Whatmobile PK karhunvatukka puhelimissa hintoja

BlackBerry Mobiles

Kuudenneksi suosituin laite valmistaja maailmassa, BlackBerry toimii 91 maassa ja sillä on yli kahdeksankymmentä miljoonaa internet-palvelun tilaajaa kaikkialla maailmassa. BlackBerry puhelimissa, et voi vain nauttia oma BlackBerry Messenger, mutta myös muita uusinta teknologiaa postmodernin aikakauden, eli. ottaen stillkuvia, ammunta HD-videoita, musiikin, sähköpostin pikaviestintä ja web-selailun.

Whatmobile PK karhunvatukka puhelimissa hintoja

BlackBerry Bold Touch 9900 Hinta

Rs. 36000

BlackBerry Mobile hinnat Pakistanissa

BlackBerry-puhelimet ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa ja suosittuja maassamme samoin. Meillä on nopea tarkistaa BlackBerry matkapuhelinten ja selvittää, miten tämä mobiili nauttii erottaa asema mielissä asiakkaille. BlackBerry puhelimissa on varustettu paljon viihdyttävä ominaisuuksia ja ne ovat melko toiminnallisia. Parasta varten BlackBerry on tunnettu on sen QWERTY-näppäimistö. Kaikki BlackBerry-puhelimet odottaa muutama hallussaan täysi qwerty joka on helppo käyttää ja saa kutoma tasaisempia.

ads

Vaikka BlackBerry Yhtiö teki parhaansa esitellä laitteensa nuorekkaammille samoin, mutta yksi asia, jonka he eivät tunnista, että nuoret asiakkaat ovat niitä, jotka vaivata eniten hinnoista. Blackberry hinta Pakistanissa ja muissa maissa ovat liian korkeat yleensä ja näyttää siltä, ​​he tekevät puhelimia pitää ylemmän luokan yhteiskunnan mielessä vain. Jos BlackBerry todella haluaa esitellä puhelimen kaikissa yhteiskunnan aloilla niin on tarpeen tehdä kustannustehokkaita puhelimia niin, että jokainen voi ostaa.

Tuotteen Kuvaus

Blackberry Z30 (16GB, musta, HSN takuu)

Malli: STA100-4

LYHYT YHTEENVETO.

 • Ultra-tehokas Dual Core Processor.
 • Quad Core Graphics Processor.
 • Suunniteltu Elegance Edge.
 • Upea 5,0 tuuman HD-näyttö.
 • 2 Gt RAM-muistia.
 • Tuloksia Be (a) st Experience.

KUVAUS:

 • Dual-core 1,7 GHz Krait prosessori.
 • Qualcomm MSM8960T Pro Snapdragon.
 • Adreno 320 Quad Core Graphics Processor.
 • 5,0 tuumaa Super AMOLED näyttö (
294 ppi pikselimäärä).
 • Super Sensitive kapasitiivinen kosketusnäyttö.
 • BlackBerry 10.2 OS.
 • 16 GB ROM, 2 Gt RAM-muistia.
 • micro SD, enintään 64 Gt.
 • Ensisijainen kamera 8 MP, 3264x2448 pikseliä, automaattitarkennus, LED-salama, Geo-koodaus, kasvojentunnistus, kuvanvakain.
 • 1080p HD-videotallennus @ 30fps.
 • Toissijainen kamera 2 MP 720p videotallenne.
 • Blackberry on jälleen kerran osoittanut markkinapotentiaali, ottamalla käyttöön fantastinen älypuhelin: karhunvatukka Z30. Kanadalaiset ovat rima Elegance ja tyyli, upeine 5 tuuman Super AMOLED näyttö. Kanssa suurin näytön BlackBerry puhelimen toistaiseksi, iso akku, ja hyvä suoritin uusin BB 10.2 OS: ssä Z30 on BlackBerryn kiistaton lippulaiva. Häikäisevän kaunis metallinen runko, poikkeuksellista Näytönohjain ja kristallinkirkas näyttö tekevät BlackBerry Z30 todella merkittävä älypuhelin. Kaareva tyylillä, se on varmasti mitä, olet aina haaveillut. Suloinen 8MP kamera, joka on varustettu eri fantastisia ominaisuuksia. voit ottaa High Resolution Tilannekuvat milloin haluat. Kiitos BlackBerryn omistautuminen kohti sosiaalisia näkökohtia tämän puhelimen, saat viestin esikatselu ja voi vastata heti, riippumatta sovellus käytät. Napauttamalla vastata varten BBM ja vastata siihen poistumatta sovelluksen. Näppäimistön, kadehdittava Z30 ominaisuuksia paras suunniteltu virtuaalisen tekstinsyöttö menetelmällä. Pakkaus snappier, voimainen Smooth Dual core käsittely kyky, saat nauttia luottaa BlackBerry OS yli älykkäästi rasvaton 5 tuuman rapea näyttö.

  BlackBerry Z30 on suloinen 5,0 tuuman Super AMOLED Erittäin herkkä näyttö, jonka resoluutio on 1280 * 720. 294 pikseliä tuumalla tekevät näyttö, herkullinen juhla oman eyez. Näyttö näyttelyitä elinvoimainen, räikeä värit, jotka tekevät BlackBerry OS 10.2 maalaus järjestelmä näyttää hämmästyttävän houkutteleva. Katselukulmat, sekä vaaka- ja pystysuunnassa, ovat erinomaisia, koska voidaan odottaa Super AMOLED-näyttö.

