Whatmobile.com.pk Sony Xperia

Sony Ericsson Xperia PLAY Review (osa 1)

Ennen huhtikuun 1. päivän (ei vitsi, rehellinen!) Vapauttaa kauan odotettu Sony Ericsson Xperia PLAY, ensimmäinen Sony Playstation Certified älypuhelin, meille on annettu lopullinen tuotantomalli tarkistaa.

Mutta ennen kuin teemme sen, meillä on valikoima kuvia tivoli Xperia PLAY kaikista mahdollisista kulma, sekä kuvakaappauksia joitakin pelejä, jotka ovat käytettävissä.

Whatmobile.com.pk Sony Xperia

Kun Sony Ericsson ilmoitettiin ensimmäisen Xperia PLAY helmikuussa, todettiin, että 50 peliä olisi saatavilla käynnistää. Tänään kerrottiin, että tämä nostetaan 84, joista monet ovat vapaasti ladata omistettu Xperia PLAY store (joka tunnisteet Googlen Android Market tekemään helpoksi maksaa antamatta maksutiedot uudelleen - ainakin kaikissa mutta Gameloft otsikot). Päivittää: Olemme juuri kertonut, Sony Ericsson, että toistaiseksi, se palaa 50! Mitään käsitystä missä nämä ylimääräiset 34 otsikot meni ?!

ads

Varustettu 5 megapikselin kamera, kuvantamisen valmiuksia Xperia PLAY eivät ole aivan siellä kanssa Xperia arc mutta selkeä painopiste on pelaamista, jossa omistaa peli säätörasia kanssa digitaalisia ja analogisia valvontaa, sekä kaksi olkanäppäintä. Xperia PLAY myös kaksi stereokaiuttimet tyvestä, jotta luonnollinen vahvistus vain pitämällä puhelinta molemmilla käsillä.

Xperia PLAY ei sisällä Sonyn Mobile BRAVIA Engine ohjelmistoa ole, mutta on sen sijaan varustettu kaksikanavainen DDR2 RAM keinot se voi pelata pelejä 60 kuvaa sekunnissa.

Kuten Xperia arc, Xperia PLAY mukana tulee myös Android 2.3.2, kuten Sony Ericssonin uusi aloitusnäyttö / app kantoraketti uusi versio Timescapen (erotettu tärkein käyttöjärjestelmä jotta helpottaa käyttöjärjestelmän päivitykset tulevaisuudessa) ja kolme widgetit korvaa alkuperäisen mediascape mediasoitin. Se on myös 1,500mAh akku pitää asiat menossa.

Meidän koko arvio Sony Ericsson Xperia PLAY on nyt - anteeksi viive!

Katso alla vertailun valokuvia välillä Xperia PLAY ja Xperia kaari.

Kuvagalleria

Sony Mobiles - Emme yksinkertaisesti voi sivuuttaa panos Sony Mobile teollisuuden kannalta teknologisen kehityksen. Yhtiö on voittanut laakereillaan jokaisen käynnistetty laite. High end tiedot, kaikkien aikojen paras kamera ominaisuudet tekevät Sony Mobiles perimmäinen valinta. On tuotevalikoiman suosittu elektroniikka yhtiö, Sony Corporation. Ennen maine ja suosio Sony älypuhelimia näemme tänään, Sony Ericssonin älypuhelimissa jälkensä joidenkin kunnon puhelimia. Näkyvästi piirteitä Sony Mobile Phones ovat sen hämmästyttävän nopeasti prosessorit, HD näyttö, paras kamera sovellukset, pitkäkestoinen akku virtaa, rakennettu pelejä, ja erilaisia ​​yhteyksien ominaisuuksia. Sony Mobiles luokka tarjoaa älypuhelimet, tabletit, älykäs kulumista, ja tarvikkeet. Sony Mobiles on etuoikeus käynnistää maailman ensimmäisen 4K älypuhelimia. Xperia älypuhelin valokuvaus, vesitiivis teknologia, ja akun tekno valtaa Sony Mobiles on ottanut maailman kanssa myrsky.

Jotkut uskomattoman sovelluksia saatavilla osoitteessa Sony Mobile ovat Track ID, elinikäinen, Play Station video, ja PS4 etäkäyttötoiminto mainita. Track ID-sovellus tulee mobiili musiikki ja ääni tunnustamista palvelu, Xperia Lounge on viihde sovellus, elinikäinen on kunto sovellus on suunniteltu Android-puhelimiin, Play Station video on online-ohjelmoija jakelupalvelu, ja Remote Play mahdollistaa PS4 käyttäjät voivat pelata pelejä Xperia älypuhelimiin ja tabletteja. Sony älypuhelimia kilpailevat aggressiivisesti Pakistanissa vastaan ​​eri kilpailevien merkkien. Paikalliset markkinat Pakistanin on koko sydämestäni tyytyväinen Sony matkapuhelin keskitason ja huippuluokan luokat.

Whatmobile.com.pk Sony Xperia

Jotkut kaikkein pitää Sony Mobiles Pakistanissa ovat Xperia Z5 Premium dual, Xperia Z5 Premium, Xperia Z5, Xperia M5 muutamia. Odotetuin Sony Mobile puhelimet Pakistanissa Sony Xperia M2 dual, Sony Xperia Z2 tabletti, Sony Xperia E3, Sony Xperia Z3 Dual muutamia.

Hanki uusimmat tiedot vanhasta, viimeisin ja tuleva Sony Mobiles Pakistanissa. Saat tuotetiedot, tekniset tiedot, tiedot uusista muutoksista ja odottaa hintatiedot Sony Mobiles Pakistanissa. Lisää sivu saat tuoreimmat Sony Mobiles että kohteita!

Related viestiä

  • CROWDSUPPORT mukaan Sony Mobile, Xperia Z virallisesti tukee tallennusratkaisussa enintään 32GB. Kuitenkin useita lähteitä - inclduing loputon lukuisia kommentteja ...

  • Kuvaus Nauti nopeimmin ladata, messaging, ja selailu nopeudet 3G puhelimeen. Wi-Fi Capable Vähennä tiedonsiirtoa vaihtamalla saumattomasti 3G langattomiin ...

  • Mikä Daydream ja miten sitä käytetään? Se Räätälöinti kuussa Android.Appstorm! Koko maaliskuu aiomme kertoa teille kaikille vihjeitä sovelluksia ja resursseja auttaa parantamaan ...

  • Sony Xperia ioni ATT tarkastelu Johdanto Sony puhuttiin kaupungin aikana CES 2012 jo tammikuussa ja Xperia ioni ATT oli yksi tärkeimmistä syistä, miksi. Käynnistettiin rinnalla Xperia ...

  • Tekniset Xperia Z oli Sonyn lippulaiva puhelin 2013, ja jatkoi näytön koko ja resoluutio kilpavarustelu sen 5in, 1,920x1,080 näyttö, joka vertaa hyvin nykyaikaiseen ...