Miten sinä muistutat minua soittoääni iphone

iOS 6 esikatselu: Ei saa häiritä ja Muistuta myöhemmin

Vaikka Apple paransivat hälytysjärjestelmän kanssa Ilmoituskeskus iOS 5, he lopulta tuo joitakin järki ja tyyneyttä sen iOS 6. Liika ilmoitus muuttuu keskeytys, varsinkin jos vain vaihtoehdot ovat vastata tai ripustaa, jättää kaiken tai poistaa kaiken pois. Se tekee meistä yhden häiriökohtien muistimme ketjussa, ja Totta puhuen, miksi vaivautua ottaa nämä kuvitteellisella laitteita, jos olemme niitä, jotka täytyy muistaa soittaa takaisin, tai muista aktivoida ja deaktivoida hälytyksiä joka aamu ja ilta . Mistä pääsemmekin Muistuta myöhemmin ja Älä häiritse.

Miten sinä muistutat minua soittoääni iphone

Näin Apple kuvailee niitä:

iOS 6 tuo uusia kutsuvan ominaisuuksia iPhoneen. Nyt kun hylkäät saapuvan puhelun, voit heti vastata tekstiviestillä tai asettaa soittopyynnön muistutuksen. Ja kun asiat ovat aivan liian hektinen, käynnistä Älä häiritse ja et häiritsee ketään - paitsi en voi-miss yhteystietoja kuten pomo tai parempi puoli.

Ja tässä mitä olemme nähneet tähän mennessä:

 • Kun puhelu tulee, lisäksi kunnianarvoisa Slide ennen vastaamista käyttöliittymä, on uusi lukko näytön, tartuin-tyyli puhelin kuvaketta oikealla puolella se.
 • Samanlainen iOS 5.1 Lukitusnäyttöä kamerakuvakkeen, voit käyttää puhelinta kuvaketta liu'uttaa näyttöä ylös ja paljastaa uusia vaihtoehtoja: Vastaa Message ja Muistuta myöhemmin.
 • Jos et voi puhua nyt ja haluavat antaa soittajan tietää, Vastaa Message voit nopeasti lähettää iMessage tai tekstiviestin kattilan-levyn vastauksia kuin "Soitan sinulle myöhemmin", "Olen jo menossa", "mitä kuuluu?", tai jos säilöttyjen vastaukset eivät kelpaa, luoda mukautetun yksi kaikki omat.
 • Jos haluat mieluummin saada takaisin silloin, Muistuta myöhemmin voit nopeasti perustaa aikaperusteinen Muistutus soittaa takaisin 1 tunti, tai sijaintiin perustuvia muistutus joko geo-aidattu, missä et ole, tai perustaa sillä kun pääset kotiin tai töihin.
 • Älä häiritse on ennalta ehkäisevä. Sen avulla voit estää saapuvat puhelut ja hälytykset valaisten näytön tai tehdä mitään ääntä tai värinää, kun iPhone on lukittuna (he silti näyttävät luettelossa, kuten normaali, ilmoituskeskuksessa kun kiertää tarkastusta).
 • Miten sinä muistutat minua soittoääni iphone

Kun Älä häiritse on aktiivinen, näet erityinen puolikuun kuvaketta tilarivillä vasemmalle ajasta.

Sinulla on rakeinen hallita Älä häiritse asetuksia. Voit kytkeä sen päälle ja pois manuaalisesti, esimerkiksi kun menee kokoukseen. Voit myös ajastaa automaattisen aikaväli, esimerkiksi joka ilta aikana säännöllisen unen tuntia.

Voit ottaa poikkeuksia Ei saa häiritä, jotta puhelut tiettyihin kontakteja, kuten kaikille suosikkiluetteloosi tai tietty kontakteja Group.

Voit myös ottaa käyttöön poikkeuksen toistuvista pyynnöistä, hätätapauksessa. Tämä tarkoittaa, että jos joku luulee sen kiireellinen tarpeeksi soittaa takaisin toisen kerran 3 minuutin kuluessa, että toinen puhelu tulee läpi.

Kaiken kaikkiaan nämä ovat loistava lisäykset iOS ja viestinnän ilmoituksen käsittely. Se ei mene niin pitkälle kuin todellinen profiileja, esimerkiksi sijaintiin perustuvat profiilit, joka automaattisesti muuttaa erilaisissa ympäristöissä kuten ilmoituksen, verkko, turvallisuus jne kun olet kotona vs. töissä, tai enemmän pyöristetty sängyn tilassa . mutta se on alku.

iOS 6 on tarkoitus julkaista syksyllä, ehkä pian 19. syyskuuta Saat iOS 6, tutustu:

Related viestiä

 • Top 5 sivustot ladata Free iPhone Ringtones (kuten iPhone 6S iPhone 6 Plus) Jos olet ostanut uuden iPhone (iPhone 6S), sinun täytyy haluta ainutlaatuinen ja kaunis soittoäänen iPhoneen ....

 • Cydia Ringtone Maker sovellukset rajoittamaton vapaa iPhone soittoääni mainoksia Näillä top 3 Cydia soittoääni Maker hienosäädön Cydia App Store, voit nyt tehdä vapaa iPhone soittoäänen tahansa ...

 • Mitä haluat nimetä perheen 10 lasta nimimerkkejä? + 3 Bonus Kysymyksiä? Lucille Mary (15, twin) Nicole Elisa (15, twin) Bradley Mason (14) Daniel Carter (12) Kendall Brigid (11) ...

 • iPhone 5 Puhelujen hallinta Ominaisuudet Kun Apple Inc. keksii uusi iPhone mallia tai uutta iOS. näemme näkyvä muutoksia paljon ominaisuuksia, mutta mikä oli huomiotta varten ...

 • Kuinka tehdä soittoäänen iPhoneen käyttäen OS X Oma ääniä, mitään ylimääräisiä ohjelmia ei tarvita Kaikki rakastavat räätälöidä iPhonet mukautettuja soittoääniä, mutta Apple ei ilmeisestikään miten ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/miten-sin-muistutat-minua-soittoni-iphone.php on line 129

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/miten-sin-muistutat-minua-soittoni-iphone.php on line 129