Miten voin ladata Facebook-sovellus puhelimeen

Lataa sovelluksia ja pelejä FAQ

Windows Phone Store on tuhansia sovelluksia ja pelejä vanhoja ja uusia, ilmainen ja maksettu saatavilla ladata. Vuonna Store, pyyhkäise yli Quick Links. napauttamalla luokkaa nähdä uusin ja suurin.

Kun olet ladannut sovelluksen tai pelin, voit löytää sen App luettelossa. Start, pyyhkäise yli nähdä joka sovelluksen tai pelin puhelimeen.

Jos et näe sovellusta äskettäin ladannut App luettelossa. on mahdollista, että sovellus vain ei ole ladannut vielä. Voit tarkistaa sovelluksen download asema lataukset jonossa.

Voit tarkistaa sovelluksen latauksen tilan

App luettelossa. kosketa Store.

Kosketa Lisää, kosketa sitten Lataukset.

Under Lataukset. näet luettelon sovelluksista, jotka ovat joko ladattuna tai odottavat ladata. Napauttamalla tahansa App luettelossa lisätietoja sen latauksen tilan.

    Jos yrität ladata sovelluksen yli 50 megatavua (MB) -tämä koskee monia pelejä-you'll tarve yhdistää Wi-Fi-verkon loppuun lataus.

Ihmiset, jotka luovat sovelluksia ja pelejä Windows Phone jatkuvasti tehdä parannuksia ja parannuksia, bugien tai lisäämällä uusia ominaisuuksia. Kun uudempi versio sovelluksesta olet ladannut tulee saataville, päivitys ladataan ja asennetaan automaattisesti.

Oletuksena sovellus päivityksiä asennetaan vain Wi-Fi. Jos et ole Wi-Fi, kun päivitys on saatavilla, päivitys lisätään lataukset jono ja lataa automaattisesti seuraavan kerran puhelimen yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Jos olet sovelluksen päivityksen ladattujen jonossa, ja se on alle 50 Mt, voit ladata sen heti matkapuhelinverkossasi tietoverkon:

App luettelossa. kosketa Store.

Kosketa Lisää, kosketa sitten Lataukset.

Under Lataukset. kosketa sovellusta haluat päivittää, ja napauta sitten Päivitä.

Voit muuttaa sovelluksen päivitysasetuksia seuraavilla tavoilla:

App luettelossa. kosketa Store.

Napauta, ja napauta sitten Asetukset.

Under App päivitykset. tee jokin seuraavista:

    Sammuta Päivitä sovellukset automaattisesti estää päivitysten asentamisen kunnes ryhtyä toimiin lataukset jonossa. Sammuta Vain päivityksiä Wi-Fi mahdollistaa päivitykset, jotka ovat pienempiä kuin 50 megatavua automaattisesti ladata matkapuhelinverkossasi yhteyden.
<center> Miten voin ladata Facebook-sovellus puhelimeen

Jos poistat sovelluksen tai saada uusi puhelin, voit aina sovellusta uudelleen. Voit asentaa yhden tai useamman sovelluksia, toimi seuraavasti:

App luettelossa. kosketa Store.

Napauta, napauta Omat sovellukset nähdä listan kaikista sovelluksen olet ladannut tämän (tai mikä tahansa muu) Windows Phone.

Valitsemalla Valitse, valitse yksi tai useampia sovelluksia, napauta Lataa.

Tarvitset Wi-Fi-yhteyden ladata kaikki sovellukset, jotka ovat suurempia kuin 50 megatavua.

Kun ostat sovellusta Windows Phone Store, löydät luettelon laitteiston ja ohjelmiston vaatimukset sovelluksen yksityiskohtia näytön alaosassa. Katso Miten voin kertoa, jos sovellus on vaatimuksia? Lisätietoja.

Ladatut sovellukset ja pelit näkyvät App luettelossa (sinne, pyyhkäise yli Start).

Sovellukset voivat näkyä myös muualla ja voi jopa kytkeä puhelimen kiinnostavalla tavalla. Esimerkiksi Kuvat Hub, saatat nähdä valokuviin liittyvät lataamistasi sovelluksista. Tai Lompakko, sinua voidaan pyytää asentamaan pankin sovelluksen kun lisätä luotto- tai maksukortti. Sovelluksesta riippuen, Windows Phone ehkä lähettää asiaankuuluvat tiedot app säästää aikaa, tai päinvastoin. Esimerkiksi asentamisesta pankin sovellus voi antaa sinulle pääsyn tilin tietoja Wallet, ilman että sinun täytyy avata sovelluksen. Tai, jos asennat Skype-sovellus, Skype yhteystiedot lisätään yhteystietoluetteloosi in People Hub.

Miten voin ladata Facebook-sovellus puhelimeen

Elävät sovellukset ovat sovelluksia, jotka voidaan kiinnittää Käynnistä kuten live laatat tai käyttää Live Lukitse näyttö. jos ne osoittavat tietoja tai kuvia, jotka muuttuvat aika ajoin. Esimerkiksi sää sovelluksen laatta voisi näyttää nykyiset ja -olosuhteet että päivittää muutaman minuutin välein, tai sosiaalisen median sovellus live lukitulla näytöllä voi näyttää viime viestejä sinulle.

Related viestiä

  • WhatsApp HTC Tällä hetkellä WhatsApp on yksi suosituimmista instant maksutta viestisovelluksen joka on käytettävissä iPhone, Android-puhelimet ja kaikki muut älypuhelimet, jotka ...

  • 7 Free Music Download sovellukset Android puhelin 2016 On olemassa useita ilmainen musiikki lataa sovelluksia Android matkapuhelimia, jotka ovat pölvästi ja erittäin tehokas. Musiikin lataaminen näiden sovellusten näyttää ...

  • Mitä tarkoittaa, kun on Puhelin vieressä joku nimi Facebookissa? Facebook Messenger on käytettävissä aina, kun on Internet-yhteys mobiililaitteella. Aiheeseen liittyvät artikkelit...

  • Puhelin Sex (Se Mikä Up) Wanna vie minut myöhään illalla viruminen, tyttö Se mitä kuuluu, että mitä on jopa Ja kun olet täällä ", poistaa kaikki pelot Se mitä kuuluu, että mitä on ...

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/miten-voin-ladata-facebook-sovellus-puhelimeen.php on line 137

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/miten-voin-ladata-facebook-sovellus-puhelimeen.php on line 137