Miten voin ladata ilmaiseksi whatsapp iPhone 5

Editors 'Review

WhatsApp on suosittu messenger paikallisille, kansainvälinen, yksilön ja ryhmän messaging. Uusimman päivityksen, WhatsApp tarjoaa ilmaisen paikallisia ja kansainvälisiä puheluja.

Helppo asennus: Anna WhatsApp synkronoida yhteystiedot, jotta voit liittää ihmisiä osoitekirjassa ja muokata yhteystietoja aivan WhatsApp. Vahvista maakoodin ja puhelinnumero, ja sovellus lähettää sinulle vahvistuskoodin. Anna nimesi ja lisätä valokuvan, tai käytä Facebook tietoja ilmoittautua. Kaikki yhteystietosi näytetään nyt.

ads

Miten voin ladata ilmaiseksi whatsapp iPhone 5

Lisää henkilökohtainen kokemus: WhatsApp on paljon enemmän yksilöllisiä kuin perinteiset kutoma. Ensin saat enemmän reaaliaikainen chat kokemus, myös tilan viestejä. Oletuksena tila on: "Hei! Olen käyttäen WhatsApp." On 11 tilan vaihtoehtoja, kuten, Varattu tai At Work. Valittavana 39 chat taustakuvia siistiä chat sivun, tai valita kuvan Valokuvat. Voit nähdä ne thumbnails ja sitten esikatsella koko ruudun koon ennen sitomista.

Helppo toiminnot: Soita kontaktin painamalla kirjallisesti tai soittamalla painikkeita tai käytä kirjoitus kuvaketta lähettää viestin. Kameran painikkeen avulla voit kaapata tai lähettää valokuvia ja videoita suoraan chat sivulta. Ja ei tarvitse kirjautua sisään tai ulos sovelluksesta.

Paljon viestintä vaihtoehdoista: Paina nuoli ylös, sitten Photo, ja napauttamalla kaapata kuvan tai pitää tallentaa videon. Uusimmalla WhatsApp päivityksen, voit jakaa sijaintisi 3D-karttoja tai yhteystietojen kanssa muita yhteyksiä. Paina kameran painiketta ottaa kuvan tai mikrofonia tervehdys. Voit myös lähettää ja vastaanottaa äänitiedostoja - ei mahdollista Applen Viestit-sovelluksen.

Broadcast Listat: Lähetä ryhmä viestejä Broadcast Listat ominaisuus. Luo yksi oman perheen jäseniä, yksi työtovereiden, yksi pokerin ystävät, ja niin edelleen.

Rahaa säästävä: Toisin kuin tekstejä, WhatsApp viestit ovat vapaasti, jopa kansainvälisiä yhteyksiä.

Äänipuhelut: Meidän testeissä löysimme äänenlaatu WhatsApp ole huonompi kuin perinteinen äänipuhelut. Voit soittaa kansainvälisiä yhteyksiä ilmaiseksi.

Miten voin ladata ilmaiseksi whatsapp iPhone 5

Kokeile ennen kuin ostat: WhatsApp Messenger on ilmainen koko vuoden. Sen jälkeen, se on vain 99 senttiä vuodessa.

WhatsApp tarvitaan: Voit keskustella vain kontaktit jo WhatsApp. Hyvä uutinen: On helppo kutsua muita rekisteröityä - voit viestin heille tekstiviestillä, sähköpostilla, tai sosiaalinen media, suoraan sovelluksesta.

Perspective Zoom päälle tai pois päältä: Voit ottaa tämä taustakuva ominaisuuden päälle tai pois päältä, mutta emme voi koskaan selvittää, mitä se tarkoitti.

bottom Line

WhatsApp on helppo käyttää, monipuolinen ja edullinen viestintä- ja ääni-kutsuvan app että sinun pitäisi ehdottomasti ladata.

Related viestiä

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Lataa WhatsApp Nokia E5 WhatsApp Nokia E5 on sovellus, joka voi olla huomaamatta matkapuhelimella, kuten Nokia E5 suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat aina pitää yhteyttä ystäviin, ...

  • Joten sinun al tietoa WhatsApp Lataa Nokia C5? Check it out alla! Jos etsiä messaging App on literarily tuhat sovellukset. WhatsApp väittää olevansa paras. Miksi?...

  • WhatsApp Nokialle S40 Whatsapp on erittäin suosittu viestipalvelu, joka osti äskettäin Facebook. Sen avulla voit lähettää tilapäivityksiä, kuvia, videoita ja sijainnin, jotka kaikki ovat ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 ilmaiseksi videopuhelu Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 votos) + - Käytän Juegos Para Movil Bb 8520, vanha malli android 3.0 ...