Miten voin ladata Samsung Apps

Ei ole väliä kuinka kovaa yrität, se on vain mahdotonta päästä pois salasanoja. Toki, monet palvelut nyt voit kirjautua Google tai Facebook, mutta ton silti pakota käyttämään perinteistä protokollaa. Keksiä helposti muistettava järjestelmään tuottaa ainutlaatuisia salasanoja jokainen palvelu saattaa kuulostaa hyvä idea, mutta käytännössä se on mahdotonta pitää kiinni tästä annetaan kuinka monta sivustot ovat erilaiset säännöt.

Googlen tapa synkronoida salasanasi Chromen ja Android toimii hyvin, mutta hyvin harvat kehittäjät ovat toteuttaneet sitä. Plus, tämä järjestelmä ei auta iOS tai muiden selainten. Bottom line: sinun salasanojen hallinta, ja paras siellä juuri nyt on Dashlane.

ads

Miksi Dashlane on paras

Missään Dashlane vain hyvä salasanojen hallinta, mutta olen löytänyt sen tarjoamaan kaikkein johdonmukainen kokemus eri alustoilla ja innovatiivinen ominaisuus joukko, joka on trumped muut.

Ennen Dashlane GO-to oli LastPass, mutta jotkut korkean profiilin rikkomiset ovat saaneet minut hermostunut, ja työpöytäkäyttöliittymä on edelleen jumissa 90-luvulla.

Minusta Dashlane tekee paljon älykkäitä asioita turvallisuudesta, kuten avulla voit todentaa salasanoja ja käyttää sovellusta kanssa sormenjälkilukija uusin Nexus laitteita ja lippulaiva Samsungin.

Jos tarvitset salasanan, Dashlane mielellään velvoittaa yhdellä niin turvallinen kuin haluat.

On tavallista lupaus vankan turvallisuuden salasanat, mutta paras mielenrauhan tulee siitä Dashlane korvaa heikkoja salasanoja voimakkaat massoittain. Se on myös mukava suoja kaikenlaista tili rikkoo-you'll pystyä heti vaihtaa salasanoja.

materiaali maailma

On Android, Dashlane helpottaa salasanan kurjuutta automaattisesti kirjautumisessasi sovelluksissa, joissa synkronoimistasi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jotta tämä olisi mahdollista, varmista, että olet antanut Dashlane luvan automaattinen kirjautuminen.

Dashlane tarjoaa myös oman selaimen, joka tietenkin on kaikki salasanat valmiina. Se on hieman hankalampaa Chromessa, niin sinun täytyy kopioida ne siirretty Dashlane app jos he eivät synkronoitu selaimelle.

Dashlane ehdottaa tallennetaan tilien käyttää kirjautumalla Android-sovellukset.

Tämä johtuu Dashlane ratkaisu tähän oli integrointi SwiftKey. Näppäimistö olisi automaattinen tunnistus tarvitsit salasana ja sitten voisi soittaa Dashlane työn loppuun.

Mutta teknisten ongelmien takia ominaisuus on otettu alas. En ole kovin yllättynyt, koska se oli melko buginen, mutta se oli erinomainen idea, joka toivottavasti pian takaisin.

Solid työpöytäsovelluksesikin

Paras tapa lähteä on ladata Dashlane tietokoneeseen tai Mac. Työpöytäohjelmiston sitten imee salasanoja jos olet päättänyt tallentaa ne Chromessa, Safari, Firefox tai Internet Explorer. Se kehottaa sitten asentamaan laajennus tarvittavaa selaimen-poikkeuksena Microsoftin uuden Edge selaimen Windows 10, joka vielä ei tue laajennuksia.

Dashlane sovellukset Mac ja Windows calcluate turvallisuus pisteet turvallisuuden määrittämiseksi online-tilejä.

Dashlane on melko helppo seurata video, jos haluat hieman enemmän näkölentokoulutukseen. Suurin pakkomielle löysin on, että Chrome on taipumus säästää kopioprofiileja saman tilin, yleensä koska sivustot on usein useita rajanylityspaikoilla. Valitettavasti siellä ei ole vielä tahansa väline massan-poistamalla päällekkäisiä tilejä, joten sinun täytyy vain valita ne pois yksi kerrallaan.

