Kuinka monta matkapuhelimet per henkilö meissä

Rancho Palos VERDES, Kalifornia. - Myönnä se: Voit tarkistaa puhelimen paljon, vaikka se ei soi tai surinaa. Se on okei. Paljon muut ihmiset tekevät.

Raportti, joka on noudatettu ja esitteli analyytikko Mary Meeker All Things D konferenssi, löysi ihmiset tarkistaa niiden puhelimet keskimäärin 23 kertaa päivässä viesteissä, 22 kertaa puhelun ja 18 kertaa saada aikaan.

Kuinka monta matkapuhelimet per henkilö meissä

Mutta se on vain yksi mielenkiintoinen take-päässä 117-sivuinen raportti, johon kuului satoja muita Perustietoa tilasta Internet, mobiili teknologia ja tulevaisuus kaiken.

ads

Mitä muuta ihmiset tekevät puhelimilla? Paljon asioita, mutta yksi tärkeimmistä niistä on ottaa kuvia ja jakaa niitä. Yli 500 miljoonaa valokuvia jaetaan päivittäin, raportissa todetaan. Meeker odotettavissa, että luku kaksinkertaistuu ensi vuonna.

Monet käyttävät suosittuja sosiaalisten verkostojen, kuten Facebook, Twitter ja Instagram. Mutta Snapchat sovellus että tuhoutuu viestejä ja kuvia 10 sekunnin kuluessa, on nähnyt valtava kasvu. Noin 150 miljoonaa valokuvaa jaettuja Snapchat päivässä.

Kaksikymmentäneljä prosenttia maailman väestöstä jakaa "useimmat asiat tai kaikki" - vaikka vain 15 prosenttia amerikkalaisista myöntää jakaa useimmat tai kaikki verkossa, raportissa todettiin.

Mutta, Meeker sanoi, tulevaisuudessa ehkä ole riippuvainen meidän tarvitse napata myös puhelimiin ne 150 kertaa päivässä. Wearables, sharables, drivables, flyables ovat tulevaisuudessa hän totesi esityksen.

Puettava teknologia, kuten Google Glass. ja anturit voidaan laittaa itse antaa meille mahdollisuuden jakaa tietoa lisää saumattomasti.

"Jotkut ihmiset nauravat wearables," yksi dia sanoi, seuraavaksi sanoi: "Jotkut ihmiset nauroivat tietokoneen ja internet."

Voit katsoa koko esitys alla.

Related viestiä

  • Varastettu matkapuhelimet MOBILE, AL (WALA) - Jouluaattona 2014, Renee Eiland kertoo hänen iPhone siepattiin oikeus alta nenäänsä. "Se oli varastettu perjantai-iltana ennen joulua Target ....

  • Teoria on yksinkertainen: saada nopeampi kovalevy ja pöytätietokoneen käynnistyy nopeammin, nopeampi, säästää nopeammin, ja avaa tiedostoja nopeammin. Se on yksi tärkeimmistä syistä ihmiset ostavat asemat, kuten ...

  • Uusi Samsung Gear laitteet saattavat olla yhteensopivia muiden kuin Galaxy puhelimet Suurin ongelma Samsungin SmartWatch, Galaxy Gear, oli sen puute yhteensopivuuden. Kun vapautetaan, se oli vain ...

  • Average user rating Hyvä Facebook koti asettaa sosiaalinen verkosto edessä ja keskellä, ja otetaan käyttöön chat järjestelmä, joka välittömästi riippuvuutta ja hyödyllinen. On helppo nipistää maksimaalisen (tai ...

  • Beth Abbit oli käsi nähdä Madness ja niiden ainutlaatuinen tyyli ottamaan iso vaiheessa Arena brittiläisen ska band Madness Madness on kaupittelivat ainutlaatuisella melodinen ska ja ...