Mitkä ovat joissakin sovelluksissa, kuten Polyvore

Polyvore Aloittaa Remix, uusi App Style neuvoja ja ostokset

RealtyShares Gets $ 10M Mistä Menlo kasvattaa foorumin Crowdfunding Real Estate Projektit

Style yhteisöön Polyvore julkaisi toisen itsenäisen mobiilisovellus tänään debyytti Remix. Sovelluksen suunnattu suurempaa yhteisöä tyyli harrastajille, jotka yleensä käyttävät palvelua ei luoda asuja itselleen, mutta selata niitä muiden luomia inspiraatiota. Kanssa Remix, Polyvore käyttäjät voivat kirjautua sisään, mitä nousussa päällä, saavat muotoilu neuvoja ja ostaa mitä tahansa kohtaa he löytävät, suoraan sovelluksesta.

ads

Mitkä ovat joissakin sovelluksissa, kuten Polyvore

On vanha Internet sääntö todetaan, että vain pieni osa osallistuvien verkkoyhteisö tulee aktiivisesti luoda uutta sisältöä, kun taas suurin osa väestöstä juuri piilee. Sama pätee Polyvore, jonka lippulaiva sovelluksen avulla sen käyttäjät voivat rakentaa asuja omalla matkapuhelimellaan.

Mukaan Polyvore COO Arnie Gullov-Singh, on Polyvore 20 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, ryhmä, joka käyttää palvelua todella pariksi vaatteet kohteita, kenkiä ja asusteita yhdessä rakentaa oman asuja on edelleen hyvin pieni. Vain noin 5% koko käyttäjäkunta ovat "luojia", hän sanoo, joka on samanlainen kuin kaikki online-yhteisö perustuu käyttäjien luomaa sisältöä.

Remix, vaan toivoo houkutella suurempi yleisö vetoamalla niille, jotka haluavat enemmän passiivisesti osallistua.

"Tavoitteenamme on antaa ihmisille tuntuu todella hyvältä heidän tyyli, mutta mitä olemme huomanneet on, että vaikein osa on saada ihmiset todella toteuttavat asu yhdessä", kertoo Polyvore Tuotepäällikkö Anna Iskikian. "Meidän Polyvore yhteisön jäsenet ovat luoneet yli 150 miljoonaa" shoppable asut vuosien mittaan - ja se on paljon tietoa meille siitä, mitä kohteita todella sopivat hyvin yhteen. "

Tämä data nyt auttaa valtaan asut, ja "remixejä" näiden asuja, että uusi sovellus.

Remix julkistuksen on yksinkertainen käyttöliittymä, jossa vain kolme osaa: trendit, Etsi ja My listaan.

Trendit osio on tärkein aloitussivu app ja on säännöllisesti päivitettävä lista mitä uutta ja kiinnostavaa Polyvore päällä tällä hetkellä, joka perustuu asioita, kuten mitä sen käyttäjät ovat etsineet, mitä he napsauttamalla, mitä he mieleen ja enemmän. Tämä on sama data, joka syötetään Polyvore n "tyyli kuvaaja", joka on keskittynyt ymmärrystä käyttäjien henkilökohtaisia ​​makuja, kun se tulee muotiin kohteita.

Mitkä ovat joissakin sovelluksissa, kuten Polyvore

Keskiosa, "Etsi" on ostos hakukone, jossa voi syöttää tuotteita haluat nähdä tyylistä tai syventyä kohteita luokittain, kuten mekkoja, toppeja, laukkuja, kenkiä, koruja, ja enemmän. Suodatusmenetel- vaihtoehdon avulla voit myös kaventaa valinnan hinnan, tuotemerkin, tallentaa, väri ja muut tekijät, kuten onko kohde on myynnissä. Yksi iso neiti on kuitenkin kyky suodattaa luettelon koon, mutta yhtiö kertoo minulle, että on jotain he jo teoksia varten tulevassa versiossa.

