Kuinka monta iPhone sovellukset ovat siellä

Miljardi iPhone ladatut sovellukset. Mutta kuinka monta ovat sen arvoisia?

Koska markkinapaikka iPhone-sovelluksia kasvaa täydempi, nuori ja innovatiivinen ohjelmistokehittäjät taistelu tekemään sovelluksia erottuvat.

San Francisco

Apple on partaalla sen miljardisosa iPhone-sovellus lataa. Tämä tarkoittaa, että kuormien iPhonen käyttäjät ovat innokkaasti kääntävät tyyris älypuhelimet virtuaalinen vavat, arkkia kuplamuovia, ja pikkunäppärä noisemakers.

Kuinka monta iPhone sovellukset ovat siellä

Sovellukset kuten Flick Fishing, bubblewrap (kyllä, voit itse pop kuplia sormilla puhelimessa), ja ilmavaivat pelit ovat auttaneet push Applen App Store partaalle miljardin merkki vain yhdeksän kuukautta.

ads

Vaikka monet iPhonen käyttäjät ovat omiaan ladata lapsellinen, vaikka mauton, iPhone ja Applen App Store on todellakin herättänyt teknologia vallankumous - muuttuvat, miten kuluttajat vuorovaikutuksessa tietokoneiden ja laittoi ohjelmistokehitystyökaluille käsissä aloittelijat - joka on vauhdittaa uusi talous rakennettu noin 4,7-unssi pala muovia ja lasia.

He myös auttavat pitämään Applen voitot odotettua suurempi. Yhtiö ilmoitti keskiviikkona, että voitot hyppäsi 15 prosenttia toisen neljänneksen to $ 1,21 miljardiin euroon lähinnä siksi myynnistä 3790000 iPhone - 123 prosenttia kolahtaa myynnistä vuonna samana ajanjaksona viime vuonna.

Yhtäkkiä jokainen suurimmasta yhtiö pienimpiäkin yrityksen kokeneilta ohjelmistokehittäjiä ihmisille, jotka eivät ole koskaan koodattu tietokoneohjelma elämässään, päähuomio on kohdistunut puhelimeen. He saattavat haluta haukka tuote, mainostaa itseään, tai vain suunnitella jotain siistiä. Vaikka niiden tavoitteet voivat olla hyvin erilaisia, ne pyrkivät samaan tavoitteeseen: tehdessään sovelluksen erottuvat keskellä 25000-plus sovelluksia nyt saatavilla iPhone.

"Kuluneen vuoden, on ollut paljon kehittäjiä, paljon sovelluksia, ja suoraan sanottuna, paljon roskaa", sanoo Dom Sagolla. ohjelmistokehittäjä, joka auttoi aloittaa iPhoneDevCamp, kokoontuminen iPhone kehittäjille, jotka alkoivat pian sen jälkeen, kun ensimmäinen iPhone vuonna 2007.

Kuinka monta iPhone sovellukset ovat siellä

Se oli kauan ennen avaamista App Store, joka isännöi kolmannen osapuolen ohjelmistoja iPhone ja ennen Apple tarjosi Software Development Kit ohjelmoijille rakentaa sovelluksia sen puhelimissa. Koska Apple avasi myymälän iTunesin kautta heinäkuussa 2008, se on ollut hullun kiire saada sovelluksia kiinni myymälän.

"Numerot tavallaan puhaltaa mielessäni", sanoo Sagolla, joka suunnittelee kolmannen iPhoneDevCamp elokuussa San Franciscossa.

Suosituin iPhone-sovelluksia on ladattu joskus nopeudella 10000 kertaa päivässä. Ja keskimäärin 99 senttiä ladattavaksi, Apple tuottaa vakavia rahaa. Se vie 30 prosenttia leikattu mitä App ansaitsee ja loput menee kehittäjä.

Huipputekniseksi kultakuume

Jotkut kehittäjät ovat iski se rikas. Tunnetuin niistä lienee Ethan Nicholas. joka kehitti pelin nimeltä iShoot hänen vapaa-ajan ja tehnyt yli $ 800,000.

Mutta hänen on harvinainen tapaus. Vaikka vapauttamaan uuden version iPhone käyttöjärjestelmä kesällä antaa kehittäjille enemmän ominaisuuksia työskennellä, ja luultavasti kannustaa enemmän jännitystä, monet iPhone ohjelmoijat varoittaa joka luulee sovellus kehitys on helppoa rahaa.

"Sinun on parempi onni in Vegas", sanoo Howard Cohen. riippumaton ohjelmisto insinööri ja konsultti, joka on yksi sovellus ulos ja toinen toimii. "Useimmat ihmiset eivät tee paljon rahaa, tai jopa [saada] kustannuksia takaisin, kun ne myyvät sovelluksia varten iPhone."

