Kuinka monta gb on Samsung Galaxy nuori

Tuotteen ominaisuudet

Arvioinnit perusteellisesti

Kun se tulee modernin älypuhelin, on olemassa kaksi valmistajaa, jotka onnistuvat seistä pään ja hartioiden ylitse muiden. Sekä Apple ja Samsung ovat onnistuneet ottamaan matkaviestinmarkkinoilla myrskyn omalla vie mitä pitäisi olla taskussa.

Ei ole yllättävää Samsung on suurin älypuhelinten valmistaja maailmassa sen Android älypuhelimet kattavat huippuluokan Galaxy S5 ja Galaxy Note 3. mutta myös alapäätä Galaxy Fame ja Galaxy Young puhelimia.

ads

Kuinka monta gb on Samsung Galaxy nuori

Kanssa pay as you go (jakojärjestelmän) hinta niin vähän kuin £69.99 (noin $ 115, AU $ 130) ja sopimushinnat vain £7,25 kuukaudessa Britanniassa, Galaxy Young senkin alapäässä kilpailevat tykkää Nokia Asha 503 sekä Lumia 520 ja Huawei Ascend Y300.

Tämä alhainen hinta tarkoittaa, että se ei ole pelkästään sitä pystytti nuorempaa yleisöä (oli vihje nimi), se näyttää myös tehdä ihanteellinen toinen puhelin hätätilanteita varten tai jopa festivaali puhelin.

Joten mitä saat rahoillesi?

Koska Samsung on sitonut suuren osan budjetista markkinoilla, on aivan selvää, että voi olla paljon eroa Galaxy Nuoret ja Galaxy Fame. Se on hyvin paljon kyse.

Yksi tärkeimmistä alueiden tarkastella on näyttöä. Ilmeisesti tykkää HD näyttö on jäänyt huomaamatta, sen sijaan 3,3 tuuman 320 x 480 näyttö antaa noin 176ppi on mitä päästä Young.

Tämä tarkoittaa sitä, että Galaxy Young on hieman pienempi kuin Galaxy Maine, mutta on hieman suurempi ppi.

Muualla on paljon enemmän yhtäläisyyksiä. Klo mittaukset 109,4 x 58,6 x 12,5 mm ja paino 112 g, Galaxy Young istuu noin samankokoinen kuin Fameen.

Huomasin, että nuoret istuu erittäin mukavasti yhdellä kädellä, ja olen voinut lyödä koko näytön ja perinteisen Samsung painikkeet ilman kysymys.

On hieman yllättävää, mitä Samsung on päättänyt rakentaa halvimman luurin ulos - muovi rakenne, joka on kritisoitu Samsungin lippulaivat, mutta se on hyvin istuva niin halpa luurin.

Kuinka monta gb on Samsung Galaxy nuori

Varastointi viisas Galaxy Fame tulee yhdessä melko vaivaiset 4GB joista alle 1,5 Gt on todella käytettävissä voit käyttää.

Vaikka olet todennäköisesti asentaa massiivisia sovelluksia Galaxy Young, olen edelleen sitä mieltä, että tämä on melko huono. Onneksi lisäämällä microSD tuki jopa 64 Gt tekee helpottaa kipua.

Dropbox myös esiasennettuna joten voit tallentaa kaikki kuvat ja tiedostot pilveen edelleen vähentämään stressiä sisäiseen muistiin.

1GHz yhden ytimen suoritin on annettu konepellin alle, tehtävänä on käynnissä Android avulla 768 Mt RAM-muistia.

Se on hieman enemmän kuin 512 Mt muistia Galaxy Fame, mutta suuremmat RAM mukana kompromissien pienemmälle 3.2MP kamera sijaan 5MP of Fame. Edessä päin kamera puuttuu myös täällä.

Kaikissa Galaxy Young on mielenkiintoinen ehdotus, jossa alhainen hintalappu palkittaisi katsomaan uudelleen tätä pienempi powered luurin, mutta silmälasit eivät räjäyttää sinut.

Kiitos O2 tarjoamiseksi Gaalxy Young tarkistettavaksi

Nykyinen sivu: Johdanto ja suunnittelu

Related viestiä

  • Korean kännykkää Samsung Galaxy S4 I9500 Dual Core Korean 4.2.1 Android Matkapuhelin Pakistanissa Tietoja Tekniset tiedot: Free Delivery / Toimitus Tuotetiedot: Samsung Galaxy S4 I9500 dual ...

  • Noudata seuraavia ohjeita käyttää Tehtävähallinnan: tahansa näytössä napauta ja pidä Kotinäppäin. Napauta Task manager -kuvaketta. Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä: Aktiivinen sovelluksia. Näytöt ...

  • Kolme tekijää huomata ennen kuin tekee verkkokaupoissa Ahaa, sen hyvä keskustelua tämä artikkeli tässä paikassa verkkosivun, Olen lukenut kaiken, joten tällä kertaa minut myös kommentoi at ...

  • Miten korjata Samsung LN46C630 näyttö välkkyy kysymys Näytä kaikki tavarat Samsung LN46C630 TV on tunnettu ongelma, näyttö välkkyy, kun takuu on päättynyt. Sen sijaan maksaa $ 150 henkeä oman ...

  • Android Phone Tietoja Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S on Android-älypuhelin kehittänyt ja suunnitellut Samsung Electronics Matkapuhelimen on tuotettu 2 tusinaa ...