Lopuksi, "My listaan" osio app on kokoelma kohteita olet säästää sekä mobiililaitteissa tai työpöydällä verkkoversio Polyvore.

Mutta mitä tekee app hauskaa on "remix" ominaisuus. Eli kun katselet porukka, voit napauttaa painiketta nähdä valitun kohteen tyylistä aivan uudella tavalla. Vaihtoehtoisesti voit napauttaa minkä tahansa muun tuotteen saman asu tekemään samoin. Ja jos haluat ulkoasua, mutta haluavat vaihtaa pois vain yksi osa - kuten ylä- tai kengät - karuselli alla asu näet kuvia muita vaihtoehtoja. Tämä osa käyttää Remix aiheuttaa riippuvuutta ja hauskaa - ja se voisi auttaa kääntämään Polyvore n tyypillisesti vähemmän tekemissä käyttäjiä enemmän aktiivisia toimijoita.

Mitkä ovat joissakin sovelluksissa, kuten Polyvore

Kuten tänään, Remix sovelluksen ominaisuuksia joitakin 4.000.000-5000000 "shoppable" tuotteita, yhtiö sanoo, mikä on, kuinka monta ovat tyypillisesti varastossa tiettynä päivänä käytettäessä Polyvore verkon kautta. Mutta aluksi, yhtiö ei aio tuottaa tuloja pois myynti se kannustaa kautta Remix. Sen sijaan, Polyvore keskitytään ainoastaan ​​parantamassa käyttäjäkokemus - ja tästä syystä sovellus julkistuksen on käytettäessä "kutsua vain" -tilassa. Valitse Polyvore käyttäjät saavat testata tätä, ennen laajempaa käynnistää.

Ensimmäiset 100 TechCrunch lukijat voivat saada käyttämällä kutsua koodi 032981. kuitenkin.

Lopulta yhtiö voi halutessaan kaupallistaa sovelluksen kautta mainos liike, joka ei ole vielä tehnyt tiensä sen natiivi mobiilisovelluksia. Nykyään vain työpöydän web ja mobiili web versioita Polyvore tuottavat tuloja, kautta yrityksen kustannus per click-ohjelma, joka toimii samalla tavalla Google Shopping. On noin 300 mainostajat osallistuvat parhaillaan, ja he ovat myös kiinnostuneita joiden mainoksia näytetään näissä natiivi Mobiilisovelluksissa toteaa Gullov-Singh.

Related viestiä

  • Jos rakasti GTA, ihastut nämä iOS pelejä Paras GTA vaihtoehdot iOS Vaikka olet fani mahtava Grand Theft Auto (GTA) franchise, saatat olla tietämätön siitä, että alkuperäinen ...

  • Miksi me Heart se voisi olla seuraava iso sosiaalisessa mediassa Me Sydän Se mainostaulu Manhattanilla. Kurt Wagner 13.1.2014 10:22:04 UTC Saat maistaa joka käyttää kuva-pohjainen sosiaalinen verkosto Me Sydän ...

  • Tämä sovellus voisi tehdä sinulle Vine tai Instagram kaikki tähden Lyhyet videot ovat nopeasti tulossa suosikki uusi väline vuorovaikutukseen, tykkää Vine ja Instagram varmista saamme annoksen ....

  • 20 Sovellukset mitä tarvitset Parempi Instagram kuvia ja videoita Instagram voi olla tehokas markkinoinnin työkalu, kun sitä käytetään oikein. Mutta tavallinen matkapuhelin valokuvia vintage innoittamana suodattimet voi vain mennä niin ...

  • Sovellukset ovat tulevaisuuden ystävyys-finding Jen Aprahamian, vasemmalle, ja Olivia kesäkuu Poole alkaen Hei! VINA. Tervetuloa tulevaisuuteen ystävyyden-havainto, tai niin sano toiveikas app päättäjille. On Squad, ...