Kuinka paljon tietoja minun täytyy minun älypuhelin kuukaudessa

Internet datavarauksia

Kuinka paljon on 500 Mt internet? Tarvitsetko todella niin paljon? Onko tarvitset enemmän. Lue oppaamme datavarauksia.

Mobile internetin käyttö on paisunut kanssa massan suosio älypuhelimet, jotka tarjoavat nopeampia ja tehokkaampia tapoja tehdä mitään television katselun, pelejä tai streaming musiikkia matkapuhelimeen.

Kuitenkin, etsittäessä matkapuhelimen tariffeja, se voi olla vaikea tietää, kuinka paljon lataus avustus mennä, tai kuinka paljon olet todennäköisesti käyttää.

Tässä on nopea opas, jotta voit laskea, kuinka paljon matkapuhelimen data todella tarvitset.

 • Mitä Kb, Mb ja Gb seistä?
 • Kuinka paljon matkapuhelimen internet data raja pitäisi mennä?
 • Kuinka monta megatavua tai gigatavua tietoa minä käyttää matkapuhelinta internet?
 • Kuinka paljon matkapuhelimen tietoja tarvitsen?
 • Voinko saada internet tiedot päästöoikeuksien kanssa pay as you go puhelin?
 • Kuinka paljon se maksaa jos ylität matkapuhelinta internet raja?
 • Mikä on reilun käytön politiikkaa?

ads

Mitä Kb, MB ja GB seistä?

Nämä ovat yksiköitä, joilla mitataan digitaalisen tiedon voit ladata tai tallentaa puhelimen. Kb tarkoittaa kilotavun ja runsaat 1000Kb muodostavat yhden Mb. MB tarkoittaa megatavu ja koostuu noin 1000 tavua.

Noin 1000 megatavua muodostaa yhden Gt - kuten gigatavun. Useimmat matkapuhelin tariffit on raja tietty määrä megatavuja tai gigatavua tietoa, että olet saa ladata kuukaudessa.

Kuinka paljon matkapuhelimen internet data raja pitäisi mennä?

Se voi olla houkuttelevaa mennä kaikkein määrä internet, joka tarjotaan osana tariffin.

Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole paras vastine rahalle jos olet todennäköisesti käyttää sitä koko.

Itse asiassa, se voi treenata olla melko vähän halvempaa jos valita tariffi, joka sopii parhaiten mobiili Internet tottumukset päivittäin tai kuukausittain.

Kuinka monta gigabitteinä minä käyttää mobiili internetin käyttö?

Tämä voi vaihdella dramaattisesti henkilöstä toiseen. Jotkut saattavat vain haluta tarkistaa sähköpostinsa ja jotkut saattavat haluta ladata paljon pelejä, musiikkia ja videoita puhelimeensa.

Kuinka paljon tietoja minun täytyy minun älypuhelin kuukaudessa

On tärkeää arvioida, millaisia ​​käyttäjän olet ja kuinka paljon tietoa olet todennäköisesti käyttää. Tässä on karkea opas millainen käyttäjä voisi olla:

Low data user - 'minä käytän sitä joka niin usein, pysyä ystävien ja mielenkiintoisia uutisia "

Haluat tarkastella Web-sivuja, tai tarkistaa sähköpostisi verkossa kautta tarjoaja, kuten Hotmail, Gmail tai Yahoo. Sinä tarkistaa Facebook tai Twitter verkossa kohtuullisen usein.

Et pelaa paljon pelejä puhelimeesi tai ladata musiikkia suoraan puhelimeen.

Voit toisinaan käyttää omalla mobiili pikaviestintään tai katsella outoa videoleikkeen. Olet todennäköisesti käyttää internetin yli tunnin päivässä.

Medium tiedot käyttäjän "Tarvitsen sitä minun email ja surffata internetissä, kun olen kyllästynyt junassa"

Lataat sähköpostin päivittäin puhelimeen kautta aluksella tai ladattava sähköpostiohjelma, kuten Gmailia.

Vietät melko vähän aikaa Internetin selailuun, ja lataa muutamia pelejä tai sovelluksia kuukaudessa.

Haluat katsella videota online streaming sivustot kuten iPlayer joka niin usein ja ehkä ladata muutamia kappaleita silloin tällöin liikaa.

Raskas data user - "Luotan puhelimeen sekä viihde- ja työ"

Voit lähettää ja vastaanottaa melkoisesti sähköposteja päivittäin, usein liitteineen. Katsella videoita verkossa useita kertoja viikossa ja todennäköisesti ladata paljon sovelluksia ja pelejä sekä musiikkia puhelimeen.

Lisäksi voit luottaa mobiili internet työhön sekä sosiaalinen viestintä ja tarve käyttää puhelinta internet useita tunteja päivässä.

Jos olet pieni käyttäjä, voit valita minuuttia ja tekstejä ja alemman internet korvaus, kuten 100MB.

Jos olet keskitason käyttäjä, monet löytää 500MB on enemmän kuin tarpeeksi internet niiden matkapuhelin.

Jos olet raskas käyttäjä, mutta voit katsoa matkapuhelimen tariffeja 1 Gt tai enemmän tietoa korvauksen.

