Puhelin putosi veteen, mitä tehdä

Tässä on oikea tapa pelastaa läpimärkä Smartphone

Se putosi wc. Kömpelö tarjoilija tippuu lasi vettä sen päälle. Unohdit se oli taskussa, kun hyppäsi altaaseen. Se on vain muutamia satoja tapoja puhelimen voisi tulla hengenvaarallinen kosketukseen nesteen. Kun se tapahtuu sinulle (ja se tulee), heti kun olet lopettanut sekoamatta, luultavasti alkaa kuumeisesti napauttamalla kaikki painikkeet, puhalla siihen, tai räjäyttämällä se hiustenkuivaaja nopeasti päästä eroon kaikista, jotka vesi.

ads

Vaikka nämä ovat hyvin tarkoittavia toimia, arvaa mitä? Täysin väärä lähestymistapa. Tässä on mitä pitäisi tehdä.

Ensinnäkin, hakea sen mahdollisimman nopeasti. Jos puhelin on edelleen pohjassa porealtaassa tai wc, saada se ulos ASAP. Mitä kauemmin se nesteeseen, sitä suurempi todennäköisyys vaurio on.

Kun laitetta ei enää veden alla, jos voit, ota että akku pois. Älä edes vaivaudu virran pois, älä paina mitään muita painikkeita, vain avata puhelimen ja vedä akku ulos. Jos et voi tehdä, että vaikka - jos on iPhone tai muun laitteen, joka on mahdotonta nopeasti urkkia toisistaan ​​- sinun tarvitse tyytyä vain varovasti virran laitteesta pois. Haluat katkaista virta laitteeseen mahdollisimman nopeasti, jotta estetään oikosulun.

Nyt - Älä puhalla-kuivaa tai kiinni se uuniin. Kuumuus voi vahingoittaa herkkää elektroniikkaa sisällä. Mitä pitäisi tehdä, on antaa sille nopeasti pyyhkiä puhtaalla pyyhkeellä, varmistaen ei vettä vahingossa päätyy valuva sen satamiin tai muihin aukkoihin. Jos on vesijäljet ​​loukkuun halkeamia tai lovia siinä tapauksessa, yritä huolellisesti ja varovaisesti käyttäen paineilmaa sitä. Vain olla varovainen, ettei puhaltaa veden lisäksi puhelimen sisällä.

Seuraavaksi meillä on muutamia eri vaihtoehtoja. Monet ihmiset vannovat täytteenä puhelimen pussiin kuivaa riisiä, ja antaa sen istua 24 36 tuntia tai enemmän. Tämä on halpa, helppo, ja voidaan tehdä hyppysellinen. Mutta tämä menetelmä voisi olla negatiivisia: Jos riisi imee vettä hyvin, voi olla vasemman pehmeä riisi sotku juuttunut sen rypyt ja I / O-portit. Ne, joilla iho peliin (kuten näet alla) myös sanoa, että tärkkelys pinnasta riisin voi päästä sisälle puhelimen ja sonta it up, mutta en ole löytänyt kiinteitä empiirisiä todisteita tästä. Ollakseen turvallinen, kääri puhelin löyhästi paperia ennen pudottamalla ne riisi.

Fiksuin vaihtoehto on pitää synteettinen desiccants käden. Ne ovat paljon vähemmän sotkuinen, ja ne toimivat nopeammin ja tehokkaammin kuin riisi.

$ 20 Bheestie Bag on yksi vaihtoehto voit tilata ja pitää hyllylle kotona. Voit pudota puhelinta ilmatiiviissä muovinen pussi ajoittain (kuten jälkeen farkut saada liotetaan rankkasade) varmistaen, ettei viipyvä kosteutta alkaa tekee vahinkoa sisällä luurin, tai käyttää sitä, jos puhelinta kohtaa täysi-LIQUI-mergency .

