Kuinka paljon on iPhone 3GS akku

Weekly Mod: Miten korvata akku iPhone 3G, iPhone 3GS

Jos iPhone 3G tai iPhone 3GS ei enää pidättää latausta, ja aina loppumassa, korvaa akku on kohtuullisella tasolla DIY korjaus. Jos sinulla oikeat työkalut ja osat, se ei saisi olla liian vaikea vaihtaa pois että vanha paristo aivan uusi itse. Se vie hieman kärsivällisyyttä ja noin 30 minuuttia aikaa.

Disclaimer: Kuten minkä tahansa korjauksen, iMore ei voida pitää vastuussa vahingoista, jotka tehdä laitteeseen. On myös syytä harkita, että avaaminen laitteen suorittaa mitään korjaus- tai muutos voi ja mitätöi Apple takuun. Jos et viihtyvät avaamalla laite, älä. Erittäin varovainen ja käytä harkiten korjauksen millä tahansa laitteella.

Mitä tarvitset DIY iPhone 3G / 3GS akun swap

Suosittelemme vain laatua ja aitoja osia hyvämaineinen toimittaja kuten Etech osat. Ne ovat laadukkaita osia, työkaluja, ja paljon muuta kaikille korjaustarpeissa.

 • Vaihtoakku - Osta iPhone 3GS akku. Osta iPhone 3G akku
 • SIM poistotyökalu tai paperiliitin
 • Imukupin - Osta nyt
 • Standard # 000 ristipääruuvimeisseli - Osta nyt
 • Spudger työkalu - Osta nyt
 • Partaterällä - Osta nyt
 • iSesamo avaaminen työkalu (ei välttämätön, mutta mahtava uteliailta ylös kaapelit ja saada alle liima) - Osta nyt

Sammuta iPhone

Ennen kuin teet korjaustoimia, aina sammuta laite ennen sen poistamista ruuveja tai osia.

Irrota telakkaliitin ruuvit

Käyttämällä # 00 ristipääruuvitaltalla, irrota 2 ruuvia sijaitsevat kummallakin puolella telakkaliitin.

Poista digitizer & LCD kokoonpano

Tämä osa voi olla hieman hankala joten tehdä tämän erittäin huolellisesti niin et repiä johtoja prosessin aikana. Olen erittäin suositeltavaa käyttää imukuppia menetelmä ellei näyttö on murtunut yläpuolella koti painiketta jostain syystä ja et saa tiiviys kanssa imukuppi.

Imukuppi menetelmä (suositus):

Helpoin tapa poistaa digitizer kokoonpano on käyttää imukupin.

 1. Sijoita imukuppi ruudulla suoraan yläpuolella koti painiketta.
 2. Käyttämällä toisaalta pidä kehyksen samalla varovasti vetämällä imukupin.
 3. Tavoitteena on saada pohjaan digitizer löysä. Älä vedä suoraan ylös. On 3 kiinnitetyt kaapelit oikeassa yläkulmassa iPhonen. Et halua repiä näitä. Vain vetää ylös kunnes alaosan kokoonpanon ponnahtaa ulos.
 4. Kun on alhaalta ylös voit poistaa imukupin.

Spudger / partakoneen terä menetelmä (vain käyttää tätä menetelmää toissijaisena menetelmä):

Käytä tätä menetelmää, jos näyttö on murtunut yläpuolella koti painiketta. Jos näin on, sinun täytyy käyttää partaterällä tai spudger poistamiseksi sitä. Ja kun olet sitä, vaihda se rikki näyttö!

 1. Käynnistäminen on vasemmassa alakulmassa, aseta muovinen spudger ja varovasti urkkia ylöspäin. Kun ensimmäinen puoli alkaa pop up, samoin alhaalla oikealla puolella.
 2. Tee urkkia työkalu pitkin laitteen pohjassa, jotta pop up pohjaan kokoonpanon. Ole erityisen varovainen kodin painikkeen alueelle.

Irrota kaapelit, jotka kiinnittävät digitoinut kiinnittyy emolevyyn:

Kun olet alareunassa digitizer kokoonpano ilmestyi voimme poistaa kaapeleita sen kiinnittämistä emolevyyn.

 1. Varovasti nosta digitoinut tarpeeksi on selkeä kuva 3 kaapelia oikeassa yläkulmassa iPhonen.
 2. Kanssa muovi spudger tai urkkia työkalu, sinun täytyy kohota kahden ensimmäisen kaapeleita liittää digitoinut ja LCD. Ne olisi merkitty oranssi tarrat numeroitu 1 ja 2. yksinkertaisesti pop niitä pois emolevyyn varovasti.
 3. Alapuolella näitä kaapeleita näet jonkin muun merkitty kaapeli 3. Tämä yksi on vähän hankalampaa, koska se on leikattu alas. Sinun varovasti ponnahtaa lukko pitämällä se kiinni. Se on pieni valkoinen leike. Yksinkertaisesti pop sitä ylöspäin ja numero 3 kaapelin pitäisi liu'uta heti.
 4. Poista digitizer & LCD kokoonpano ja aseta se sivuun.
Kuinka paljon on iPhone 3GS akku

Poista SIM-kortti

Käyttämällä SIM työkalu tai paperiliitin, joko töitä, poista SIM-kortti ja alusta laitteesta.

