App odottaa tarkastelu kuinka kauan

Tämä sivusto on mahdollista vain ihmiset, kuten sinä myötävaikuttaa tarkastelu kestoja. Osallistu uusimmat tarkastelu.

Mikä tämä on? Tämä sivusto seuraa keskimääräinen App Store arvostelu kertaa sekä iOS ja Mac App Storesta tietojen avulla crowdsourced iOS ja Mac kehittäjiä.

Kuka kerää nämä tiedot? Olemme Shiny Development. Olemme luoneet tämän sivuston siinä toivossa, että se tuottaa hyödyllistä tietoa kehittäjät ympäri maailmaa. Olemme myös suorittaa IOS Dev Weekly. viikoittain sähköpostiviestin, jossa on linkit paras blogikirjoituksia ja artikkeleita maailmasta iOS kehitystä. Jos olet kiinnostunut tietojen täällä niin on todennäköistä, että löydät jotakin kiinnostavaa iOS Dev Weekly viikoittain. Kannattaa tilata!

ads

App odottaa tarkastelu kuinka kauan

Mistä tämä tieto on peräisin? Tämä ei ole virallinen Apple tietoja. Se perustuu vain empiirisiä kerättyihin ihmisiltä jotka julkaisevat tarkastelu kertaa Twitterissä ja App käyttäen #macreviewtime tai #iosreviewtime hash tunnisteet. Ihmisille, jotka mieluummin pysyä nimettömänä jättäessään katsaus myös mahdollistavat suoran lausumat tarkastelun kertaa.

Voinko ilmoitetaan numeroita automaattisesti? Kyllä. @appreviewtimes Tilin Twitterissä ja @appreviewtimes tilin App kukin lähettää kerran päivässä uusimmat keskiarvoihin.

Miten edistää data? Se on yksinkertaista! Vain lähettää Twitteriin tai App kulunut aika viimeisimmästä sovelluksen lue ja sisältävät yhden hash tunnisteet (katso edellä) sekä useita päiviä. Vain hash-tunniste ja “X päivää” on kaikki mitä tarvitaan vähintään mutta myös sovelluksen nimi / linkki on myös hyvä. Älä post tuntimäärä. Katso tästä esimerkistä visertää inspiraatiota. Jos haluat, voit suoraan lähettää tarkistusaikaan. Älä edelleen lähettää kertaa, tämä sivusto on hyödytöntä ilman jatkuvaa tietoa.

Pitäisi sisällyttää “Odotetaan Review” aika sekä “in Review” aika? Kyllä. Sisällytä koko ajan lataamalla sovelluksen ja menee tarkastelu oikeuden kautta “Ready for Sale” status.

App odottaa tarkastelu kuinka kauan

Kannattaa sisältää viikonloppuisin? Kyllä. Apple ja hyväksyä sovellukset viikonlopun yli. Siunaa heitä!

Kannattaa sisältää nopeutetussa arvostelut? Ei Nopeutettu arviot ovat erityistapaus ja tämä sivusto yrittää kaapata keskitason tarkastelun ajan. Sama pätee, jos sovellus “tarvitsee lisäaikaa tarkastelu”.

Mitä jos sovellus hylättiin muutaman kerran? Älä huoli! Rentoutua ja tehdä itse kupillisen teetä, se tapahtuu kaikille. ) Varten tämän sivuston, joka lasketaan useita arvioita, vain piipittää tai lähettää viimeisimmän onnistuneen tarkastelun ajan.

Miten tarkka tämä tieto? Keskiarvojen tällä sivustolla perustuvat ainoastaan ​​saadut tiedot yhteisö, jotka ovat hyvin pieni joukko kokonaismäärästä sovelluksia, jotka menevät läpi tarkastelu päivittäin. Kuitenkin kokemuksemme se antaa kohtuullisen viitteitä siitä, miten tarkastelun ajat muuttuvat ajan myötä.

Miten keskiarvo lasketaan? Keskimääräinen Kunkin kaavion päivä lasketaan käyttäen katkaistua keskimääräisiä perustuu aiempiin tietoihin (käyttäen 14 päivän tiedot iOS myymälän, 30 päivää Mac). Nykyinen päivien lukumäärä keskiarvo on yksinkertaisesti viimeisin datapiste kuvaajan pyöristetään lähimpään kokonaiseen päivään.

Miten nykyinen tiedot ovat? Järjestelmä on kerännyt 40261 datapisteiden koska kytkemisestä vaan ainoastaan ​​ne raportoi äskettäin todella käytetään laskettaessa keskiarvoja yllä.

Voiko sponsori tällä sivustolla? Oletko varma voi! Sponsoroituja linkki oikealla puolella otsikon voi sponsoroida on kuukausittain perusteella. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä lisätietoja hinnan ja saatavuuden.

App odottaa tarkastelu kuinka kauan

Päivitykset 30 minuuttia. Viimeksi päivitetty klo helmikuu 09 06:00 UTC

Apple, App Store, iOS ja Mac ovat Apple Inc on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Related viestiä

  • 2013 Shell Rekrytointi Päivä Application vastavalmistuneiden - Työpaikat / Avoimet työpaikat (19) - Nairaland don Cassey: @just rohkea, ei u hakea kaupallinen? Kyllä, tein sneak3: @justbrave WOT on d mesg ...

  • Lyhyt tiedot Julkaisijan kuvaus Applelta: Control Center, joka antaa sinulle nopean pääsyn ohjausta haluat kätevästi yhdessä paikassa yhdellä pyyhkäisemällä näytön alaosaan ....

  • iPhone: Siirto Sanelin iPhone Computer Kyky nopeasti äänittää äänimuistioita iPhone on usein unohdetaan ominaisuus. Lisäksi mietitään, miten tuoda näitä ...

  • Kuinka Lataa iOS 7 Beta laillisesti ja asentaa sen iPhone 5, 4S, 4, iPod touch Okei, joten lähtien Apple julkaisi aivan ensimmäinen beta iOS 7, monet teistä ovat meihin yhteyttä kysyä ...

  • Olen samaa mieltä Cynthia Lauren. Se on melko pitkä aika. Nyt se voi itse mennä yli vuosi saada määrityksen kirjeen, mutta tavallisesti olisi jatkuvaa viestintää jonkun kanssa ...