Whataburger APURAHAHAKEMUS 2013

PSA / Whataburger myöntää $ 1,000 Apurahat

Kaksi Senior Urheilijat voittaa $ 500 kirjan Scholarship

Pensacola Sports Association (PSA) on julkistanut uuden kumppanuuden Whataburger ravintoloita sponsoroimaan PSA Senior Scholar urheilija Juhla 9. toukokuuta 2013. Yli $ 100.000 apurahat jaetaan yleistä urheilua voittajia.

Whataburger APURAHAHAKEMUS 2013

Vuotuinen juhla esittämä Sacred Heart Urheilu Care tunnistaa yli 200 ylimmän urheilijaa Escambia ja Santa Rosa County kouluissa perustuu niiden akateemista suorituskykyä yhdistettynä opiskelijan urheilullinen taitoja. On yleistä useiden ehdokkaiden olevan koulun priimus tai top 5% niiden luokkaan.

ads

Whataburger ja PSA luomassa uutta sponsorointi, jossa he palkinnon yksi uros ja naaras opiskelija-urheilija kanssa $ 500 stipendin käytettäväksi kohti niiden alkupuoliskolla kirjan kustannuksella. Lisäksi yleinen miesten ja naisten voittaja pidoissa voittaa "Whataburger vuodeksi."

Alku 1. huhtikuuta vanhempi opiskelija urheilijat voivat käydä pensacolasports täyttää stipendin hakulomake. Valintakomitea etsii henkilöille, jotka ovat menestyneet hyvin luokkahuoneessa, osallistui yliopisto urheilussa (s), ja ne ovat osaltaan niiden yhteisön kautta vapaaehtoistyötuntia ja kerhotoimintaa ja klubeja. 26 huhtikuu on umpeutuu stipendin hakemuksen.

"Tämä on todennäköisesti paras tapahtuma onnistumme vuosittain", kommentoi PSA: n pääjohtaja Ray Palmer. "Näihin nuoria miehiä ja naisia ​​sekä kuulo tarinoita siitä, mitä he ovat saaneet aikaan tekee hämmästyttävä yö. Nyt ottaa Whataburger tuki tämän tapahtuman ja lisätä uusi apuraha on iso plussa jo suuri yö. "

Suurin osa $ 100K plus stipendejä tulevat tapahtumaan kumppaneita University of West Florida ja Pensacola State College. Muut apurahat ja tunnustusta n sisältävät $ 2500 stipendin Senior Scholar Kaiken uros ja naaras antamat Pensacola Sports Association Foundation, Gary McAdams Scholarship joka rahoittaa Pensacola Runners Association ja amiraali Shugart palkinnon, annetaan erinomainen yhteisön johtaja ja avustaja, on palkittu kulutusta TV 3: n Dan Shugart kunniaksi hänen isänsä.

Whataburger APURAHAHAKEMUS 2013

"Olemme niin innoissamme osallistua tämän vuoden tapahtumaan järjestämällä kaksi erityistä apurahoja myönnetään sinä yönä", sanoi Lee Cartledge johtaja Operations Whataburger. "Antaa takaisin yhteisöille, jotka me kutsumme kotiin on aina ollut painopiste Whataburger ja olemme ylpeitä juhlia saavutuksia näitä uskomattomia nuorten urheilijoiden."

Lisätietoja Senior Scholar Juhla tai muu Pensacola Sports Association tapahtumia osoitteessa pensacolasports tai soita 434-2800.

Tietoja Pensacola Sports Association (PSA) - PSA on yksi vanhimmista urheiluseurojen / palkkioita Yhdysvalloissa, joka alkaa vuonna 1954. Nykyään PSA hoitaa tai auttaa lukuisia tapahtumia vuoden ympäri Escambia, Santa Rosa, ja Okaloosa County alueilla. Tapahtumia ovat lukion kaikki tähden sarja, lippu jalkapallo, 5K-15K toimii, maratonia, triathlon, polkupyörän rotuja, kollegiaalinen SM, ja vuotuiset palkinnot ja stipendejä juhlille muutamia. PSA on omistettu rakentamassa parempaa yhteisö urheilun kautta.

Tietoja Pensacola Sports Association Foundation - Pensacolan Sports Association Foundation tarjoaa taloudellista tukea, joka innostaa, kannustaa, ja vaalia nuoret Luoteis Florida urheilun kautta liittyvää toimintaa. Tähän mennessä PSA säätiö on antanut yli $ 390.000 apurahoina yli 40 alueelle ohjelmien ja organisaatioiden kuten Amerikan Punaisen Ristin Lear uimaan, Special Olympics, Senior Scholar urheilija Scholarship, Pensacola Junior Tennis Association, First Tee Luoteis Florida, Greater Pensacola Aquatic Club, ja suur Pensacola Junior Golf Association.

Related viestiä

  • Miksi vanhat ohjelmat eivät toimi Modern versiot Windows (ja miten voit käyttää niitä Anyway) Chris Hoffman on 24 syyskuu 2013 Windows on kyse taaksepäin yhteensopivuus, jotta ihmiset ...

  • Selaimen Javascript-toiminto on kytketty pois päältä. Ota se niin, että voit kokeaksesi Tämän sivuston. Craft loistavan uran Luovuus on meidän asiamme At ...

  • Cracking Uusi Common App Essee Yhteinen App henkilökohtainen essee on Graalin oman college hakemuksen, mutta monille, täydellinen aihe on vaikeasti tavoite. Niille teistä, jotka eivät ...

  • Kuten data? Jos näin on, Sprint saattaa olla operaattorin sinulle Sivu 1 2: Vaikka muut harjoittajat saivarrella noin tiedot suunnitelmista - rajaton, rajoitettu, kuristettu, ei-kuristettu - Sprint tarjoaa joitakin kaikkein ...

  • Asiaan liittyvien termien Direct X on joukko API (Application Program Interfaces) Microsoftin kehittämä. Se tarjoaa ohjelmistokehittäjille resurssit kirjoittamaan Windows-pohjaisia ​​sovelluksia, jotka käyttävät ...