Miten voin ladata Facebook matkapuhelimeeni

Päivitä Facebook tila From Dumbphone Facebookin tekstit

Vuosien Facebook on jatkuvasti muuttanut tapaa voit päivittää profiilin puhelimesta. Takaisin päivinä, voit kytkeä matkapuhelimen tiliin ja ladata kuvia lähettämällä sähköpostia matkapuhelimeen @ Facebook.

Jossain vaiheessa, tämä muuttui ja he loivat post-sähköpostitse osoite, joka oli yksilöllinen kullekin tilille. Käyttämällä tämän sähköpostin, voit päivittää tilasi, post kuvia puhelimesta jne Koska yhä useammat käyttäjät siirtynyt Facebook-sovelluksen Android, iOS, Windows Phone, jne, tarve saada tämä tapahtuu vuorotellen lähettämistä hitaasti hiipui.

ads

Miten voin ladata Facebook matkapuhelimeeni

Nyt Facebook on jotain kutsutaan Facebook tekstit, jonka avulla voit päivittää tilasi ja tehdä pari muuta asiaa yli tekstiviestin. Ne ovat kokonaan poistettu jälkeisessä sähköpostiosoitteen, mikä tarkoittaa, et voi lähettää kuvia matkapuhelimesta enää sähköpostitse tai tekstiä.

Mielestäni tämä ei ollut välttämätön liikkua. Yhdysvalloissa useimmat ihmiset saattavat käyttää älypuhelimet tiedot suunnitelmista, mutta on miljoonia ihmisiä muissa maissa, jotka yhä käyttävät dumbphones. Kuten nyt, muut kuin päivittää tila tekstiviestillä, voit lisätä ystävän, säkissä joku, kuten sivun, saat tekstiviestin, kun ystävä virkaa jotain, ja saada kertakäyttöinen salasana. Tässä on täydellinen luettelo alla.

Kuinka Setup Facebook tekstit

Setup Facebook tekstit kirjautumalla Facebook-tilin, napsauta pikku alanuolta oikeassa yläreunassa ja napsauta Asetukset .

Vasemmalla puolella, klikkaa mobile ja sinun pitäisi nähdä nykyisen puhelinnumeroon, jos olet lisännyt yhden.

Jos et ole tekstiviestit käyttöön, sinun pitäisi nähdä iso Aktivoi Tekstiviestit nappia numerosi. Klikkaa sitä ja ikkuna ponnahtaa jossa sinun täytyy ensin valita ja operaattori.

Huomaa, että Facebook tekstit toimivat vain tietyissä maissa ja alueilla tuetuissa harjoittajille. Kuitenkin ne tukevat useimmissa paikoissa maailmassa, joten jos asut keskellä ei mitään, sinun pitäisi pystyä käyttämään Facebook tekstit. Klikkaus seuraava ja sinua pyydetään lähettämään kirjeen F tiettyyn numeroon. Voit sitten syöttää vahvistuskoodi lähetetään puhelimeen tekstiviestillä.

Miten voin ladata Facebook matkapuhelimeeni

Sinulla on myös mahdollisuus jakaa puhelinnumerosi ystävien ja anna ystävät tekstiksi, jota Facebookista. Tässä vaiheessa sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Nyt näet teksti Aktivoitu vieressä numerosi ja näet pari uusia vaihtoehtoja alas alempana Facebook viestit. Päivittäinen Teksti Limit ja Vuorokaudenaika .

Oletuksena saat tekstiviestin, kun joku lähettää sinulle viestin Facebookissa. Saat vain saada tekstejä 8 11 pm, mutta voit muokata mitä tahansa asetuksia toiveenne.

Lähettääksesi tilapäivitys tekstiviestillä, kirjoita viestisi normaalisti ja lähetä se sama määrä antama Facebook aktivoidessasi Facebook tekstit yllä.

Et saa minkäänlaista vahvistusta viestin takaisin, joten sinun täytyy vain tarkistaa Facebook-profiilin, onko tila sai päivitetään.

Nice, se toimi! Voit lukea joitakin muita viestejä verkossa noin voisivat lähettää kuvia Tekstiviesti mahdollistamalla subject, laskemisesta sana Valokuvat koska aihe ja lisäämällä kuvan kehossa, mutta tämä ei toimi enää. Yritin sitä itse ilman onnea.

Yksi syy, miksi pidän Facebook tekstit yli käyttäisikään sovellusta iPhonessa on ottaa kyky lisätä kaverin nopeasti numeron. Yleensä kun tapaan jonkun uuden, ensimmäinen asia saan on hänen puhelinnumero. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on lähettää tekstiviestin, jossa on sana LISÄTÄ edessä niiden määrä lisätä hänet ystäväksi.

Miten voin ladata Facebook matkapuhelimeeni

ADD 123-456-7890

Se on erittäin helppo ja todella paljon nopeammin kuin menee app ja etsivät henkilö. Koska on niin paljon ihmisiä Facebook, haku yleensä palaa satoja tuloksia, mikä on ärsyttävää. Kun on puhelinnumero, tiedät lisäämällä oikea henkilö ei väliä mitä.

Lisäksi, jos olet Facebookin stalker, niin Facebook Tekstit antaa sinun väijyä joku reaaliajassa. Voit tilata tekstiviestillä lähettämällä SUB jota seuraa puhelinnumero, sähköpostiosoite, tai henkilön nimen. Aina kun kyseinen henkilö päivittää heidän asemansa, saat instant tekstiä ilmoituksen.

Vaikka Facebook on poistanut mahdollisuuden lähettää kuvia kautta teksti ja sähköpostin, he voivat lisätä sen takaisin myöhemmin, jos tarpeeksi ihmiset valittavat. Jos he tekevät, minä muista päivittää tätä viestiä ja kertoa, miten tehdä se. Jos on muita kysymyksiä, voit lähettää kommentin. Nauttia!

Related viestiä

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • USwitch Mobile Awards 2012 2012: n uSwitch Mobile Awards järjestettiin Circus Lontoon Covent Garden 14. marraskuuta ja osoittautui unohtumattoman illan juhlii paras ...

  • Whats Up For Mobile Download Whats Up For Mobile Whats Up For Mobile. Alla on luettelo linkin download liittyvien Whats Up For Mobile. ladata Whats Up For Mobile klikkaa linkkiä ...

  • Power jakamisen ja lataaminen Facebook videot Se vaatii vain yhdellä napsautuksella jakaa videon luotu maailmaan. Tämä on joko jännittävä tai pelottava käsite; se riippuu...

  • WhatsApp Nokia X2, lataa ja asentaa WhatsApp Nokia X2 on sovellus, joka yhdistää todella hyvin Nokia X2. koska, kuten kaikki tietävät, on laite erittäin keskittynyt ...