Kuinka paljon tietoa keskimääräinen älypuhelimen käyttäjä

Kuinka paljon tietoa Tarvitsetko todella?

Älypuhelimet ovat suosittuja kappaletta tekniikkaa. Nämä kämmentietokoneita yksityishenkilöt voivat kommunikoida ystävien ja perheen kaikkialla maailmassa. Mutta nämä mobiiligadgetien tehdä enemmän kuin vain voit puhua ja lähettää tekstiviestin. Älypuhelimet voit käyttää Internetiä, lähettää ja vastaanottaa sähköposteja, ja jopa kuunnella musiikkia ja elokuvia. Pääset pitkä lista ominaisuuksia nämä puhelimet tarjoavat, mutta sinun täytyy ostaa datasiirtosopimus matkapuhelin tarjoaja.

Kuinka paljon tietoa keskimääräinen älypuhelimen käyttäjä

Matkapuhelin data suunnitelma on kriittinen, jos haluat käyttää Internet-älypuhelimesta. Jos lähettää musiikkia, lähettää tai vastaanottaa sähköpostia tai käyt verkkosivulla, olet lähettää ja vastaanottaa tietoa älypuhelimesta.

Useimmat matkapuhelin yritykset tarjoavat useita tiedonsiirtopakettia vaihtoehtoja. Erilaisia ​​näistä vaihtoehdoista on suunniteltu auttamaan sinua löytää suunnitelma, joka parhaiten sopii aikaa kulutat älypuhelimeen. Tiedot mitataan megatavuina (MB). Mukaan CTIA, Wireless Association, amerikkalaiset käytetty yli 1,1 biljoonan megatavua dataa heinäkuusta 2011 kesäkuu 2012. He kertoivat, että tämä luku on kasvanut 104 prosenttia edellisestä vuodesta.

Ihmiset käyttää tätä suuren määrän tietoa suorittamalla pieniä tehtäviä niiden älypuhelimet, pois Wi-Fi-yhteys. Jos esimerkiksi olet lähettää tai vastaanottaa 100 sähköpostit, käytät 10.24MB. Jos käyt 200 verkkosivuja, käytät 204.8MB.

Kuinka paljon tietoja tarvitsen?

Vaikka data mitataan megatavua, useimmat matkapuhelin yritykset tarjoavat suunnitelmia tietoja tarjotaan gigatavua. Jos sinulla on yksi gigatavu tietojen suunnitelma, voit suorittaa seuraavat tehtävät menemättä yli oman varattu datan määrä.

  • Käy 1000 verkkosivut
  • Lähettää tai vastaanottaa 11100 sähköposteja liitetiedostoineen
  • Stream 33 tuntia musiikkia
  • Stream kuusi tuntia videota
  • Lataa 197 apps / pelit / kappaleita

On tärkeää huomata, että tietojen käyttö vaihtelee laitekohtaisesti. Yllä olevat tiedot voivat vaihdella erityisesti älypuhelimen.

Monet matkapuhelin harjoittajat tarjoavat suunnitelmia, jotka sisältävät valintasi 1, 2, 4, 6, 8 tai 10 Gt tietoja. Jos haluat enemmän tietoa, lisämaksuja tarvitaan. Muista, että jos valitset yhden näistä suunnitelmista ja mene yli tietojen jakamista, saatat veloitetaan yliannostus maksu, joka voi lisätä kuukausittain kännykkälaskun merkittävästi.

Kuinka paljon tietoa keskimääräinen älypuhelimen käyttäjä

Useat matkapuhelin yritykset tarjoavat rajoittamaton data. Nämä suunnitelmat ovat ihanteellinen, jos tiedät viettää paljon aikaa verkossa, lähettää tai vastaanottaa sähköposteja, tai jopa pelata pelejä ja katsella elokuvia älypuhelimeen. Kuten voitte nähdä edellä mainitut tiedot, sinun täytyy viettää paljon aikaa puhelimen perustella lisäkustannuksia rajoittamaton data. Tutkimus osoittaa keskimääräinen älypuhelimen käyttäjä kuluttaa alle 740MB tietojen kuukaudessa.

Kun valitaan oikea datasiirtosopimusta teille, on tärkeää harkita tarkkaan, kuinka paljon tietoja aiot käyttää koko aikana kuukauden ja tyyppi suunnitelma haluat. Jos olet perheen tai jaettu suunnitelma, tarvitset paljon suurempi tietomäärä, koska se jaetaan useiden älypuhelimissa. Ennen kuin päättää tietyn määrän dataa, sinun ja muiden ihmisten jaetulle suunnitelmaan tulee keskustella datamäärää varmistaakseen, että suunnitelma kattaa odotetun määrän välttää yliannostus maksuja.

Jos yksittäisen suunnitelman, rajoittamaton data suunnitelma voi olla hieman liian liikaa ja kallista, mitä tarvitset. Monet matkapuhelin tarjoavat tietoa laskimia verkkosivuillaan, että voit syöttää arvion siitä, kuinka monta tehtävät suorittaa kuukausittain, jotka vaativat tietoja. Laskuri sitten antaa käsityksen siitä, miten paljon tietoa sinun kannattaa maksaa välttää menee yli oman rajan ja maksaa ylimääräistä laskussa.

Ymmärtämällä miten käytät tietoja ja tehtävien ja toimintoja, jotka edellyttävät sitä, voit säästää rahaa saada suunnitelma, joka sopii tarpeisiisi maksamatta tarpeettomia ominaisuuksia. Kun valitset datasiirtosopimus, avain on ottaa aikaa laskea datamäärää. Älä sulje silmäsi ja valita mitään suunnitelmaa.

Related viestiä

  • Internet datavarauksia Paljonko 500MB internet? Tarvitsetko todella niin paljon? Onko tarvitset enemmän. Lue oppaamme datavarauksia. Mobile internetin käyttö on paisunut kanssa massa ...

  • Kuinka paljon tietoja olet käyttänyt? Verizon Lähetä tekstiviesti hälytyksistä Verizon tasoitus- täyttä älypuhelinten suunnitelmia tänään, yhtiö ilmoitti, että se antaa hälytyksiä asiakkaita heidän ...

  • Amerikkalaiset kuluttavat 58 minuuttia päivässä niiden älypuhelimet uudet tiedot Experian Marketing Services "Simmons® Yhdistä SM mobiili ja digitaalinen paneeli valottaa miten älypuhelimien käyttäjät viettävät aikaa ...

  • Kuinka paljon Data Do Connected sovellukset Käytä tien päällä? 20 heinäkuu 2012 - lähetetty Sovellukset, On the Road, Kanssa tietokannan korkki useimmista älypuhelimeen suunnitelmia näinä päivinä, monet pitävät silmällä kuukausittain ...

  • Kuinka paljon tietoa sinä itse käyttää? Ei ole sillä, että tiedot suunnitelmat ovat menneet jotain voimme helposti käsitellä ilman yksi tärkeimmistä päätöksistä teemme valittaessa meidän ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/kuinka-paljon-tietoa-keskimrinen-lypuhelimen-kyttj.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/kuinka-paljon-tietoa-keskimrinen-lypuhelimen-kyttj.php on line 123