Sovellusohjelma on ohjelmisto, joka on suunniteltu tekemään mitä

Miksi vanhat ohjelmat eivät toimi Modern versiot Windows (ja miten voit ajaa ne joka tapauksessa)

Chris Hoffman on 24 syyskuu 2013

Windows on kyse taaksepäin yhteensopivuus, jotta ihmiset - varsinkin yritysten - pitää käyttää niiden tärkeimpiä sovelluksia uusia Windows-versioissa. Mutta rajansa. Vanhempi ohjelma on, sitä todennäköisemmin se murtaa.

Sovellusohjelma on ohjelmisto, joka on suunniteltu tekemään mitä

Sinun pitäisi yleensä pysyä poissa vanhasta ohjelmisto. Vältä poimien ohjelmisto-CD on suunniteltu Windows 95 autotalli myynti. Antiikin ohjelmisto, joka ei toimi enää olisi luultavasti vain päivittää moderni, yhteensopiva versio.

Ohjelmisto ei kestä Like Media Does

Kaksikymmentä-vuotiaan äänilevyjä soittaa sakon moderni CD-soitin, kirjaa soittaa sakon moderni soittimet ja DVD-videoita tulee aina olemaan laitteissa DVD käsittelyn laitteisto. Mutta vanha ohjelmisto CD tehty kahdeksantoista vuotta sitten Windows 95 on erilainen.

Audio CD, video DVD, jopa tallentaa - he kaikki vakio median muotoja. Toisin sanoen, audio-CD on Äänidatan sitä. Tietokone tulkitsee tämän audiodatan omasta. Siksi ääni-CD valmistettu vuonna 1980 tulee olemaan toistaa Windows 8 PC, Mac, tai muusta laitteesta - tietokone osaa tulkita audio-CD ja huolehtii tämän omasta. Ääni-CD ei tarvitse tietää käyttöjärjestelmän tai laitteen se pelaa.

Kuitenkin ohjelmisto on erilainen. Ohjelmisto ei ole jotain vakio että kaikki tietokoneet osaavat tulkita - ohjelmisto on koodi, joka toimii tietokoneessa. Se on jopa ohjelmisto tehdä mitä se tarvitsee tehdä. Ohjelmisto kirjoitettu Windows 3.1 tai Windows 95 on todennäköisesti erittäin sekava, jos se havaitsee itse käynnissä Windows 7 tai Windows 8. Se näyttää tiedostoja, ei enää ole ja voi kieltäytyä jopa käyttää tässä vieraassa ympäristössä.

Windows on tunnettu taaksepäin yhteensopivuus ja yrittää auttaa vanhempia ohjelmat toimivat niin hyvin kuin mahdollista, mutta on olemassa raja edes mitä Windows voi tehdä. On vaikuttavaa, että nykyaikainen Windows-versioissa voi jopa käyttää Windows 95 ohjelmia lainkaan, koska Windows 9x sarja perustui DOS ja Windows XP: ssä ja uudemmissa versioissa Windows perustuvat Windows NT ytimen - ne ovat täysin erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä alla huppu.

Sovellusohjelma on ohjelmisto, joka on suunniteltu tekemään mitä

Miksi ohjelmat eivät välttämättä toimi

Olemme jo korkean tason selitys, mutta tässä on joitakin matalan tason yksityiskohtia, jotka voisivat estää ohjelmia käynnissä kunnolla:

 • Ohjelmat Kieltäydy Run. Jotkin ohjelmat voivat kieltäytyä asentaa, jos he huomaavat he ajetaanko versio Windows he eivät tiedä.
 • 16-bittinen Programs. 32-bittiset versiot Windows sisältävät 16-bittinen emulointiympäristön jonka avulla vanhat Windows 3.1 ohjelmien suorittamisen. Tämä poistettiin 64-bittiset versiot Windows, joten ne vanhat Windows 3.1 ohjelmat eivät toimi ollenkaan.
 • DOS ohjelmisto. Koska Windows XP, kuluttaja Windows-versioita ei enää päälle rakennettu DOS. Monimutkaiset DOS ohjelmistoja ja pelejä, jotka riippuivat reaalitilassa DOS ei voi ajaa natiivisti nykyaikainen Windows-versioissa. Komentokehoteikkuna on epätäydellinen yhteensopivuus ominaisuus, ei koko DOS-järjestelmän.
 • Vanha kirjastotalo riippuvuudet. Jotkin ohjelmat ovat saattaneet riippui vanha kirjastoja, joita ei enää sisälly Windows tai ehkä riippui muita vanhoja ohjelmia, jotka myös eivät toimi kunnolla uusiin versioihin.
 • Turvallisuusasiat. Vanhat ohjelmat eivät ole tottuneet nykyaikaisia ​​Windows turvatekijöitä ja ei saa pelata mukavaa rajoitettu käyttäjätunnuksia ja UAC. Windows yrittää huijata vanhoja ohjelmia running rajoitettu käyttäjätilejä, mutta tämä ei aina korjaa kaikkia ongelmia.
 • Sovellusohjelma on ohjelmisto, joka on suunniteltu tekemään mitä