Kuiva-All on toisen tuotteen voit ostaa ja pitää mukanasi kaiken varalta. Sama juttu kuin Bheestie Bag: juuri sulkea puhelimen sisällä pussi, joka on täynnä kuivausainetta, ja sitten odottaa määritetyn aikaa (24 48 tuntia) ja anna puhelimen kuivua. Voit napata pussi niin halvalla kuin $ 6 Amazon.

Kuivalaatikossa on toinen vaihtoehto. Voit käyttää sen verkkosivuilla löytää jälleenmyyjille oman kaupunki, joka on kuivakaapissa voit käyttää paikan päällä. Kun olet sammutettu puhelinta jälkeisen pelaamisen, et vain suunnata johonkin näistä Kuivalaatikossa paikoista ja muutamassa minuutissa, gadget pitäisi olla täysin kuivan ja palautettu. Vaikka San Francisco oli paljon valinnanvaraa, muissa kaupungeissa kuten Houston, TX, ja Santa Barbara, CA ei ollut Dryboxes lähellä, niin tee tutkimusta.

Puhelin putosi veteen, mitä tehdä

Tietenkin, älykkäin asia mitä voi tehdä on aloittaa hamstraaminen kuivaavan paketteja olet jo saada ilmaiseksi. Aloita nyt: Joka kerta näet löysä kuivausainetta paketti laatikkoon, jossa on uudet kengät, kovalevy, siirtoa mausteita, tai mitä tahansa, vedä se ulos ja tallenna se. Dumpata ne kaikki muovi- tai lasiastiaan olet varmasti on ilmatiivis tiiviste. Kun olet kerännyt kasan niitä, sinun on hätä puhelin-pelastus pod valmiina. Vain pudota dunked puhelin astiaan, sulje se ylös, ja saat samat tulokset kuin jokin näistä muita kaupallisia vaihtoehtoja.

Temppu kaikkia näistä menetelmistä on, että kuivausaine tehdä sen taika, sen on oltava suljetussa astiassa, jotta se voi imeä vettä vain puhelimesta, eikä ulkoilmaan. Lisäksi sinun täytyy olla riittävästi kuivausaine läsnä imeä kaikki vesi.

Seuraavia vihjeitä, siellä on hyvä mahdollisuus puhelinta voisi selvitä sen ennenaikaisen vuoto. Mutta jos se kestää erityisen iso syöstä, voit olla SOL. Jolloin, on aika ostaa uuden luurin.

Auttaa! Luovuin Phone in Water!

Se on perimmäinen "Oh paska!" Hetki: Vedät housuissa alas vessassa ja kuulla tilkka kuin kallis matkapuhelin pudotuksia taskussa veteen.

Mukaan matkapuhelin korjaus yritykset, vahvistamisesta iPhonet ja muut älypuhelimet vesivahinkojen muodostaa merkittävän osan niiden liiketoiminnan.

Tutkimus markkinoimalla virasto 11mark todettu, että 75 prosenttia amerikkalaisista matkapuhelimilla myöntänyt käyttäneensä puhelintaan kylpyhuoneessa, joka lisää jopa paljon matkapuhelimia arveluttavan lähelle vettä.

"Saamme" pudotin [puhelimessa] wc "kerran tai kahdesti päivässä", sanoo Roger Kabir, omistajan matkapuhelin korjaus yritys Dr. PHONEZ San Antonio, jossa vesivahingon korjaus alkavat $ 80 ja nousevat riippuen vai mikä osia tarvitse vaihtaa. Dr. PHONEZ käyttää omaa järjestelmää, "kuivakaapissa" vetää pois kosteus ennen puhdistusta sisäosien kanssa ultraääni alkoholin kylpyamme.

Vaikka pudottamalla iPhone tai älypuhelimen vedessä tyypillisesti mitätöi takuun - Useimmissa puhelimissa on indikaattoreita, jotka muuttavat väriä, kun ne kastuvat - matkapuhelin korjaus yritykset tarjoavat myymälä tai posti-palvelujen kaiken säröillä näytöt vesivahinkoja.

Pudonnut puhelimen wc? Sitä sattuu

Jos olet laskenut puhelimen wc, et ole yksin.

