Miten voin ladata kuvia Google puhelimeeni

Ohjeet: Käytä Google Driven lähettää kuvia Android, iOS

Älypuhelin kamerat ovat saaneet niin hyvät, että monet ihmiset käyttävät niitä sijasta omistettu point-and-versot. Sekä laitteiston ja ohjelmiston puhelimissa nyt tarjota kehittyneitä toimintoja, joiden avulla jopa surkea valokuvaajat ottaa kunnon kuvia.

Valokuvien ottaminen on vain puolet taistelu orastava valokuvaajille, koska se luo tarpeen saada nämä mestariteoksia kiinni tietokoneen varastointia ja muihin tarkoituksiin. Mitä enemmän kuvia otat, isompi tehtäväksi saada ne siirretään isompi näyttö.

ads

Miten voin ladata kuvia Google puhelimeeni

Otan paljon kuvia, erityisesti tuotteen arvioita ZDNet. Olen säännöllisesti käytetty pari keinoja saada kuvia pois puhelimesta ja tietokoneelle. Olen käyttänyt vanha uskollinen tapa lähettämällä ne itselleni ja muina aikoina vaihtava muistikortti puhelimesta tietokoneeseen. Kumpikaan menetelmä oli tehokas, varsinkin paljon kuvia.

Äskettäin se ocurred minulle, että ehkä hyvä tapa saada paljon kuvia pois puhelimesta ja päälle minun tietokone voisi olla Google Drive. Mitä enemmän Katsoin sitä enemmän tajusin tämä toimisi mitä puhelinta tai tietokoneen Käytin.

Kuva siirrot liittyy kaksi vaihetta: saada kuvia puhelimesta Google Drive varastointi pilvessä, ja päästä niitä tietokoneella. Google Drive toimii hyvin minulle, koska olen joskus ottaa kuvia iPhone 4S ja muut kertaa Galaxy Note 2. On Google Drive -sovelluksia sekä iOS ja Android niin se toimii molemmissa puhelimissa.

En aina samaa tietokonetta työskennellä kuvia joko, ei edes yhteen alustaan. Minun täytyy työskennellä valokuvia iPad, Chromebook, MacBook, tai Windows 8 PC. Siksi Google Drive toimii niin hyvin minulle, koska voin käyttää pilvi varastointi käyttäen kaikkia näitä alustoilla / laitteita.

Lataamalla kuvat

Ensimmäinen vaihe lataamalla kuvia Google Drive on hieman erilainen riippuen siitä, onko kuvat ovat iPhonessa tai Note 2 ilmainen Google Drive -sovellus on asennettava Android puhelin tai iPhone päästä alkuun.

Miten voin ladata kuvia Google puhelimeeni

On Huomautus 2 se on yksinkertainen asia avata Galleria-sovelluksen ja koodaus kaikki valokuvat lataamiseen. Kun se on tehty, lyömällä jakokuvaketta tuo osuus valikon yllä. Google Drive on vaihtoehto, joten napauttamalla sitä ja sitten vahvistetaan (ylhäällä oikealla) alkaa Latausprosessia taustalla. Liukuva ilmoitusalue alas aloitusnäytön voi tarkistaa kopioinnin tilan. Olen siirtänyt peräti 50 kuvaa tätä menetelmää ja se on nopea.

IPhone menetelmä on samanlainen kuin Note 2 mutta iOS ei salli jakamista Google Drive. Sen sijaan voit käyttää Google Drive -sovellus, niin paina "+" kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Lisää näytössä näkyy niin valitse "Lataa kuva tai video" vaihtoehto. Tämä vie Valokuvatallennuslaitteiden iPhonessa, joten valitse ne, jotka haluat siirtää ja paina Lähetä. Kuvat tulee lähettää nopeasti.

Jos siirrät paljon valokuvia, voit tehdä sen käyttämällä wi-fi. Se on todennäköisesti nopeampi kuin käyttämällä 4G ja se ei tee osuma tietosi kiintiö.

Kuvasi ovat nyt Google Drive pilvessä ja odottaa sinua.

Pääsy tietokoneen

Google Drive voi työskennellä millä tahansa alustalla, joten se on hyvä vaihtoehto minulle. On sovellus Mac, joten voin käyttää Google Drive tiedostoja suoraan Finderissa. Google Drive on sisäänrakennettu Chrome OS, joten minulla on pääsy tiedostonhallinta Chromebookiin. Samaa iOS-sovelluksen käyttää iPhone siirtää valokuvat käytössä käytetään Google Drive iPad.

Google Drive -kansioon Mac Finder

Ei ole sovellus Windows 8, mutta Google Drive on saatavilla kautta web-selaimella. Aivan yhtä helppo käyttää kuin natiivi sovelluksia toisen käyttöjärjestelmiä.

Ei ole väliä mitä järjestelmää käytetään käyttää niitä, valokuvat voidaan valita ja joko kopioida tai siirtää Google Drive paikallista tallennusta. En yleensä siirtää niitä en halua säilyttää ne pysyvästi Google Drive, mutta ne, jotka haluavat jättää ne pilvessä voi kopioida ne paikalliseen määränpäähän.

Macissa ja Chromebook se teknisesti ole tarpeen kopioida valokuvat paikallista tallennusta, riippuen siitä, mitä aiot tehdä niille. Lataamiseen blogiin editor tai editointia kuvatoimittaja niitä voi käyttää suoraan Google Drive kuin jos ne sijaitsevat paikallisessa tietokoneessa.

Google Drive on kääntynyt tehtävän, joka oli fomerly tuskaa yhdeksi, joka on nopea ja helppo. Se ei todellakaan ole ainoa tapa saada valokuvat tietokoneeseen, mutta se toimii hyvin minun tarpeisiin.

Related viestiä

  • WhatsApp HTC Tällä hetkellä WhatsApp on yksi suosituimmista instant maksutta viestisovelluksen joka on käytettävissä iPhone, Android-puhelimet ja kaikki muut älypuhelimet, jotka ...

  • 7 Free Music Download sovellukset Android puhelin 2016 On olemassa useita ilmainen musiikki lataa sovelluksia Android matkapuhelimia, jotka ovat pölvästi ja erittäin tehokas. Musiikin lataaminen näiden sovellusten näyttää ...

  • Syttyy puhelimeni Windows Live Kun kirjaudut puhelimeen Windows Live ID, olet aukaista koko joukko tapoja pitää tiedot kätevä missä olet käyttäen ...

  • Miten ladata Facebook videoita Android Melko Viestit Ottaen Facebook suurin sosiaalinen verkosto WWW alustalla, ja Android kuin uusin villitys keskuudessa liikkuville käyttäjille, se on liian ...

  • Puhelin Sex (Se Mikä Up) Wanna vie minut myöhään illalla viruminen, tyttö Se mitä kuuluu, että mitä on jopa Ja kun olet täällä ", poistaa kaikki pelot Se mitä kuuluu, että mitä on ...