Mitkä ovat vuodelta sovellukset

Sovellukset ovat tulevaisuuden ystävyyden kartoitukset

Jen Aprahamian, vasemmalle, ja Olivia kesäkuu Poole alkaen Hei! VINA.

Tervetuloa tulevaisuuteen ystävyyden-havainto, tai niin sano toiveikas app päättäjille. On Squad, Spotafriend, ystävystyä, MetjUp.

Hei! VINA, käynnistettiin viime kuussa, on sovellus erityisesti naisille etsivät ystäviä. Se on käynnissä New Yorkissa, Los Angeles ja San Francisco, jossa suunnitelmia laajentaa muihin kaupunkeihin tulevina viikkoina.

Tässä kentällä: "Kun se tulee dating romanttinen tarkoituksiin, voit katsoa huoneeseen ja tietää välittömästi kuka olet yhteydessä. Kun se tulee ystävyyttä, on vaikea katsoa ympärilleen ja nähdä, kuka on jotain yhteistä ", sanoi Hei! VINA perustaja Olivia kesäkuu Poole. "Et voi tietää, kuka on myös menossa läpi avioeron tai joka on uusi kaupunki."

ads

App, et voi tietää näitä asioita, ja tietää varmasti, että henkilö kuvassa haluaa tavata myös.

Yksinkertaistaminen prosessi on mitä tehdään dating sovellukset kuten Tinder niin houkutteleva ensiksi. Nyt he ovat muuttaneet huomattavasti sosiaalista maisemaa dating maailma. Jos sovellukset kuten Hey! VINA lentoon, ne voisivat tehdä saman löydämme ystäviä.

Kuten monet hyvät asiat, idea Hei! VINA alkoi lasin viiniä.

Poole oli uusi San Francisco ja tarvitaan ystäviä. Hän tapasi kaverit koko ajan läpi OkCupid, mutta löytyi se paljon vaikeampaa tavata naisia ​​hän yhteisiä etuja kanssa työn ulkopuolella. Silloin hän alkoi "Naiset, jotka Vino," viini happy hour ryhmä, joka on voimissaan yli kolme vuotta.

Happy hour vieraita on juuri sellainen retki Poole haluaa naisten Hey! VINA ottaa. Ryhmä tuli inspiraation sovelluksen, joka kysyy, mitä haluat tehdä (kahvia tai viiniä, sisällä tai ulkona) yhdistää sitten voit naisille yhteisiä etuja. Se on enemmän kuin treffipalvelu kuin toimintaa finding verkkosivuilla kuten Meetup. Sinun kannattaa tavata one tosielämässä, pohjustaa mahdollisen ystävyyttä.

Oikeastaan ​​muuttamassa näissä kokouksissa syviin ja kestäviä ystävyyssuhteita kuitenkin tulee olemaan haaste. Dating sovellukset saada huono maine pinnallinen, kiireisiä ja tarjoaa liian monia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat vuodelta sovellukset

Jopa ilman romantiikkaa tai sukupuolen mukaan, käyttäen sovellusta löytää ystävä voi olla samoja ongelmia. Jos on hikka on ystävyys, voimme vain hypätä app ja löytää joku uusi.

"Todellinen ystävyys ei tule kun kaikki on suuri ja ihmeellinen, se on menossa läpi elämän yhdessä", sanoi Manago, joka tutkii teknologian ja ihmissuhteet Western Washington University.

Siksi läheisin ystävyyssuhteita tulevat usein koulussa tai työssä. Me ystävystyä ihmistä, joita emme ehkä ole antanut toinen ajatus on, jos me vain nähnyt heidän kuvansa ja lyhyen bio app. Ihmiset, jotka pitävät viinistä kun haluamme kahvia, tai kuten menee ulos, kun me like pysyä sisällä.

Jos aiot kokeilla ystävyys-löytää app, kestää jonkin neuvoja Shasta Nelson, kirjoittaja Frientimacy: Kuinka Syvennetään Ystävyyssuhteet elinikäisen Health and Happiness. ja perustaja GirlFriendCircles, verkkosivusto, joka auttaa naisia ​​tavata toisiaan. Hän on todennut, että se kestää näkee jonkun kuudesta kahdeksaan kertaa ennen kuin tuntuu todellinen side.

"Jos näet vain toisensa joka toinen kuukausi, se vie 12-16 kuukausi ennen saavuttaa ne kuudesta kahdeksaan vuorovaikutusta", Nelson sanoi.

Joten kohdella suhde kuin yksi haluat löytää dating sovellus. Et odottaa kuukauden nähdä potentiaalinen poikaystävä uudelleen. Jos haluat jonkun, tee suunnitelmia heti.

Mutta tässä on ero: Et vain etsivät yhden henkilön.

"Ei tarvitse olla yksin, tai hylkää ihmistä helposti", Nelson sanoi. "Et voi olla useita sovelluksia kokous useita ystäviä kulloinkin, ja se on todella hyvä puoli ystävyydestä."

- The Washington Post

Related viestiä

  • 3 Paras Mobile Dating Sites Viimeisin päivitys 11 marraskuu 2015 Match on aivan lähellä luettelon kärjessä kannalta paras mobiili dating sites, koska sen erittäin kykenevä mobiilisovellus ...

  • Mikä on työpaikka tili? Yritykset, organisaatiot, yliopistot, ja muut työnantajat voivat luoda työpaikka tilin Windows Phone, joka tarjoaa sovelluksia ja tietoja, jotka voivat helpottaa ...

  • Viisi Best Online Dating Sites Etsitkö rakkautta verkossa? Sinulla on paljon paikkoja yrittää löytää täydellinen joku. Olemme puhuneet siitä, miten löytää oikea sivusto sinulle. mutta tällä viikolla olemme ...

  • Chromecast Chromecast debytoi heinäkuussa 2013 ja siitä on tullut yksi menestyksekkäimmistä Google fyysisiä tuotteita koskaan. Helppo käyttää, edullinen ja yhteensopiva kaikkien Android- ja iOS-laitteissa, ...

  • How-To Geek Kuinka helposti tunnistaa Song kuuntelet Onko teillä kappaleen juuttunut päähäsi? Oletko kuunnella uuden kappaleen ja nyt sinä huminaa se? Oletteko vain muistaa muutaman sanan ...