Miten saan soittoääniä minun suora puhe puhelimen

Selaa kaikki laitteet

* Klo 2G nopeuksilla, toiminnallisuus joidenkin tietojen sovelluksia, kuten streaming ääntä tai videota voi vaikuttaa. Katso aina uusimpaan ehdot Palvelun StraightTalk

** Jokainen tili saa soittaa korkeintaan 15 ainutlaatuisen kansainvälisen puhelinnumerot aikana 30 päivän suunnitelma sykli, joka palauttaa joka kerta kun uusi suunnitelma lunastetaan. Rajoittamaton ulkomaanpuhelut ovat käytettävissä puhelinpalvelujentarjoajia numeroita valitse kohteita vain, jotka voivat muuttua milloin tahansa. Puhelut on peräisin Yhdysvalloissa tai Puerto Rico. Ei kansainvälisen verkkovierailun sallita. Muut ehdot ovat voimassa. Katso aina uusimpaan ehdot Palvelun StraightTalk.

ads

Miten saan soittoääniä minun suora puhe puhelimen

◊Jos et ole tyytyväinen puhelimen ja / tai lisälaite ostaa, yksinkertaisesti palauttaa sen meille 30 päivän kuluessa ja vaihdamme sen tai antaa sinulle rahat takaisin. Se on niin yksinkertaista. Straight Talk Service Kortit, ja / tai käyttämättömät minuuttia ei palauteta. Se kestää jopa 30 työpäivää palautus käsitellään ja tilillesi. Luotto palasi puhelimiin ja / tai lisävarusteita näkyy luottokorttitositteellasi välillä 1-2 laskutuskaudet. Service Plan kortit eivät ole palautettavissa. Jos palvelu kortti on hankittu osana Straight Talk puhelin nippu, puhelin hankinta voidaan palauttaa / palautetaan; mutta palvelukortti ei palauteta.

† Saada 4G LTE nopeus, sinun täytyy olla 4G LTE laitteissa ja 4G LTE SIM. Todellinen saatavuus, kattavuus ja nopeus voi vaihdella. LTE on ETSI: n tavaramerkki.

†† Hinnoittelu vertailu kaksi johtavaa palvelusopimuksen harjoittajien kuukausittain verkossa hintoja verrata yksittäisten jälkikäteen maksettuja matkapuhelin palvelusopimuksen suunnitelmia, kuten yliannostus maksuja, ja suora puhua n $ 45 Työsuorituksesta suunnitelma, ilman kustannuksia puhelimen ja rajoitetun ajan tarjouksia. Lähde: Sopimus lentoyhtiöiden sivustoja, päivänä joulukuuta 2015.

Suora puhe korjaa tai vaihtaa puhelimen ja / tai lisälaite, joka sisältää valmistajan vika, joka estää tai ehkäisee sen asianmukaisen toiminnan osalta enintään yhden vuoden (90 päivää kaikki varusteet) ostopäivästä (ostotodistus vaaditaan).

Miten saan soittoääniä minun suora puhe puhelimen

Kaikki tarjoukset voivat muuttua tai lopettamisesta mukaan suora puhua Wireless, Inc. milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Straight Talk Wireless, Inc. pidättää oikeuden rajoittaa määriä ja hylätä tai peruuttaa tilauksia oman harkintansa mukaan. Tuote ei jälleenmyyntiin tai jakeluun.

Allekirjoitus vaaditaan FedEx 3 päivää Ground Yön yli toimitustapa.

©2016 Straight Talk. Straight Talk on rekisteröity tavaramerkki TracFone Wireless, Inc. 2014, tytäryhtiö America Movil. Kaikki muut tavaramerkit, palvelumerkit, ja kaupalliset nimet tällä sivustolla ovat omaisuutta, niiden omistajien.

Straight Talk SIM ei toimi 30 $ All You Need Plan.

Kartan kuvaa yleinen peittoalue ja ei takaa kattavuus. Kattavuus ei ole käytettävissä kaikkialla. Kartassa näkyy vain ennustetun ja arvioitu kantama äänipuheluihin taas ulkona, verkon kuten roaming kattavuus, mikäli sovellettavissa. Sisällä peittoalueet, voi olla merkittäviä rajoituksia tai keskeytyksiä kattavuus, joka voi vaikuttaa palvelun ja aiheuttaa putosi ja estetty yhteydet, hitaampi tiedonsiirtonopeudet ja puhelu häiriöitä. Et voi käyttää puhelinta tai tehdä 911 puheluja, jos palvelu ei ole käytettävissä. Peittoaluekartat perustuvat toimittamien tietojen reittilentoyhtiöistä ja julkisista lähteistä ja emme voi taata niiden tarkkuutta. Peittoaluekartat voi myös vaihdella kodin sijainti, puhelin ja / tai suunnitelmaa. Katso sivuillamme viimeisimmän peittokartan sovellettavissa.

Miten saan soittoääniä minun suora puhe puhelimen

Android, Google Play ja muut merkit ovat Google Inc. Android robotti toistetaan tai sitä muutetaan työstä luotu ja jaettu Googlen ja käytetään esitetyin ehdoin Creative Commons 3.0 Attribution License. Kaikki muut tavaramerkit, palvelumerkit ja tuotenimet tässä viitataan, ovat omaisuutta, niiden omistajien.

Related viestiä

  • Käyttämällä Verizon iPhone 5 kanssa Straight Talk Wireless Nykypäivän artikkelissa lukija kysyy, mitä hän tarvitsee tehdä käyttää hänen Verizon iPhone 5 kanssa Straight Talk Wireless. Lukija, Katie, kysyy .. I ...

  • Käytä omaa iPhone Walmart n Straight Talk $ 45 rajoittamaton suunnitelma 11 tammikuu 2013 | Doreen Christensen. Sun Sentinel UPDATE. Olen juuri kuullut takaisin Straight Talk ja voit käyttää BYOP ...

  • Kuinka lähettää ilmainen Soittoäänet Mobile Avaa Myxer verkkosivuilla. Valitse ylempi "Luo oma" -linkkiä. Valitse "Valitse tiedosto" -painiketta. Selaa tiedostoja ja etsi kappale, jonka haluat ...

  • Ilmaisia ​​soittoääniä Matkapuhelimet Straight Talk Luo oma MP3-soittoäänet Useimmat ns "vapaa" MP3-soittoäänet sivustot ovat rip-off ja yrittää saada voit tilata palvelun jossa viikoittain ...

  • 10 sivustot ilmaiseksi Mobile Phone Ringtones Muut Mobile Lataukset Onko musiikki ilmaista, millaisia ​​ihmisiä me olemme? En ole varma, mutta se on suora ilmapuntari mieltymyksiään. Luulen...