Miten saan soittoäänet minun iPhone 5

Miten luoda soittoääni iPhone iTunesin

Toinen päivä päätin pitäisi olla joitakin erilaisia ​​soittoääniä minun iPhone 3G. Erityisesti halusin erilliseen vaimolleni, ja useita muita erilaisia ​​itse minun kolleegasi.

Jostain syystä en ollut sitä päähäni, että tehdään soittoääniä musiikkia, oli iTunes ohjelmassa piti olla helppoa. Fail! Kuten on käynyt ilmi, mitä Steve Jobs ja loput joka jengi yli Apple kertoo, se ei ole niin helppoa tehtävän.

Katsotaan seurata pitkin kuin näytän mitä löysin opit miten luoda iPhone soittoäänen mistä tahansa äänitiedosto kiintolevylle.

ads

Ensinnäkin, voit käyttää iTunesia tehdä soittoäänen teitä varten olemassa olevia kappaleita iTunesissa. Juuri oikealla klikkaa kappaletta ja valitse "Luo Ringtone". Fail! Jos poimittu kappale lisätyn muualta kuin iTunes Storesta, saat viestin: "Voit luoda iPhone soittoääniä vain ostettuja kappaleita iTunes Store."

OK, ihan kai. Vaikka Vihasin ajatus maksaa soittoäänen laulu että olen jo omisti, ajattelin tehdä sen vain, jotta voisin olla mitä halusin. Joten menin "Ostettu" Playlist ja valitse kappale ja oikealla klikkaa sitä. Melko pian se alkaa käsitellä kappaleen, mutta sitten saan tämän viestin:

"Nimi kappaleen", jonka "taiteilija" ei voida enää tehdä osaksi soittoääni "Fail!

Kun se voisi tehdä mihin soittoäänen? Kuka tietää ja tässä vaiheessa olen höyrytettyjä ....

Joten tein joitakin tutkimus ja havaitsivat, että oletusasetukset iTunes tuo kappaleita kirjastoon AAC koodattua, joka antaa kappaleet m4a laajennus. Soittoäänet on M4R laajennus. Hmmm, voisi muuttaa laajennuksen luoda soittoäänen? Kuten on käynyt ilmi se!

Joten tässä on, miten luoda soittoääniä iPhone iTunesissa:

Et halua rajoittaa pituuden laulu 30 sekuntia ja käy ilmi, että iTunes tekee tämän sinulle. Pick kappale, jonka haluat, oikealla klikkaa sitä ja valitse "Get Info". Sitten alla "Asetukset" -välilehdellä voit valita alkamisaika ja lopetusaika sekunneissa. Muista tarkistaa molemmat. Tämä menetelmä on raakaa, että et voi esikatsella valintaa kunnes osut ok ja sitten kuunnella kappaleen. Kokeilemalla te lopulta saada oikean 30 sekuntia.

Sitten sinun täytyy etsiä kun kappale on tallennettu kovalevylle, jotta voit vaihtaa sen laajentamista. Palaa "Get Info". On "Yhteenveto" -välilehti löytyy "Missä", joka antaa sinulle polun laulun. Voit myös nähdä, jos se on m4a jatke tässäkin.

Jos kappale on ostettu iTunes ja tallennettu AAC-koodauksen, sinun täytyy riisua DRM siitä ensin. On kolmannen osapuolen ohjelmistoja sovelluksia, jotka tekevät tämän sinulle, mutta se on vain helpompi luoda uuden soittolistan iTunesissa, laittaa kaikki kappaleet, jotka haluat muuttua soittoääniä tuohon soittolista ja käytä iTunes polttaa CD. Kun CD on poltettu, tuo kappaleet takaisin iTunesiin käyttämällä AAC-koodaukseen. Voit valita, kuinka kappale tuodaan CD-levyltä menemällä "Muokkaa", sitten "Asetukset", valitse "Import Settings", sitten valitse "AAC Encoder" alla "Tuo käyttäen"

Jos olet kappaleita tallennettu mp3, noudata samoja ohjeita kuin edellä. Laittaa ne soittolistan, polttaa CD iTunesin avulla, ja sitten tuonti takaisin iTunesiin käyttämällä AAC-koodaukseen.

Kun olet tuonut kappaleita takaisin iTunes-kirjastoon olet melkein valmis. Tuplaklikkaus uudelleen nimetty tiedosto aiheuttaa iTunes ladata sen soittoääneksi. Jos se ei ole jo olemassa, uusi kansio nimeltä Soittoäänet on perustettu ja sitten uusi soittoääni on varastoitu.

Miten saan soittoäänet minun iPhone 5

Sitten sinun tarvitsee vain synkronoida iPhone iTunesin kanssa on varmasti kertoa iTunes että haluat synkronoida soittoäänet samoin.

Nyt soittoäänet ovat iPhonessa. Valitse nimi, osuma muokata ja voit valita soittoäänen yhdistävän tähän yhteyttä.

Vau! Kiitos Steve, joka oli hauskaa!

Nämä ohjeet toimivat Windows. Oletettavasti sama käsite toimii Macissa, vaikka tarkat vaiheet on erilainen. Tiedän, että on olemassa ohjelmia, joita voi ostaa siihen, ja että on olemassa sivustoja, jotka tekevät sen sinulle, mutta halusin tehdä sen ilmaiseksi ja mitä jo käsillä.

Entä sinä? Onko teillä helpompaa tapaa? Jos näin on, kerro siitä meille!

Related viestiä

  • Miten löytää vapaata musiikkia verkossa: Me paljastaa 5 suosikki lähteistä taposta ilmaiseksi kappaleita On yhä vaikeampi löytää, mutta näytämme mistä saa free music free nostamatta niskakarvat ...

  • Miten ladata musiikkia SoundCloud iPhoneen Nykyään useimmat ihmiset tilata musiikin tilauspalvelu saada käsiinsä uusimmat kappaleet heidän suosikki taiteilijoita. Palvelut...

  • Miksi näen tämän sivun? 404 tarkoittaa, että tiedostoa ei löydy. Jos olet jo ladannut tiedoston sitten nimi voidaan kirjoitettu väärin tai se on eri kansioon. Muita mahdollisia syitä Saatat ...

  • Miten ladata musiikkia iCloud tietokoneeseen ja iPhone / iPad / iPod Jos sinulla on Apple-laitteen ja olet ostanut musiikkia iTunesista, niin se voidaan helposti ladattavissa tahansa iOS-laitteen ...

  • Kuinka käyttää Guide: Verizon Tones With Verizon Tones (entinen V CAST Tones) voit ladata, hallita, esikatsella ja ostaa soittoääniä ja takaisinsoittoäänet laajasta luettelo yli 100000 ...