Kuinka paljon matkapuhelimen tietoja tarvitsen?

Jotkut lataukset ja sovellukset ovat helpommin mitattavissa kuin toiset.

Esimerkiksi jos sovellus olet aikeissa lataus on yhtä suuri kuin 100 Mb, tai jopa enemmän, se olisi selkeästi sovelluksen kuvauksessa osiossa, joten voit päättää, haluatko ladata sen käyttämällä inclusive datapakettia.

Kuitenkin muissa toiminnoissa, jotka ovat osa jokapäiväistä käyttö voi kuluttaa vaihtelevia datamäärän ja saattoi pyytää yllättää.

Esimerkiksi jotkin sähköpostit voi olla suuria liitetiedostoja, jotka voivat kestää paljon dataa ladata, tai jotkut verkkosivut voi olla enemmän video- tai kuvan sisällön kuin toiset, mikä tarkoittaa, että ne käyttävät enemmän dataa ladata.

Vodafone käyttää seuraavia oletuksia laskea, kuinka paljon mobiili internet data seuraavat toimet saattavat suunnilleen kestää:

Toimenpide: tietojen käyttö (määrä ladattavia kanssa 500 Mt avustus)

 • Lataa verkkosivun: 100kB (5000 sivua)
 • Tarkista sähköpostisi: n. 100kB sähköpostikurssi (500 000 perus, 1000 liitteineen)
 • Pikaviestiin: 100kB per Instant Messenger istunto (500 tuntia)
 • Lataa asiakirja: 100kB per sivu (5000 sivua)
 • Lataa kappale: 5MB per musiikkikappale (100 kappaletta)
 • Lataa kuva: 2 Mt per kuva (250 kuvia)
 • Katso video: 1000kB per minuutti video tarkkailu. (1 tunti katsomassa)
 • Takaisin sivun alkuun

Voinko saada internet tiedot päästöoikeuksien kanssa pay as you go puhelin?

Monet matkapuhelin palveluntarjoajat tarjoavat nyt pay as you go matkapuhelimet, että voit kartuttaa + Internet korvauksen sekä minuuttia ja tekstejä. Tarvitset puhelimen mobiili internet ominaisuuksia.

Kuinka paljon se maksaa jos ylität matkapuhelinta internet raja?

Kuinka paljon se todennäköisesti maksaa menee yli oman varattu matkapuhelimen internet raja vaihtelee, riippuen siitä, mikä tariffi olet valinnut, ja jotka verkko olet kanssa.

Useimmissa tapauksissa saatat löytää se on erittäin kallista ylittää mobiilitiedonsiirtoraja. Joten on tärkeää löytää tariffi, joka vastaa tietotarpeet.

Jotkin mobiiliverkot voivat veloittaa £ 5 ylimääräistä 500Mb Internet avustus; kun taas toiset voivat veloittaa £ 2- £ 3 per Mb ylität.

Suosittelemme, että olet vahvistanut verkkoon etukäteen, jotta voit valita oikea tietopaketin välttää jättilaskuja lopussa kuun.

Mikä on reilun käytön politiikkaa?

Jotkut puhelimissa yksinkertaisesti rajoittaa internetin käyttö sen sijaan maksu extra - kutsutaan "reilun käytön" politiikkaa.

Tämä tarkoittaa, että et lisämaksun, kun käyttää jopa kuukausittaisen korvauksen, mutta saattavat kärsiä, jos ylität mikä verkko päättää on "fair'- usein noin 500 Mt.

Riippuen verkon tarjoaja, tämä voi tarkoittaa vain, että Internet-nopeus pienenee huomattavasti, joten et voi suoratoistaa pitkiä videoita tai ladata suuria sovelluksia.

Vertaa hintoja myydyin älypuhelimet tässä: Vertaa sopimus puhelimet

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Related viestiä

 • Kuinka paljon tietoa Tarvitsetko todella? Älypuhelimet ovat suosittuja kappaletta tekniikkaa. Nämä kämmentietokoneita yksityishenkilöt voivat kommunikoida ystävien ja perheen kaikkialla maailmassa. Mutta...

 • Kuinka paljon tietoja olet käyttänyt? Verizon Lähetä tekstiviesti hälytyksistä Verizon tasoitus- täyttä älypuhelinten suunnitelmia tänään, yhtiö ilmoitti, että se antaa hälytyksiä asiakkaita heidän ...

 • Amerikkalaiset kuluttavat 58 minuuttia päivässä niiden älypuhelimet uudet tiedot Experian Marketing Services "Simmons® Yhdistä SM mobiili ja digitaalinen paneeli valottaa miten älypuhelimien käyttäjät viettävät aikaa ...

 • Kuinka paljon Data Do Connected sovellukset Käytä tien päällä? 20 heinäkuu 2012 - lähetetty Sovellukset, On the Road, Kanssa tietokannan korkki useimmista älypuhelimeen suunnitelmia näinä päivinä, monet pitävät silmällä kuukausittain ...

 • Kuinka paljon tietoa sinä itse käyttää? Ei ole sillä, että tiedot suunnitelmat ovat menneet jotain voimme helposti käsitellä ilman yksi tärkeimmistä päätöksistä teemme valittaessa meidän ...