Turvallisuus kojelauta

Mutta mitä Dashlane ei tarjota sinulle on katsaus siihen, miten turvallisen salasanan tilanne on. Kertoimet ovat se tulee olemaan melko synkkä, kuin olet todennäköisesti löytää paljon sivustoja, joissa voit käyttää uudelleen salasanoja tai on yksinkertainen-to-muistaa niitä.

Miten voin ladata Samsung Apps

Se kun yksi Dashlane tyylikkäin -hotellissa potkuja sisään. Se voi muuttaa salasanoja massoittain, heti antaa sinulle vahvempi turvallisuustilanteesta. Tämä ei toimi kaikille palveluille, mutta löysin sen muuttanut valtaosa minun heikkoja salasanoja kerralla.

Puhuminen heikkoja salasanoja, tärkeintä sinun tarvitsee tehdä, on varmistaa, että ei ole mitä tehdä pääsalasanaasi: se tiirikka jonka avulla sinä tai joku muu luotettu yksittäisen tilillesi.

Suurin haittapuoli työpöydän kokemus on, että Dashlane ei toimi Chromebookeilla. Ongelman voi kiertää olisi kirjautua Dashlane sivuston ja kopioi salasanan yli, kun sitä tarvitaan, vaikka se voisi olla merkittäviä häiriöitä työnkulkua.

Dashlane dokumentointi on varovainen käyttämään sanaa vielä. joten siellä on toivoa tulevaisuudesta. Jos haluat kaivaa mitä muuta Dashlane voi ja ei voi tehdä, siellä on melko hyödyllinen tuki sivu.

On yksi asia syytä huomata: kipeästi juhli integrointi SwiftKey on pidossa johtuu joidenkin ohjelmistovirheitä. SwiftKey tiedottaja kertoi ei ollut ongelmia tietoturvaa, mutta riitti wonkiness ottamaan ominaisuus alas nyt. Ei ole aikataulua sen tuottoa.

Muutamia vaihtoehtoja

Vaikka Dashlane on suosikki joukossa Greenbot joukkue on varmasti muita hyviä vaihtoehtoja. LastPass on tässä jonkin aikaa, ja toimii ilman työpöytäohjelmiston joten pystyt risteily pitkin hienosti Chromebookilla. Pitkäaikainen suosikki Macissa on 1Password. joka on melko hyvä Android-sovellus nyt lähes vastaa tarkkuutta IOS version.

Lopulta sinun pitäisi luultavasti kokeilla useita eri salasana johtajat ennen kuin päättää yhden. Se tulee olemaan olennainen osa Computing olemassaolosta, sekä työpöydällä sekä mobiili.

Voit kokeilla Dashlane ilmaiseksi, ja pitää käyttää sitä niin kauan kuin haluat, mutta et voi synkronoida salasanoja laitteiden välillä ilman palkkio tilaus. Se maksaa $ 40 vuodessa. Jos päätät kuten Dashlane, voit hypätä paljon saada palkkion $ 80 kolme vuotta ja $ 100 viisi.

Related viestiä

  • Top 7 Things To Do Online Kun olet kyllästynyt Jos olet kyllästynyt juuri nyt tai aina kiinnostuneita materiaalin tulevia kausia ikävystyminen, olet tullut oikeaan paikkaan. Kanssa...

  • Waiting iPhone apps - miten asentaa, päivittää, asentaa sisällysluettelo iPhone FAQ: Olen iPhone valmiustilassa,; miten saan sen asennuksen loppuun tai päivittäminen? Minulta on kysytty ...

  • Miten ladata Jos voit: Googlen kautta Play on paras Jos sinulla on Google-tili ja Google Play puhelimessa paras paikka ladata sovellus on suoraan Google Play täältä. Tai, jos ...

  • Miten korjata erilaisia ​​ratkaisuja on löydetty, ja nämä on lueteltu alla. Kuten näette vastauksista olen ollut, jokainen heistä on jonkinlainen mahdollisuus ratkaista ongelma. The ...

  • Lataaminen sovellukset iPhone luominen Apple ID Vahvista sinulla on Apple ID. Jos olet ostanut musiikkia iTunesista tai on iCloud tili, sitten ne kirjautumistiedot käytetään, kun ...