Miten voin katsella ilmaiseksi elokuvia älypuhelimella

Stream elokuvia TV Android-älypuhelimen

Sillä kun älypuhelin näyttö vain ei ole tarpeeksi suuri eeppinen elokuva

Monet meistä nyt kopioida ja tallentaa suosikki videoita ja elokuvia tietokoneen varastointia eikä vain ostavat enemmän DVD- tai Blu-ray-levyjä.

Olemme sitten tallentaa ne pöytätietokoneen tai Network-Attached Storage (NAS) laite, olemme yhä luomassa valtavia videokirjastoja jotka istuvat liitetty kotimme Wi-Fi-verkot.

Tavanomainen tapa saada videokirjastossasi päälle iso-tv tyypillisesti verkon mediasoitin, joka voi metsästää ympäri verkon, paikantaa varastointi, löytää elokuvakirjaston ja joissakin tapauksissa jopa luetteloida kaiken puolestasi.

Esimerkiksi oma setup on Western Digital WD TV Live pelaaja koukussa jopa minun tv dongle joka yhdistää sen minun Wi-Fi-verkkoon.

WD TV pelaaja löytää elokuvia minun tietokone ja pystyy stream niitä minun televisioon. En valita elokuvia Haluan stream kaukosäätimellä mukana WD TV.

Mutta on helpompi tapa stream elokuvia televisioon älypuhelimeen: Asenna ilmainen Skifta sovellus Android puhelimen ja voit suoratoistaa elokuvia puhelimeen tallennettuja itseään.

Skifta on mediasoitin verkkoon sovellus, joka tukee Digital Living Network Alliance (DLNA) standardi, joka mahdollistaa erillisten laitteiden yhteydessä Wi-Fi-verkon tunnistaa ja stream sisältöä keskenään.

Voit suoratoistaa puhelimen Wi-Fi televisioon, jos se on DLNA käytössä (useimmat myöhässä malli HD televisiot ovat).

Joten jos haluat katsoa, ​​että hämmästyttävän videon ottamisen, kun bussissa television, asentaa Skifta puhelimeen, ja sovellus sitten tunnistaa DLNA-yhteensopivan TV Wi-Fi-verkkoon.

Kerro sovelluksen soittaa puhelimeen palvelimen ja TV soittimen, ja Bobin setäsi — video stream puhelimesta televisioon.

Jos televisiossa ei ole DLNA käytössä, voit silti stream se puhelimesta käyttämällä mediasoittimen kuten WD TV Live.

WD TV Live istuu Wi-Fi-verkon vastaanottaa streaming sisältöä puhelimesta ja saa sen televisioon suoralla kaapeliyhteyden.

Miten voin katsella ilmaiseksi elokuvia älypuhelimella

Se tarkoittaa, että TV ei tarvitse olla Wi-Fi-verkon tai olla DLNA käytössä vastaanottamaan virran.

Voit myös käyttää älypuhelinta kauko stream elokuvia DLNA-käytössä mediasoitin tai tietokoneesta kuin DLNA TV.

Minun tapauksessa käytetään Skifta voin kertoa pöytätietokone aloittaa streaming elokuvia kiintolevyllä minun WDTV live pelaaja, kaikki minun Android-puhelinta.

Sen sijaan käyttää hitaan WDTV live kauko, voin leffa läpi minun elokuvaluettelossa paljon nopeammin ja mukavammin älypuhelimellani.

Mutta se ei ole vain verkko mediasoittimia, jotka tukevat DLNA — jos sinulla on PS3. Xbox 360 tai Smart TV, sinulla on myös DLNA-valmis mediasoitin voit lähettää sisältöä, jälleen ohjataan älypuhelimen ja Skifta sovellus.

Joka Android puhelin voi käyttää?

Tässä esimerkissä et itse pelaa video puhelimella, joten voit käyttää mitä tahansa Android älypuhelin, jossa on sisäänrakennettu Wi-Fi-verkko (vähintään Android 2.2) ja sen pitäisi toimia.

Sillä ei ole väliä, jos käytät vanhaa HTC Wildfire tai viimeistään Samsung Galaxy Note II — koska Skifta suuntaa DLNA-valmis televisio tai mediasoitin toistaa tiedostoja, älypuhelimeen on hieman enemmän kuin kirkastettu kaukosäädin, vaikkakin kosketusnäyttö.

Tämä helpottaa huomattavasti etsiä kirjastosta elokuvaan haluat.

Related viestiä

  • Kuinka katsella elokuvia iPadilla ilmaiseksi: mistä löytää pitkät elokuvat verkossa iOS-laitteille Tutustu miten katsella kokoillan elokuvia iPadilla ilmaiseksi. Oppaamme elokuvien katselun ...

  • Paras iPad sovellukset katsella elokuvia, videoita ja TV-ohjelmat paitsi Internetin selailuun, iPad on eniten käytetty elokuvien katseluun, TV-ohjelmia ja muita videoita. Totta, sen tavoite, iPad on osoittautunut ...

  • ShowBox iPhone Download | Katsella elokuvia iPhonessa 18 kesäkuu 2015 ShowBox (elokuva Box) IPhone: Jos etsit löytää viesti katsella elokuvia Showbox niin olet oikeassa ...

  • Miten ladata elokuvia iPad ilman iTunes: miten lisätä tueta elokuva formaatit iPadiin IPad on tullut suuri matkakumppani pelejä pelata ja kaunis näyttö katsella ...

  • Pitch Perfect Otsikko: Pitch Perfect Vuosi: 2012 Tyylit: Komedia; Musiikki; Romantiikka Actors: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow, Anna Camp, Rebel Wilson, Alexis Knapp, Ester Dean, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/miten-voin-katsella-ilmaiseksi-elokuvia.php on line 126

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/miten-voin-katsella-ilmaiseksi-elokuvia.php on line 126