Kuinka paljon on iPhone 4S Filippiineillä 2015

Apple iPhone 4S Filippiinit Hinta, täydelliset ominaisuudet, Kuvat

Tämä viesti pyritään koota kaikki tarvittavat tiedot iPhone 4S Filippiineillä. Varma, että se päivitetään säännöllisesti tai joka kerta, kun saamme päivityksen suhteen Applen uusin puhelin.

Ilmoitti tänään 5. lokakuuta 2011, tapahtuma Cupertino, Kalifornia, iPhone 4S on uusin iteraatio Applen älypuhelin, menestyksekkäin maailmassa.

Kuinka paljon on iPhone 4S Filippiineillä 2015

Vaikka iPhone 4S ei todellakaan näyttää erilaiselta sen edeltäjä - myydyin iPhone 4, se ei mukana useita parannuksia sen sisuskalut. Uusi iPhone on kaksiytiminen Apple A5-prosessori - samanlainen kuin mitä valtuuksia iPad2, joka on vähintään 2x niin nopeasti osoitteessa CPU tehtäviä. Lisäksi se tulee dual-core grafiikka, jotka ovat jopa 7x nopeammin kuin edellisen iPhone; auttamalla tarjoamaan parannettu pelikokemuksen. Myös iPhone 4S tulee 8 megapikselin kamera (vs. 5 megapikselin kamera iPhone4) CMOS takapuoli valaistu anturi, joka saa 73% enemmän valoa ja on 1/3 nopeammin anturi edellisen iPhone. Päälle, että, Apple sijoitettu high-end infrapunasuodatin suurempaa tarkkuutta ja yhdenmukaisuutta.

ads

Kuten puhelut ja data, iPhone 4S älykkäästi vaihtaa kahden antennin välillä lähettää ja vastaanottaa tehdä vielä paremmin puhelun laatua. Data voi nyt ladata jopa 2x niin nopeasti. Teoreettinen max suorituskyky aiemmin 5,8 ylös ja 7,2 alas - nyt kaksinkertaistaa lähes 14.4Mbps alas.

Yksi hienoimmista asioista noin iPhone 4S on Siri älykäs avustaja tehdä asioita vain pyytämällä. Voit kysyä Siri kaikenlaista tavaraa, kuten missä lähin Greet ravintola. Voit jopa kysyä Siri lukemaan viestejä sinulle ja määrittämään sanat! Siri tekee sanelu - nyt kun näet näppäimistön, näet mikrofonin.

Puhu Siri, napauta Valmis, ja silmänräpäyksessä se tulee takaisin tekstin. Puhu luonnollista kieltä. Säveltää ja sanella email oikeutta Siri. Aseta ajastimia. Etsiä yhteystietoja, luoda muistiinpanoja, etsiä verkosta, hakuun. Se ehdottomasti blow-päässä. No, kuka on Siri? Kysy vain! Siri: "Olen nöyrä henkilökohtainen avustaja."

Running IOS 5, uusin versio Applen mobiili käyttöjärjestelmä sytem, ​​iPhone 4S antaa käyttäjille kaikki parannukset, että päivitetään -alusta tarjoaa, jotka sisältävät Twitter integraatio, iMessage, Ilmoituskeskus, Parannettu Safari-selain ja Lehtikioskista.

Hinta ja saatavuus:

ATT, Verizon ja Sprint aina virallinen kantajia iPhone 4S Yhdysvalloissa. iPhone 4S tulee kahta väriä, musta ja valkoinen. Tulee kolme variantteja kutakin väriä, joka don nämä hintalappuja: 16GB for $ 199, 32GB varten $ 299, ja 64GB varten $ 399. Tietenkin, hinnoittelu on paljon erilainen Filippiineillä. Vielä ei ole sen tarkkaa julkaisupäivää Filippiineillä mutta iPhone 4S on saatavilla Apple Stores Yhdysvalloissa lokakuuta alkaen 14. Jälleen kerran, älä huoli, me pitää sinut ajan tasalla.

Päivitä kuten 16. joulukuuta 2011:

Apple iPhone 4S on juuri julkistanut Filippiineillä! Ja kuten on käynyt ilmi, kilpailijat Smart Communications ja Globe Telecom ovat molemmat onnistuneet olla virallisia kantajia Cupertino yhtiön lippulaiva puhelin maassamme. Meillä on viralliset prepaid hinta aikataulut välillä molemmissa verkoissa:

Smart iPhone 4S 16GB prepaid - Php 33200

Smart iPhone 4S 32GB prepaid - Php 38200

Smart iPhone 4S 64GB prepaid - Php 43200

Globe iPhone 4S 16GB prepaid - Php 37599

Globe iPhone 4S 32GB prepaid - Php 43399

Globe iPhone 4S 64GB prepaid - Php 49199

Todellisissa TechPinas tavalla, tässä ovat täydelliset tekniset tiedot iPhone 4S:

Related viestiä

  • Samsung Galaxy Pocket S5300 tarkastelu Johdanto Samsung ovat takaisin perusasioihin ja he sanovat siellä on aina tilaa yhdelle low end. Varsinkin sellainen, joka ei vie liikaa tilaa. The ...

  • iPhone 4S repeytyy alas, paljastaa hieman suurempi akku ja Sony kameran kenno Tiesit se oli vain ajan kysymys ennen iFixit sai käsiinsä uuden iPhone 4S ja taitavasti repi sen ...

  • Miten saada iPhone 6 vähemmän Jos et ole jo ennakkotilata uuden iPhonen 6 tai iPhone 6 Plus, saatat tehdä itsellesi palvelus ottamalla hieman ylimääräistä aikaa vertailla tarjouksia ...

  • Samsung Galaxy S II i9100 (16GB) Muut Valuutat. Kuvaus Katsaus Samsung Galaxy S II i9100 (16GB) Nykyinen Samsung Galaxy S2 on nyt lopetettu, suositellun varaosat ...

  • Kuinka paljon iPhone kustannukset sprintin Verizon iPhone 4 ja AT T iPhone 4: 16GB $ 199,99 32GB $ 299,99 2yr suunnitella Apple iPhone on saatavilla 3GS 8GB muisti $ 49. IPhone ...