Puhelimen tapana periä mitä teen

My iPhone ei lataudu! Tässä todellinen syy siihen.

Olet liittänyt iPhonen seinään tai tietokoneen, ja iPhone ei lataudu. Jos iPhone ei lataudu, voisi olla ongelma tahansa kolmesta komponenttien mukana latauksen iPhonen: seinä adapteri, USB-kaapeli (joko salaman tai 30-pin, riippuen siitä, mikä iPhone omistat) tai latauksen portti iPhonella. Tässä artikkelissa, minä selventää muutamia väärää tietoa mikä aiheuttaa iPhone laturi ongelmia ja näyttää miten diagnosoida ja korjata syy miksi iPhone ei lataudu.

ads

Puhelimen tapana periä mitä teen

Usko tai älä, paljon aikaa se iPhonen ohjelmiston. ei laitteisto, se estää iPhone latautuu! (Katso Vihje # 1.)

Kun olin Apple, iPhone ei lataudu oli luultavasti toiseksi yleisin ongelma kohtasin, heti ihmisiä, joiden iPhone oli kauhea iPhonen akun.

Tarvitsenko uuden akun? (Ei!) Katsotaanpa selventää muutamia virheellistä, heti!

Olen nähnyt paljon väärää tietoa muille sivuille siitä, miten käsitellä iPhone, joka ei lataudu. Toinen artikkeli suosittelee vaihtamaan iPhonen akku, jos se ei lataudu, ja entisenä Apple teknikko, voin kertoa teille, että tämä on ehdottoman virheellinen neuvonta. Tässä syy:

Kun kytket iPhonen virtalähteeseen, et koukkaaminen sitä suoraan akkuun - olet koukkaaminen se jopa salama tai 30-nastainen telakkaliitäntäportti, ja sekään ei ole kytketty suoraan akkuun ! Sen jälkeen kun virta saapuu iPhonen, se on emolevyllä rinnalla iPhonen ohjelmisto, joka määrittää, onko akun lataamiseen.

IPhone on uskomattoman monimutkainen pala laitteisto, ja se voi tuntua counterintuitive, mutta se on iPhonen ohjelmistojen (ja firmware) joka päättää onko akku pitäisi tai ei pitäisi periä.

Jos iPhone ei lataudu, korvaa paristo iPhonen todennäköisesti on nolla vaikutus. Jos on laitteisto-ongelma, joka aiheuttaa iPhonen akku ei lataudu, on paljon todennäköisempää, että ongelma on teidän lataus portti, ei iPhonen akku itse.

Miten Korjaa iPhone, joka ei lataudu

1. Varmista, että se ei ole vain yksinkertainen ohjelma Crash

A Kaikki liian yleinen Genius Bar nimittämistä meni näin: Asiakas voisi tuovat iPhone ja selittää, että ne ovat yrittäneet veloittaa iPhone koko yön, mutta heidän puhelin oli vielä kuollut. He kytketty iPhoneen seinään, autoonsa, kytketty kaapeleilla, mutta heidän iPhonen näyttö oli vielä musta. "Katso?", He sanovat. "My iPhone ei lataudu!"

He ojentaa minua puhelimensa ja tekisin laitekäynnistyksen pitämällä virtakytkintä ja Koti-painiketta yhdessä tuntui asiakkaalle liian pitkä - joskus 30 sekuntia. Applen logo näyttäisi ja asiakkaan iPhone olisi käynnistettävä uudelleen.

Exasperated ja helpottunut, asiakas pyytää minua, mikä muoto Applen magic olin käyttänyt elvyttää niiden iPhone, ja haluan selittää, että vaikka se näytti heidän iPhone ei lataudu, mitä todella tapahtui oli se, että niiden iPhone-ohjelmisto oli kaatunut ja näyttö oli mennyt tyhjäksi.

Muista, se on iPhone-ohjelmisto, joka tunnistaa iPhone on kytketty verkkovirtaan ja alkaa latauksen. Jos ohjelmisto kaatuu, iPhone ei lataudu, koska iPhonen ohjelmisto ei vastaa.

Ei ohjelmistohäiriö? Otetaan se pala palalta

Seuraavalla sivulla. otamme kukin iPhone laturi palapelin yksi kerrallaan. Käymme läpi jokaisen kolmen fyysisen osatekijöiden kun iPhone ei lataudu: Latauksen porttiin iPhonen, USB-kaapeli (joko salaman kaapeli tai 30-nastainen telakkaliitin kaapeli), ja virtalähde .

Related viestiä

  • Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06 On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä ...

  • Miksei Oma iPhone 4 periä minun laptop? Hyödyllisintä Vastaa jbarrett0063 18 heinäkuu 2011 klo 01:07 luovuin iphone ja nyt se vain pysyä, jos kytkettynä seinään. Ja sitten se sanoo ...

  • Mitä tehdä, jos iPhonen tai iPadin ei käynnisty Level 7 (34996 pistettä) 165577 Luettu Viimeksi muutettu: 29 tammikuu 2014 10:06 Tämä on todennäköisesti tapahtunut kaikille jossain vaiheessa: Painat ...

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Bluetooth-tekniikka Basics Tervetuloa Bluetooth 101. Tässä top asioita, sinun täytyy tietää Bluetooth-tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen langattoman viestinnän standardi, joka yhdistää ...