hyvin kerrottu, ja siksi harjoittaa tai asiaa, koska yhtäkkiä sisällyttävät liikkuvia elementtejä ja ääntä, jotka kaikki hallita nopealla muokata iMovie varten iPhone. "

Tämä mobiilisovelluksen tarjoaa enemmän taiteellinen kuvankäsittelyyn vaihtoehtoja, kuten HDR, akvarelli ja kynä vaikutuksia. Se sisältää myös valokuvaajien yhteisöön ja taiteilijoita, jotka käyttävät sovellusta. Tämä sovellus on saatavilla iPhone, Android ja muut Web ja mobiilialustoille.

Hidas kameran laukaisinta Plus

Tämä ilmainen sovellus antaa iPhonen käyttäjille mahdollisuuden pidentää suljinaikaa heidän puhelimen kameralla, joka voi luoda mielenkiintoisia vaikutuksia kuvattaessa liikkuvia kohteita. Se tarjoaa myös itselaukaisin, valokuva vaikutuksia, ja perus muokkaustyökalut.

Instagram video alustan todella tarjoaa joitakin ihmisarvoisen ominaisuuksia, mutta kyky lisätä ääniraidan on yksi, joka on etsittävä muualta.

Valokuvaaja ja Kuvaaja Meagan Cignoli käyttää Vinyet, editointi sovellus, joka tarjoaa myös suodattimia ja pysäyttää liikkeen ominaisuuksia, lisätä musiikkia hänen animoituja tai stop motion videoita Instagram. Vinyet on tällä hetkellä käytettävissä vain iPhone.

Bokeh on vaikutus, joka sisältää epätarkka valopistettä. Tämän sovelluksen avulla iPhonen käyttäjät voivat jäljitellä tätä eri värejä ja kuvioita.

Tämä video editointi sovellus tarjoaa suodattimia, ääniraitoja, ja muita muokkaustyökaluja, joiden kaikkien tavoitteena on antaa mobiilivideoiden vintage tuntuu. Vintagio on tällä hetkellä saatavilla vain iOS-laitteissa.

Related viestiä

  • Tämä sovellus voisi tehdä sinulle Vine tai Instagram kaikki tähden Lyhyet videot ovat nopeasti tulossa suosikki uusi väline vuorovaikutukseen, tykkää Vine ja Instagram varmista saamme annoksen ....

  • Veedeo App uskomattomia ominaisuuksia Veedeo sovelluksen. Helppo, nopea, intuitiivinen videoeditointi Making videoita Veedeo app on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Tunne laiska? Load vanhoja videoita ja muokata niitä. Luo uskomattomia ...

  • 5 Erinomainen iOS sovellukset sieppaaminen ja muokkaaminen Video Emily Hinta 2012-05-24 13:09:29 UTC Making hyvä video käytetään tarkoittamaan vetää pois kallis videokamera ja omistaa oma video ...

  • Polyvore Aloittaa Remix, uusi App Style neuvoja ja ostokset RealtyShares Gets $ 10M Mistä Menlo kasvattaa foorumin Crowdfunding kiinteistörakennushankkeiden Style yhteisöön Polyvore vapautuu ...

  • 5 Best Video Editors Androidille Useimmat uudet älypuhelimet näinä päivinä tulevat kyky tallentaa videon 1080p, mikä tarkoittaa monet meistä ovat käveleminen melko ihmisarvoisen videokameroiden meidän ...