Mr. Cohen ensimmäinen sovellus oli nimeltään iHomePage ja, kuten nimikin, 99 senttiä sen avulla käyttäjät voivat luoda räätälöityjä kotisivun puhelimessa - paljon kuin kotisivun Web-selain. Hänen seuraava sovellus, jota hän ei ole toimittanut Apple vielä on paljon monimutkaisempi valokuvaus ohjelma nimeltä photosphere (se menen 4,99 $), jonka avulla käyttäjät voivat kiertää kuvia pallolla luomaan kolmiulotteinen diaesitys.

Haaste kehittäjille rikkomaan ulos App Store ei ole vain kasvava kilpailu muiden app kehittäjien mutta koska suuryhtiöt ovat myös halukkaita tuottaa sovelluksia - ja usein ilmaiseksi.

"[T] hän App Store on erinomainen mahdollisuus suuryritykset ja kehittäjänä, joka on hyvin houkutteleva", sanoo Cohen. Siksi niin monet ohjelmistokehittäjiä hakevat paikkaansa kuin iPhone kehittäjille.

Joillekin, menestys

Lisäksi järjestämisessä iPhoneDevCamp, Sagolla alkoi DollarApp auttamaan muita, jotka saattavat olla visio, mutta ei välttämättä keinoja tuottaa sovelluksia ja saada heidät kiinni iTunes. Hän etsii sovelluksia, jotka ovat älykkäitä, voidaan rakentaa nopeasti, ja hyödyttää loppukäyttäjälle.

Hän oli jonkin verran menestystä, too. Math Kortit, ohjelma on suunniteltu parantamaan perus matemaattisia taitoja, ja suuria sanoja, joka näyttää sanat niin suuri kuin mahdollista "tarttumalla huomiota", olivat molemmat henkilökunta suosikkeja App Storesta.

Vaikka hän kieltäytyi puhua useita latauksia tai saatavat tulot hänen kaksi ohjelmaa, hän sanoo, "Molemmat näistä ovat maksaneet itse pari kertaa."

Kuten monet iPhone kehittäjät, Sagolla puhuu puhelimen potentiaalin kanssa lähes lapsenomaisen jännitystä. Koska laite tulee edullisempia ja kehittyneempiä, hän sanoo, se voi tehdä mobiilikäytön normi. "En todellakaan usko olemassa raja tähän."

Jännitys on yhteinen Mo DeJong. joka on partaalla vapauttavan ensimmäisen sovelluksen. Se on animoitu sarja oppitunteja kitara pelaajille.

"Se ei ole pieni lelu SoundMaker. On tonnia ja tonnia niistä ", hän sanoo, istuu MacBook. iPhone, ja kahvikupin on San Franciscossa kahvilassa näennäisesti rakennettu techie kehittäjille työstää seuraavaa iPhone luomiseen.

Kun hän osoittaa, miten sovellus toimii - yhdistämällä taustamusiikkia liikkuvat vaaka - hän selittää, että ohjelmointi niin pieni alusta on kaikkea muuta kuin helppoa. Hän vietti kuusi kuukautta ja välillä $ 20.000 $ 30.000 työskentelee app, ja hän on edelleen puhdistettavaksi sitä.

Lopulta sovellus myy $ 2.

Onko se myy? "Kuka tietää?", Sanoo DeJong. "Se on eräänlainen crap ampua."

Related viestiä

  • Viisi Best iPhone asiat Jos sinulla on iPhone, on satoja, ellei tuhansia tapauksia valita. Jotkut ovat hoikka ja suojata puhelimen lisäämättä painoa tai irtotavarana, toiset lisää ...

  • Miten: Korjaa iPhone-sovelluksia suljetaan heti avaamisen jälkeen niitä vaimoni iPhone kärsi toinen asia viime viikolla - hän näyttää kokea paljon enemmän ongelmia kuin itse ja en voi ...

  • Apple iPhone älypuhelimien käyttäjille Yhdysvalloissa 2012-2015 määrä iPhonen käyttäjiä Yhdysvalloissa 2012-2015 (miljoonaa) * Tämä tilasto kuvaa määrä iPhonen älypuhelimien käyttäjille ...

  • Mitä tarvitset Käynnistä iTunes tietokoneella valitsemalla sen vieressä luettelossa asennettujen ohjelmistojen. Yhdistä iPhone tietokoneeseen USB-kaapelin avulla. ITunes automaattisesti ...

  • Mitä tehdä, kun iPhone jäätyy 1. Käynnistä puhelimeen Tämä yksi on ei-murskata, mutta se saattaisi toimia. Sammuta puhelin pitämällä sen Sleep / Wake-painiketta (ylhäällä vasemmalla). Jos mitään ei tapahdu, kokeile ...