Tämä ei ole tyhjentävä luettelo, mutta sen pitäisi auttaa ymmärtämään joitakin asiaan liittyviä kysymyksiä. Ohjelmat on suunniteltu toimimaan nykyisen Windows-versioissa, ei Windows-versioiden, jotka voivat olla 20 vuotta tulevaisuudessa. Rikkoutuminen on odotettavissa ajettaessa vanha Windows-sovelluksia nykyaikaisen Windows-versioissa. Microsoft ja muut käyttöjärjestelmän myyjät parantamaan käyttöjärjestelmiä, vanhat ohjelmat ovat vähitellen jääneet elleivät ne päivitetään.

Miten Suorita Vanhemmat ohjelmat

Vaikka sinun tulisi välttää hyvin vanha ohjelmisto, jos suinkin mahdollista, joskus vain voi. Saatat olla liiketoimintakriittinen sovellus sinun täytyy juosta tai voi haluta pelata vanhaa PC-peli. On olemassa keinoja voit suorittaa nämä ohjelmat joka tapauksessa.

Käytä Windowsin -yhteensopivuusasetukset. Windows on sisäänrakennettu yhteensopivuus tila-asetukset, jotka voivat auttaa saamaan ohjelmia toimi. Hiiren kakkospainikkeella ohjelman pikakuvaketta, valitse Ominaisuudet ja valitse Yhteensopivuus-välilehti. Voit valita Windows että ohjelma kulkea - Windows yrittää huijata että ohjelma luulemaan se käynnissä vanha versio Windows. Tämä ei aina salli jokaisen vanha ohjelma toimisi, mutta se kannattaa laukaus. On jopa ohjelmien yhteensopivuuden vianmääritys joka yrittää automaattisesti löytää oikea yhteensopivuustilan asetuksia ohjelmaa.

Run Vanha Software Virtual Machine. Sen sijaan yrittää tehdä vanhan ohjelmistot ovat moderni versio Windows, voit asentaa virtuaalisen kopion vanha versio Windows ja käynnistä ohjelmisto siellä. Esimerkiksi, jos sinulla oli sovellus, joka sai pitkän Windows XP, mutta ei toimi Windows 7 tai 8, voit käyttää Windows XP virtuaalikone ajaa kyseisen ohjelman. Jos sinulla on vanha peli, joka juoksi DOS, voit asentaa sen DOSBox. Tämä toimii hyvin useimmissa ohjelmissa, elleivät ne vaativat suoran pääsyn laitteita - esimerkiksi ikivanha ohjelma, joka liitettynä tulostimeen sarjaportin ei toimi. Tämä on kuitenkin paljon vähemmän kätevä kuin asentaa ohjelma normaalisti.

Related viestiä

 • ASP - Application Service Provider By Bradley Mitchell. Langattomat / Networking Expert Bradley on tietokone ammattilainen 20 vuoden kokemus verkko-ohjelmistojen kehittäminen, projektin ...

 • CRM-ohjelmisto - asiakkuudenhallinnan liittyvät ehdot In CRM (Customer Relationship Management), CRM-ohjelmisto on luokan ohjelmisto, joka kattaa laajan joukon sovelluksia ...

 • Whats Up For Mobile Download Whats Up For Mobile Whats Up For Mobile. Alla on luettelo linkin download liittyvien Whats Up For Mobile. ladata Whats Up For Mobile klikkaa linkkiä ...

 • Asiaan liittyvien termien Direct X on joukko API (Application Program Interfaces) Microsoftin kehittämä. Se tarjoaa ohjelmistokehittäjille resurssit kirjoittamaan Windows-pohjaisia ​​sovelluksia, jotka käyttävät ...

 • IPSW Tiedoston sijainti Mac- ja Windows Anytime päivität iPhonen. iPod touch. tai iPad. saat uuden IPSW tiedosto, joka on ladattu iOS päivitykset kansioon kohteliaasti iTunes. Tietäen ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/sovellusohjelma-on-ohjelmisto-joka-on-suunniteltu.php on line 126

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/sovellusohjelma-on-ohjelmisto-joka-on-suunniteltu.php on line 126