Miten voin ladata ensimmäinen pankki mobiilipankkipalveluiden

Mistä voin Lataa BankMobile Mobile Banking App?

Läsnäolosta alas ja käyttökustannukset ylös, fyysinen seteleitä menossa tapa dinosaurus. Tällä BankMobile, emme korvaa pankkialan vanhentuneiden ja tehottomien liiketoimintamalli, jossa on uusi ja parannettu järjestelmä, joka vastaa nykyajan kuluttaja: mobiili pankkitoiminta.

Miten voin ladata ensimmäinen pankki mobiilipankkipalveluiden

Suojattu mobiili pankkitoiminta app tuo voimaa täyden palvelun pankki suoraan taskuun, valmiina kätevästi 24/7 pääsy missä ja milloin haluat. Mutta ennen kuin voit aloittaa käyttämällä sovellusta, sinun täytyy ladata sen ensin.

ads

Tuotekehittelyosastomme on tehnyt lataamalla BankMobile mobiilipankkipalveluiden app yhteensä tuulta. Käytitpä Android älypuhelimen tai Apple tuote kuin iPhone, iPad tai iPod Touch, kaikki se kestää päästä alkuun on muutama nopea hanat näytön. Olkaamme murtaa se alas sinulle.

Mistä Lataa BankMobile App

On kaksi paikkoja voit ladata ilmaisen BankMobile Mobile Banking app:

1. Android Käyttäjät - Lataa sovellus BankMobile Google Play sivulle.

2. Apple Käyttäjät (iPod, iPad, iPod Touch) - Lataa -sovellus BankMobile iTunes Storen sivulta.

Voit hakea sovelluksen suoraan Google Play tai iTunes Storesta, mutta se on vieläkin helpompi käyttää suorat linkit toimitetaan aivan BankMobile sovellussivun. Klikkaa haluamasi latausasetus ja olet pois!

Sovellus opastaa perustaa joukon ohjeita ja koko prosessi kestää vain muutaman minuutin. Ajatelkaapa, että aika kuluu voit kävellä yhdestä luokan seuraavaan, voit olla vauhtiin uusi vapaa tarkkailun huomioon.

Mobile Device yhteensopivuus: järjestelmävaatimukset

Tuotekehittelyosastomme suunniteltu BankMobile mobiilipankkipalveluiden app olevan yhteensopivuus suosituin mobiililaitteiden markkinoilla tänään. Se on täysin yhteensopiva:

Jos käytät Android-laitetta, sinun versio 4.0 tai uudempi. Jos käytät Applen tuote, sinun iOS 7.0 tai uudempi.

Mikään ei ole pahempaa kuin sovellus, joka hidastaa puhelimen ja viemäreihin akun käyttöikää, joten suunnittelimme app olemaan mahdollisimman huomaamattomia. BankMobile Mobile Banking sovellus vaatii vain 12M tilaa Android-laitteisiin, ja vain 24,8 MB iPhonessa.

Miten voin ladata ensimmäinen pankki mobiilipankkipalveluiden

Jos olet joutunut ongelmia, muista tarkistaa sovelluksen sisäänrakennetun FAQ osiossa vianetsintäohjeet. Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ei hätää - voit saada elää apua asiakaspalveluumme by:

 • Soittamalla meille 844-WOW-BANK (844-969-2265), maanantaista lauantaihin, 09:00 läpi 23:00 EST.
 • Lähettää meille osoitteeseen [email protected].

Etsimme jatkuvasti tapoja tehdä sovellus on mukavampi, joten älä ujostele soittamalla tai lähettämällä meille kommentteja ja ehdotuksia!

Mitä ominaisuuksia Mobile Banking App sisältää?

