Kuinka paljon löytää puhelimeni kustannukset Windows Phone 7

    Etsi puhelimen. Jos kadotat puhelimen, voit siirtyä My Phone tahansa Internetiin kytketyllä tietokoneella ja valitsemalla Etsi My Phone paikantaa se kartalla. Voit myös soittaa, lukita tai tyhjentää puhelimen. Lisätietoja, katso Etsi kadonnut puhelin. Katso sovellukset. Tilin sivulla My Phone, voit tarkastella sovelluksen ostohistoriaasi ja asentaa sovelluksen uudelleen. Lisätietoja on kohdassa Poista tai asentaa sovelluksen uudelleen. Muokkaa Marketplace laskutustiedot. Tämä on luottokortin tiedot käytetään, kun ostaa musiikkia, sovelluksia tai pelejä Marketplace puhelimeen, Zune-ohjelmistossa, tai verkossa. Katso kuvat ja videot, jotka olet jakanut onedrive. Kun lataat kuvia ja videoita onedrive (entinen SkyDrive), näet automaattisesti valikoiman ne My Phone. Katso Xbox LIVE tavaraa. Tarkastele saavutuksia, muokata avatar, katso ketkä ystävistäsi ovat verkossa, ja enemmän. Kuinka paljon löytää puhelimeni kustannukset Windows Phone 7

ads

Tietokoneeseen, avaa selain, siirry WindowsPhone. ja kirjautua sisään käyttäen samoja Windows Live ID käytät puhelimessa. (Lisätietoja Windows Live ID puhelimeen, katso Windows Live ID.)

Osoita My Phone. ja näet puhelimen informationcomplete jossa on kuva puhelimen ja kuvia tai videoita lataamiasi onedrive (entinen SkyDrive). Voit myös pystyä käyttämään Find My Phone paikantaa, rengas, lukita tai tyhjentää puhelimen webistä.

Etsi My Phone käyttää tekstiviestipalvelu (SMS) lähettää komentoja puhelimeen, jotta löydettäisiin, rengas, lukita tai poistaa sen. Find My Phone voi lähettää vain 15 tekstiviestiä kuukaudessa puhelimeen. Tämän välttämiseksi rajan, voit asettaa puhelimen käyttämään push-ilmoitukset sijasta SMS. Push-ilmoitukset voivat olla nopeampi kuin SMS, ja he eivät koske viestihintoja että mobiilioperaattoriisi saattaa veloittaa tietojen tekstiviestejä.

Push-ilmoitukset:

Käytössä Start. leffa vasemmalle App luettelosta, ja napauta sitten Asetukset.

Kosketa Find My Phone. ja sitten valitsemalla Yhdistä nämä ominaisuudet nopeammin (voi käyttää enemmän akkua). Lisätietoja Find My Phone asetuksia, katso Etsi kadonnut puhelin.

Kuinka paljon löytää puhelimeni kustannukset Windows Phone 7

Sillä Find My Phone palvelu toimii vain, jos puhelin tarvitsee akun lataus, mobiilitiedonsiirtoyhteyttä, ja on oltava päällä. Jos olet joutunut ongelmia käyttää Find My Phone, katso Virheilmoitukset käytettäessä Find My Phone WindowsPhone / minun Microsoft Support.

Kyllä. Jos poistat puhelimeen, et voi löytää, rengas, lukita tai poistaa sen, ja et voi ostaa sovelluksia että puhelin Marketplacesta. Et myöskään voi käyttää My Phone asentaa sovelluksia webistä.

Jos muutat mielesi myöhemmin ja päättää haluat lisätä puhelimen takaisin My Phone, sinun on ensin palauttaa puhelimen tehdasasetukset, joka poistaa kaiken sisällön ja asetukset.

Poista puhelin:

Tietokoneeseen, avaa selain ja siirry WindowsPhone. kirjautua sisään samalla Windows Live ID käytät puhelimen ja valitse My Phone.

Valitse Tilin. ja valitse sitten Poista.

Lisääminen puhelimen takaisin:

Jos poistat puhelimesta My Phone ja sitten muuttaa mieltäsi, sinun täytyy palauttaa puhelimen tehdasasetukset ennen lisäämistä takaisin WindowsPhone.

Käytössä Start. leffa vasemmalle App luettelosta, ja napauta sitten Asetukset gt; Noin .

Related viestiä

  • Kadonnut ja löydetty: Näin paikantaa iPhoneen kun se katoaa Se on aivan liian yleinen skenaario. Sinä ja poikien (tai tytöt) mennä ulos muutaman drinkin lauantai-iltana. Yksi juoma muuttuu ...

  • Nämä "löytää puhelimeni palvelut helpottaa mielesi Älä odottamaan olet menettänyt puhelimen jotta palveluja paikallistamiseksi tai pyyhkiä tiedot. Suunnitella etukäteen! Muutama kuukausi sitten, luovuin ...

  • How-To: Switch Android tai iPhone BlackBerry 10 Moving sisältöä - kaikkea yhteystiedot musiikkia - Android- tai iPhone BlackBerry 10 vaatii muutaman askeleen ....

  • Apple iPhone 5s, 5c hinnat SA verrattuna Applen uusin älypuhelimet, iPhone 5s ja iPhone 5c. käynnistettiin Etelä-Afrikassa 15. marraskuuta 2013. matkapuhelinoperaattorit julkaissut erilaisia ​​...

  • [Android] vapaa eliniän lisenssejä Cerberus anti varkaus! [Rajoitettu tarjous] Scared menettää oman Android-laitteen? Sitä varkaudenesto sovellukset ovat. Yksi tällainen esto-sovellus, joka on ...