Irrota kaapelit emolevyyn

Poista vanha paristo

Ei ole mitään, joka pitää akun alas, mutta liimalla. Varovasti käyttää urkkia työkalu löysää paristo laitteen takana. Suorita se reunoilla ja varovasti kohota varoen taivuta tai vahingoita akkua. Ne on suojattu melko vähän liimaa, joten saatat joutua käyttämään hieman voimaa poistaa sen. Vain varo taivuttaa koteloa myöskään.

Laita uusi paristo

Useimmat paristojen tulee liimalla jo niitä. Yksinkertaisesti poista tarrapinnasta ja laita akkua laitteessa varo ansaan irrallaan olevat kaapelit alla. Paina tiukasti varmistaa liiman pysyy paikallaan.

Vaihda emolevyyn

Aseta SIM-kortti ja tarjotin

Sijoita ja snap alas kameran

Asenna emolevyyn ruuveilla

Asenna kahdeksan ruuvia oman aiemmin irrotetut kiinnittävät emolevyyn. Muista vain vaihtaa metallikiinnitin päälle kamera ennen korvaa ruuvi, joka pitää sen paikallaan.

Kytke kaapelit emolevyyn

 • Kohti vasemmassa yläkulmassa emolevyyn, kytke kaksi kaapelia leimattu 5 ja 6.
 • Pohjaa kohti emolevyyn, 3G omistajat näkevät vain yksi kaapeli vasemmalle merkitty 4. 3GS käyttäjät näkevät kaksi kaapelia (yksi kummallakin puolella telakkaliitin) merkitty 4 ja 7. 3G-käyttäjät kytke numero 4 kaapelin vaikka 3GS omistajat täytyy uudelleen sekä numero 4 ja 7 kaapeleita.

  Kokoa digitizer

  1. Aloita numero 3 kaapelia leikkeet alas. Asioiden istuen voi olla vähän hankala. Käytä muovi spudger ohjaamaan sitä aukkoon tarvittaessa. Työnnä takaisin alas leikkeen, joka pitää sen paikallaan.
  2. Seuraavaksi työnnä numero 1 ja 2 kaapelit kiinni emolevyyn.
  3. Snap digitoinut kokoonpanon takaisin paikalleen, aloita huipulla ja varmista, että se on linjassa. Kun yläosa painetaan alas ja huuhtele, snap pohja paikoilleen kummallakin puolella kotiin painiketta.
  4. Asenna kaksi telakkaliitin ruuvilla.

  Ja. tehty!

  Jos seurannut kaikki vaiheet yllä oikein, sinun pitäisi pystyä valtaan puhelimessa ja olla matkalla! Suosittelen tyhjentää akun täydellisesti ja tehdä yksi täysi lataus. Voit myös huomata sinun täytyy nollata ajan ja päivämäärän laitteen. Akku vetää yleensä kello uudelleen.

  Oletko tehnyt tätä korjata itse? Kerro meille, miten se meni! Haluatko tietää, miten tehdä toisentyyppistä iPhone korjaus- tai muutos? Lähetä minulle ehdotuksia ally.kazmucha@tipb~~V tai jättänyt kommenttia upouusi Mod ja DIY korjaus Forum!

  Kysymykset tai tiedustella posti-korjaukset avulla PXLFIX, seuraa meitä Twitterissä. kuten meitä Facebookissa tai sähköpostitse meille suoraan! Tietenkin voit kuten me ja seuraa meitä vain siksi luulet olemme siistiä!

  Related viestiä

  • 4. Sulje Out Your sovellukset IOS 9 App vaihtajalle kerran päivässä tai kaksi, se on hyvä idea sulkea pois sovellukset. Täydellisessä maailmassa, sinun ei tarvitse tehdä tätä ja useimmat Applen työntekijöille ei koskaan ...

  • iPhone 4S akku prosenttiosuus hyppy noin iPhone 4S akku prosenttiosuus hyppy ympäri sijainti: omena - date: 12 helmikuu 2012 huomannut tänä aamuna puhelimeni sammuu 6% akun jäljellä ....

  • iPhone 4S repeytyy alas, paljastaa hieman suurempi akku ja Sony kameran kenno Tiesit se oli vain ajan kysymys ennen iFixit sai käsiinsä uuden iPhone 4S ja taitavasti repi sen ...

  • Apple julkisti iPhone 4S 04 lokakuu 2011 oli paljon spekulointia ympärillä Apple s iso tänään ilmoituksen. Ne piti Let s puhua iPhone tapahtuma Cupertinossa, Kaliforniassa, ja jokainen ...

  • Apple iPhone osumalla Man jälkeen ylikuumeneminen aiheuttaa suuria Tuli 05 helmikuu 2016 puolalainen syöpäpotilaan menetti henkensä kun hänen iPhone syttyi tuleen seurauksena ylikuumenemisen, ...


  Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/kuinka-paljon-on-iphone-3gs-akku.php on line 173

  Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/kuinka-paljon-on-iphone-3gs-akku.php on line 173