Se tapahtui Angie List jäsen Pam Murphy Waxhaw, North Carolina, kun hänen Motorola Droid älypuhelin otti takapakkia vuonna posliini altaan.

"Ensimmäinen asia menin oli," Ewww, ' ", hän muistelee. "Mutta kuulin roiskeilta ja sitten vain ei usko. Olen saavutettu. "

Hänen nopea reagointi - nopeasti poistamalla matkapuhelimen akkua, kuivaus vesi pois pyyhkeellä, pyyhkimällä sprii ja kerroit älypuhelin kuivua - auttoi elvyttää ja korjata vesivaurioituneelta puhelimeen. Se toimi, mutta Murphyn puhelin-kalastuksen seikkailu jätti asettamalla hänet tähtäimeensä uuden veden kestä- matkapuhelin.

Mutta oopsies matkapuhelin, joka ei ole vesitiivis, siellä on vielä toivoa.

Beyond riisi: Miten tallentaa märkä matkapuhelin

Matkapuhelin korjaus asiantuntijat sanovat vesivahinkojen välttämiseksi, aloita poistamalla matkapuhelin vedestä välittömästi.

• Irrota puhelimen akku, jos voit. Jotkut älypuhelimet, kuten iPhone, älä anna akun poistetaan, niin ainakin käännä matkapuhelin virta.

• Vastusta käynnistämällä sen uudelleen tai kytkemällä se, joka voi pilata sisäisiä osia ja tuhota puhelimen.

• Huolimatta suosio märkä-laite parannuskeinoa, sijoittamalla matkapuhelin pussi kypsentämätöntä riisiä voidaan kuivata pois, mutta ei aina riitä korjaamaan puhelinta sillä veden mineraalit voivat kuivua ja mahdollisesti reagoivat materiaalit sisällä puhelin.

• Ota laite puhelimen korjaamo sisällä päivän tai kaksi, jotta he voivat ottaa sen lisäksi, kuiva kaiken sisällä, puhdistaa pois mineraalit, jotka voivat aiheuttaa korroosiota ja korvata osia, jotka eivät enää toimi.

Matkapuhelin korjaus yritykset salaisuus: alkoholi

Vaikka vesivaurioituneelle matkapuhelin näyttää kuivalta, mineraaleja, jotka olivat vedessä voi syövyttää herkkä metalliosien ajan, mukaan Ned Hosic perustaja Boston iPhone korjaus.

"Se voi toimia hyvin heti, ja hitaasti alkaa menettää yksi toiminto, sitten toinen, kunnes se on täysin kuollut" Hosic sanoo ja lisää se on mahdotonta ennustaa, mitä pelastettavissa avaamatta puhelimen tapauksessa.

Related viestiä

  • 350 пользователей сейчас Lue tahmea postitse tarkista uusia viestejä. ja etsi ennen lähettämistä postitse. Haluatko laitetyyppi ja IOS version vieressä käyttäjätunnuksesi? Määritä laitteen ja ...

  • Saat upeita subaqueous valokuvia iPhonen! IPhonessa on unelmia. Unet tutkia valtameren lattiat Mariaanien hauta kuin James Cameron älypuhelimen stratum. On vain ...

  • Samsung Galaxy S6 kastunut - Ensiapu Vinkkejä Samsung Galaxy S6 ei ole kuin hänen edeltäjänsä vedenpitävä, mikä tarkoittaa, että jopa pieni määrä vettä kosketus voi johtaa tekninen ...

  • Valmistaudu liittymään soinen, Allie ja Cranky heidän seuraava jännittävä seikkailu! Jatko koukuttavimmat fysiikkaan perustuva pulmapeli Disney on vihdoin saapunut. Missä minun vettä? 2 ...

  • Miten minun BlackBerry selvisi uida WC My BlackBerry, kun toipumassa keskiviikon uida. Ina Fried / CNET Se on jokaisen gadget rakastaja painajainen ja keskiviikkona, se tuli minun ...