Vapaa BankMobile sovellus tuo arsenaali joustavia toimintoja suoraan kädet, toimivat kuin virtaviivainen yhden luukun kaikkiin pankkipalveluihin. Sinä pystyt:

 • Avaa tilin avulla Photo Ilmoittaudu. Yksinkertaisesti ottaa kuvan oman ajokortti tai valtion myöntämä henkilöllisyystodistus ja sovellus automaattisesti vetää irti henkilökohtaisia ​​tietoja se tarvitsee (tietyin ehdoin ja rajoitukset).
 • Maksa laskut vain katkaiseva valokuva. Mikä voisi olla helpompaa kuin tämä?
 • Lähettää rahaa ystäviä ja perheenjäseniä. Kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun on vastaanottajan sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Turvallisuuden voit perustaa henkilökohtaisen turvallisuuden kysymys. Voit jopa lisätä henkilökohtaisen huomautuksen.
 • Kirjaudu sisään nopeasti antamalla 4-numeroinen PIN-koodi.
 • Talletus tarkistaa hetkessä mukavasti sohvalla. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on snap kuva molemmin puolin tarkistaa, syöttää maksun määrä, ja sovellus kansoittavat loput tiedot. Voit valita perustetaan kertasuoritukset ja toistuvat maksut - kumpi vaihtoehto olet enemmän mukava käyttää.
 • Tarkista tilin saldo edes kirjautumista. Voisiko se saa mitään helpompaa?
 • Jos yrität säästää rahaa (tai ovat vain kyllästynyt kämppis laskemisesta pizza toimitukset oman välilehden), voit laittaa tilapäinen lukot pankkikortilla tahansa siltä tuntuu. Voit myös poistaa lukot milloin haluat, joten ei ole mitään stressiä, jos muutat mielesi myöhemmin tai täytyy tehdä hätätilanteessa maksu.
 • Lähimmän ATM kun olet pois ja noin. Se on luultavasti aivan nurkan takana, koska BankMobile asiakkaat pääsevät 55000 maksuttomia pankkiautomaatit eri puolilla Yhdysvaltoja. Tämä tasaa yli 1000 pankkiautomaatit per tila!
 • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jolla on kysymyksiä, kommentteja, ehdotuksia tai huolenaiheita. Älä ujostele, että mitä olemme täällä!
 • Hanki tekstiviestillä hälytyksiä, kun saldosi on vähissä tai kun havaitsemme epätavallista toimintaa pankkikortilla. Et koskaan olla yllättyneitä riittämätön varoja viesti uudelleen - ei, että veloitamme asiakkaillemme maksuja että sellainen asia, koska olemme maan ainoa maksuttomia pankki.
 • Kuten mitä näet? Jaa app ystävien ja sukulaisten. Levitä rakkautta!
Miten voin ladata ensimmäinen pankki mobiilipankkipalveluiden

Nopea, hauska, ilmainen, ja helppo ladata - mitä muuta voisit kysyä pankkitoimintaa app? Liity mobiili pankkitoiminta vallankumous tänään. Et tule pettymään.

Related viestiä

 • Musiikkivideo One Direction suorittamalla Mitä Makes You Beautiful, 3GP - videoleikkeitä 3GP - Videot voidaan siirtää tietokoneesta matkapuhelimella käyttäen infrapunaportti, data ...

 • WhatsApp Nokia X2, lataa ja asentaa WhatsApp Nokia X2 on sovellus, joka yhdistää todella hyvin Nokia X2. koska, kuten kaikki tietävät, on laite erittäin keskittynyt ...

 • Mitä tarvitset Skype Lite Lataa Skype Lite käytettäväksi LG, Motorola, Nokia, Samsung ja Sony Ericsson-puhelimissa. Mene Skype ja syötä "Download Skype Lite" hakukenttään. Klikkaa ...

 • Lataaminen teemoja matkapuhelinten Tässä artikkelissa kerrotaan, mistä löytää teemoja matkapuhelinten ja miten ladata niitä. Käyttö matkapuhelimet voidaan tehdä enemmän nautittavaa ja mielenkiintoista by ...

 • Luettelo Paras ilmainen Mp3 Music Download Sites - luettelo Top 7 sivustot Tässä on upein luettelon parhaista vapaa Mp3 musiikki lataa sivustoja. Jokainen musiikin ystävä kannattaa tarkistaa lista. Me kaikki rakastamme ...