Miten voin ladata soittoääniä minun iphone 3g

Miksi näen tämän sivun?

404 tarkoittaa, että tiedostoa ei löydy. Jos olet jo ladannut tiedoston sitten nimi voidaan kirjoitettu väärin tai se on eri kansioon.

Muut Mahdollisia syitä

Saatat saada 404 virhe kuvien koska olet Hot Link suojaus on käytössä ja toimialueen ei ole luettelo sallituista verkkotunnuksia.

Miten voin ladata soittoääniä minun iphone 3g

Jos menet tilapäinen url (ip /

käyttäjätunnus /) ja saat tämän virheen, on ehkä ongelma sääntöä tallennettu .htaccess tiedostoon. Voit kokeilla nimeämällä tiedoston Htaccess-varmuuskopiointi ja virkistävä sivustosta, ratkaista ongelma.

ads

On myös mahdollista, että olet vahingossa poistanut dokumenttijuuressa tai tilin ehkä luotava uudelleen. Joko niin, ota yhteyttä HostGator välittömästi puhelimitse tai live chat, jotta voimme selvittää ongelman.

Käytätkö WordPress? Osassa 404 virheiden jälkeen klikkaamalla linkkiä WordPress.

Miten löytää oikea kirjoitusasu ja kansio

Puuttuvat tai viallisesta tiedostot

Kun saat 404-virheen varmista URL yrität käyttää oman selaimella kertoo palvelimelle mitä resursseja se pitäisi yrittää pyytää.

Esimerkiksi / esimerkki / Esimerkki / help.html

Tässä esimerkissä tiedoston on public_html / esimerkki / Esimerkki /

Huomaa, että tapaus on tärkeää tässä esimerkissä. Alustoja, jotka vahvistavat oikeuskäytännön herkkyys e xample ja E xample eivät ole samoissa paikoissa.

Sillä addon verkkotunnuksia, tiedosto on oltava public_html / addondomain / esimerkki / Esimerkki / ja nimet ovat isot ja pienet kirjaimet.

Kun olet puuttuvan kuvan päällä voi nähdä laatikko sivusi punaisella X jossa kuva puuttuu. Oikealla klikkaa X ja valitse Ominaisuudet. Ominaisuudet kertoo polun ja tiedostonimen, jota ei löydy.

Tämä vaihtelee selaimen, jos et näe laatikko sivulla punaisella X kokeile oikealla klikkaamalla sivun ja valitsemalla sitten Katso Tietoja sivusta, ja goto Media Tab.

Esimerkiksi / images / banner.PNG

Tässä esimerkissä kuvatiedosto on oltava public_html / images /

Huomaa, että tapaus on tärkeää tässä esimerkissä. Alustoja, jotka vahvistavat oikeuskäytännön herkkyys PNG ja png eivät ole samoissa paikoissa.

Miten voin ladata soittoääniä minun iphone 3g

404 Virheet Klikattuasi WordPress Linkit

Työskenneltäessä WordPress, 404 sivua ei löydy virheitä voi usein esiintyä, kun uusi teema on aktivoitu tai kun uudelleenkirjoitussäännöille .htaccess tiedosto on muutettu.

Related viestiä

  • ShowBox iPhone Download | Katsella elokuvia iPhonessa 18 kesäkuu 2015 ShowBox (elokuva Box) IPhone: Jos etsit löytää viesti katsella elokuvia Showbox niin olet oikeassa ...

  • Miten löytää vapaata musiikkia verkossa: Me paljastaa 5 suosikki lähteistä taposta ilmaiseksi kappaleita On yhä vaikeampi löytää, mutta näytämme mistä saa free music free nostamatta niskakarvat ...

  • Kuinka käyttää Guide: Verizon Tones With Verizon Tones (entinen V CAST Tones) voit ladata, hallita, esikatsella ja ostaa soittoääniä ja takaisinsoittoäänet laajasta luettelo yli 100000 ...

  • Syncios - siirtää musiikkia iPhone 4S tietokoneeseen ilmaiseksi iPhone 5S Photo menetetty asia Camera Roll Jokainen tietää kuinka helppoa on saada musiikin päälle iPhone 4S avulla iTunes, mutta ...

  • Miten ladata musiikkia SoundCloud iPhoneen Nykyään useimmat ihmiset tilata musiikin tilauspalvelu saada käsiinsä uusimmat kappaleet heidän suosikki taiteilijoita. Palvelut...