  Whatmobile PK karhunvatukka puhelimissa hintoja

  Kevyt, hoikka kooltaan, mutta teräksen todellinen silmälasit-viisasta, sen tyylikäs ja innovatiivinen muotoilu on mitä kuluttajat haluta kovasti, jolla on out-of-the-maailma hoikka metallirunko tehden Z30 luokkansa paras ilo ja tartuttava käsi. Tehokas Dual Core 1.7 Krait prosessori tukee valtava 2 Gt RAM takaa tasaisen ja kätevä käyttökokemusta. Quad Core Adreno 320 Graphics Processor parantaa suorituskykyä tärkeimmät prosessorin ja tekee älypuhelin markkinajohtaja grafiikka-viisasta. 8 megapikselin takana ampuja tarjoaa kanssa tuhlaavainen loisto kun olet tarvitsevat syömällä kaunis hetki, ylimääräinen kasaan varastoinnin avulla microSD-korttipaikka mahdollistaa laajentaa edelleen 16 Gt levyllä.

  Siinä on uusi neljännen sukupolven BB Paratek Antenniteknologia, joka mahdollistaa Z30 työskennellä alhainen signaali alueilla, se antaa paremmat yhteydet, nopea tiedonsiirto ja vältetään soittaa pudottamalla heikon signaalin alueella.

  Tämä gadget tulee vankka 2880 mAh akku, joka on elämän kaksikymmentäviisi tuntia monipuolista käyttöä. Se on suurin akku aikojen tarjoamia Blackberry, tarpeeksi tehokas osoittautumaan yksi pitkäaikainen elämän high-end älypuhelin. Z3O esittää sen suuren yhteyden tehoa Bluetooth v4.0, mikro HDMI ja NFC. joten voit jakaa videoita, musiikkia ja muuta muiden laitteiden kanssa.

  Edessä, puoli vanteen siirtymässä osaksi harjattu metallilevy alla näyttö näyttää hyvin komea, ja Heft ja ympärysmitta antaa puhelin miellyttävä tuntu kädessä. Virtanäppäin huipulla sijaitsee keskellä, missä etusormen luonnollisesti asuu. Tämä painike ja äänenvoimakkuusnäppäimiä oikealla tuntuu erittäin vankka, ja on suuri, clicky palautetta. Tämä sarja tarjoaa tyylikkään pieni metallinen nappi välillä määrän vivut puhelun toimintaan.

  BlackBerry Z30 tulee versio 10.2 BlackBerry allekirjoitus OS, joka on ollut tunnettu käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. BB 10 OS on värikäs, visuaalisesti kiillotettu ja hyvin nestettä; Se sijaitsee noin hyvän näköinen siirtymisen vaikutukset, joka tekee sen varsin viehättävä. Monet häikäisevä ja innovatiivisia ominaisuuksia on sisällytetty tähän lippulaiva luurin myös hyvin luotettu BBM 6. 8 MP Auto Focus kamera on huomattavasti parantunut viehättäviä lisäyksiä kuten HDR. Olla lähellä luontoa kuin Z30 tarjoaa kanssa caprturing kestää vain 2,8 sekuntia, paljon nopeammin kuin sen kilpailijat. Kamera ei koskaan vaarantaa yli kuvanlaatu tarjoaa kirkkaat tilannekuvia liikkeellä. Front kamera tallentaa 720p HD-videota, kun takana nokka antaa suunnattoman 1080p HD-videotallennus. luuri on ladattu valmiiksi suosittuja sovelluksia, kuten Twitter, Facebook, LinkedIn, ja Foursquare, joten se on sosiaalisesti aktiivinen älypuhelin. BlackBerry Z30 selain tarjoaa erittäin kätevä surfing kokemusta sen nesteen kaltainen siirtymät taas rullata ja pich-zoomaus.

  Related viestiä

  • Blackberry 8100 chat facebook BlackBerry Q5 hinta Pakistanissa, päivittäistä BlackBerry-puhelimet mukaan lukien silmälasit tiedot. WhatMobile.pk. BlackBerry Q5 hinta Pakistan. # 1 Community Forum ...

  • Tuotteen kuvaus BlackBerry Porsche Design P'9981 (8GB, HSN takuu) lyhyt yhteenveto: Tyylikäs top-of-the-maailma suunnittelu. Lovely 2,8 tuuman kosketusnäyttö antaa sinulle todellinen Royal Experience ....

  • Review - BlackBerry Z30 Parempi tai huonompi, BlackBerry on nimi, joka pitäisi tuntea jopa rento tech käyttäjille. Kun merkittävä toimija matkapuhelimet, BlackBerry QWERTY ...

  • BlackBerry Leap Ominaisuudet Yhteenveto Parhaat Luokkansa BlackBerry näppäimistö tyyppi nopeasti ja tarkasti kosketusnäyttö näppäimistö, joka oppii kirjoitat. BlackBerry näppäimistö tarjoaa vaivattoman ...

  • BlackBerry Z30 Hinta Pakistanissa BlackBerry Z30 Review Yleistä: Katso BlackBerry Z30-ylellisin jäsen BB perheen toistaiseksi. Tuleva puhelin flaunts suuri 5 tuumaa ...