Kuinka paljon tietoa ei älypuhelintani tarve

Kuinka paljon tietoa sinä itse käyttää?

Ei ole sillä, että tiedot suunnitelmat ovat menneet jotain voimme helposti käsitellä ilman yksi tärkeimmistä päätöksistä teemme valittaessa meidän puhelin suunnitelma. Saamasta barest on barebones Web Access flip ja messaging puhelimet ottaa tietoja, jotka ovat joskus jopa nopeammin kuin oma web-yhteys kotona, jotkut jopa väittävät, että tietojen määrä he rekisteröityä on vielä tärkeämpää kuin määrä minuuttia varattu. Useita suunnitelmia ja kantajia heijastavat tätä merkitystä, mutta kun se kaikki tulee alas se, kuinka paljon dataa me todella käyttää meidän älypuhelimille?

ads

Kuinka paljon tietoa ei älypuhelintani tarve

Olen aina ollut suuri fani rajoittamaton data suunnitelmat Sprint. Olen hemmotellaan niin pitkään, että olin melko pelkää antaa sitä saadakseen mitään muuta. Jopa silloin, kun kaikki olin oli minun rinky dink (mutta luotettava) Katana II, sain rajoittamaton data. Minkä vuoksi? Se on läppä puhelin. Tuolloin et varmasti eivät aio surprass 1 tai 2 Gt tietoja. Olit onnekas, jos käytit sata megatavua. Riippumatta, en tarvitse huolehtia koskaan loppumassa. Aina kun kipeästi tarkistaa sään tai Facebook, en koskaan kertonut, että en voinut tehdä niin, koska minulla ei ollut enempää tietoa jäljellä käyttää kyseisen kuukauden. Se oli lohduttava tunne, mutta tietenkään en oikeastaan ​​tarvitse niin paljon dataa tuolloin.

Silloinkin kun sain laite, joka oli hieman tehokkaampi kuin Samsung Instinct tai Windows Mobile-laite En todellakaan käyttäen niin paljon tietoja. Olin nopeampi selain, mutta silti vain käyttämällä ehkä 300-500MB kuukaudessa. Tein paljon selailun, mutta ei paljon alas tai lataamista.

Todellinen dataa tulee kun älypuhelimet tulevat pelaamaan, koska nämä ovat ensimmäiset puhelimet, jotka todella tehdä mitään suuria download / upload työtä. Sovellukset, sosiaaliset verkostot, parempi kamerat, mobiilipelaamisen, nopeampi sähköpostitse ja helpompi tiedostojen jakaminen muun muassa, ovat totta data hogs kuten älypuhelimet ovat käytännössä tullut kannettavien mikrotietokoneiden meidän taskuihin. Kun ensimmäisen kerran tajusi mitä kaikki minun älypuhelin voisi tehdä, olin positiivinen että hyödytön "rajaton" määrä dataa olin varattu joka kuukausi lopultakin tullut kätevä. Kuten on käynyt ilmi, muita ominaisuuksia älypuhelimet osoittautui minua väärin.

Yksi mahtava, mutta underappreciated ominaisuudet älypuhelimen (lähinnä koska se on vakio-ominaisuus nyt) on WiFi-yhteyden. Vaikka tämä on ollut enimmäkseen käytetään ihmisille, jotka eivät ole rajoittamaton tiedot suunnitelmista, tietyillä aloilla Olen huomannut, että WiFi on oikeastaan ​​nopeampi kuin data Olen käyttäen minun operaattorin muutenkin. Ei vain sitä, vaan se on jopa havaittu, että käyttämällä WiFi tietoja eikä operaattorin data voi todella säästää akkua, niin se on lisätty bonus. Olen yleensä aina noin WiFi kuormittajat, paitsi aikana commute aikoina, ja olen huomannut, että koska olen yleensä yhdistetty WiFi olen tuskin tehdä lommo että rajoittamaton data että rakastan niin paljon.

Tarkasti ottaen, olen vain ollut minun nykyinen laskutusjakson puoli kuukautta ja olen vain käyttää 105MB tietoja. Ainoa kerta voin todella ajatella käyttää paljon tietoja Sprint on suoratoistona Spotify tai GPS kun olen ajo, tai pari kertaa olen joutunut etsimään yksi asia tai toisella, kun pois ja noin. Muu kuin, että olen yleensä kytketty WiFi ja tehdä kaikki minun lataaminen kotona. En todellakaan ole mitään käyttöä datasopimuksessa.

Mutta on vielä syytä olla suurempia tiedot suunnitelmista, varsinkin jos sinulla ei ole nimetty koti Internet-yhteys. Itse asiassa monet ihmiset haluavat käyttää puhelimia pääasiallisena internet-yhteys, varsinkin jos he saavat hyvän 4G signaali. Ja miksi ei? Yhdessä älypuhelimet ottaa WiFi-yhteydet, voit myös lisäämällä WiFi-jaon, joka muuttaa puhelimesi hotspot. Henkilöille, jotka tarvitsevat vain internet-yhteyden vain selata Internetiä tai suorittaa joitakin koulutyön, tai jopa vain kiinni joitakin ohjelmia Netflix, se olisi luultavasti parempi vaihtoehto mennä WiFi-jako yli maksavat kaksi eri Internet tällaiset minimaalinen työtä. Jotkut lentoyhtiöt, kuten Verizon Wireless. eivät veloita voit käyttää WiFi-jaon älypuhelimesta. On kuitenkin olemassa muita, kuten Sprint, jotka eivät. Joko niin, riippuen siitä, mikä alustalla käytät on luultavasti tapa sen ympärille vaihtoehtoisin sovelluksia.

Vaikka valmistajat ovat tulossa ulos joitakin merkittäviä keskuksia puhelimet, keskimääräinen älypuhelimen käyttäjä todennäköisesti ei ylitä enemmän kuin muutama gigatavua kuukaudessa minimaalinen käyttö, jopa ilman WiFi. Havainnoimalla trendejä, kuinka paljon tietoja te todella käyttää, saatat jopa pystyä alentaa laskun arvioimalla kuinka paljon tietoja käytät joka kuukausi.

Related viestiä

  • Internet datavarauksia Paljonko 500MB internet? Tarvitsetko todella niin paljon? Onko tarvitset enemmän. Lue oppaamme datavarauksia. Mobile internetin käyttö on paisunut kanssa massa ...

  • Kuinka paljon tietoja olet käyttänyt? Verizon Lähetä tekstiviesti hälytyksistä Verizon tasoitus- täyttä älypuhelinten suunnitelmia tänään, yhtiö ilmoitti, että se antaa hälytyksiä asiakkaita heidän ...

  • Amerikkalaiset kuluttavat 58 minuuttia päivässä niiden älypuhelimet uudet tiedot Experian Marketing Services "Simmons® Yhdistä SM mobiili ja digitaalinen paneeli valottaa miten älypuhelimien käyttäjät viettävät aikaa ...

  • Kuinka paljon Data Do Connected sovellukset Käytä tien päällä? 20 heinäkuu 2012 - lähetetty Sovellukset, On the Road, Kanssa tietokannan korkki useimmista älypuhelimeen suunnitelmia näinä päivinä, monet pitävät silmällä kuukausittain ...

  • Kuinka paljon tietoa Tarvitsetko todella? Älypuhelimet ovat suosittuja kappaletta tekniikkaa. Nämä kämmentietokoneita yksityishenkilöt voivat kommunikoida ystävien ja perheen kaikkialla maailmassa. Mutta...