Miten voin ladata taskulampun puhelimeeni

Syttyy puhelimeni kanssa Windows Live

Kun kirjaudut puhelimeen Windows Live ID, olet aukaista koko joukko tapoja pitää tiedot kätevä missä olet käyttäen jotain kutsutaan pilvi. Pilvi on kuin oma paikkaan Internetissä, jossa voit säilyttää mitä haluat nähdä, jakaa tai tehdä mistä tahansa tietokoneesta tai Windows Phone. Voit synkronoida osoitekirjan, kalenterin, OneNote muistiinpanot, kuvia, dokumentteja, ja tietenkin sähköpostin.

Miten voin ladata taskulampun puhelimeeni

Kun olet kirjautunut sisään puhelimeen, voit nopeasti tallentaa asioita, kun olet poissa tietokoneelta (kuvia, ajatukset, tapaamisia, uusia kontakteja, kauppalistoja, tarina ideoita, jotain kuulet.), Ja sitten jakaa, järjestää muokata tai arkistoida ne, kun seuraavan kerran istua tietokoneella.

ads

Tässä on yleiskatsaus joitakin asioita voit tehdä, kun kirjaudut sisään Windows Live ID. Saat lisätietoja siirtymällä My Phone WindowsPhone.

Pidä tallennetut yhteystiedot ja kätevä

Windows Live on helppo tapa pitää kaikki tallennetut yhteystiedot ja valmiina puhelimesta tai tietokoneesta. Voit tuoda olemassa olevia yhteystietoja muita sähköpostitilejä (Google, Yahoo, Exchange ja muut), ja aina kun lisätä uuden yhteystiedon puhelimeen voit tallentaa sen Windows Live.

Sitten joka kerta saat uuden puhelimen, sinun ei tarvitse tehdä, on lisätä Windows Live -tili, ja yhteystietoja synkronoidaan puhelimeen automaattisesti.

Jos olet oman tallennetut yhteystiedot Outlook tietokoneeseen, katso Tuo kontakteja tietokonettani oppia, miten saada heidät tietokoneesta Windows Live.

Tallentaa tiedostoja, valokuvia ja videoita onedrive

Se voi olla todella käteviä voi saada oman dokumentit missä olet, ja Office Mobile voit muokata Word, PowerPoint ja Excel dokumentit oikeassa puhelimessa. Voit myös tehdä yhteistyötä saman docs muiden ihmisten kanssa, jotka eivät edes Office tietokoneissaan.

Voit myös jakaa kuvia ja videoita onedrive (entinen SkyDrive). Voit lähettää vain ne, jotka haluat lähettää, tai automaattisesti ladata minkä tahansa kuvan otat puhelimessa. Voit muokata ja järjestellä niitä käyttämällä Windows Live Photo Gallery. Saat lisätietoja, katso Jaa kuvia ja videoita.

Miten voin ladata taskulampun puhelimeeni

Seuraa puhelimen Find My Phone

Heti kun kirjaudut puhelimeen, sinun on rekisteröitynyt Find My Phone. Jos joskus hukkaat puhelimesi, voit mennä My Phone WindowsPhone tietokoneen ja kirjautua sisään Windows Live ID soimaan se, lukitse se ja näyttää viestin, poistaa sen, tai löytää sen kartalla. Saat lisätietoja, katso Etsi kadonnut puhelin.

Käytä OneNote hiukkaakaan asioita alas

Jos käytät jo OneNote, olet varten hoitoon: voit synkronoida kannettavien puhelimeen ja muokata niitä liikkeellä, niin näet muutokset millä tahansa tietokoneella, jossa on web-yhteyden My Phone WindowsPhone.

Jos olet uusi OneNote, voit käyttää sitä tehdä muistiinpanoja liikkeellä, seurata asioita, kuten kauppalistoja, tai jopa kaapata kauemmin musings (kuten spontaani runo). Voit lisätä kuvia ja äänimuistiinpanoja too. Saat lisätietoja, katso Käytä Microsoft OneNote Mobile.

Järjestää aikaa Windows Live kalenterin

Kun kirjaudut puhelimeen, voit lisätä tapaamisia, kokouksia, tehtäviä, päivämääriä, tai suunnitelmia Windows Live kalenterin, ja sitten nähdä ne mistä tahansa tietokoneesta My Phone WindowsPhone.

Jos käytät Outlook-kalenterin ilman Microsoft Exchange, katso Sync Outlookin yhteystiedot & Kalenterit Windows Phone 7 opetusohjelma Microsoft Support selvittää, miten siirtää kalenterimerkintöjen tietokoneesta Windows Live.

Related viestiä

  • WhatsApp HTC Tällä hetkellä WhatsApp on yksi suosituimmista instant maksutta viestisovelluksen joka on käytettävissä iPhone, Android-puhelimet ja kaikki muut älypuhelimet, jotka ...

  • 7 Free Music Download sovellukset Android puhelin 2016 On olemassa useita ilmainen musiikki lataa sovelluksia Android matkapuhelimia, jotka ovat pölvästi ja erittäin tehokas. Musiikin lataaminen näiden sovellusten näyttää ...

  • Ohjeet: Käytä Google Driven lähettää kuvia Android, iOS älypuhelin kamerat ovat saaneet niin hyvät, että monet ihmiset käyttävät niitä sijasta omistettu point-and-versot. Sekä laitteistojen ja ohjelmistojen ...

  • IPhone. Täysin Blank Screen - puhelin soi Mutta Screen Musta IPhone 5s. IOS 8.1.1 / Screen Täysin musta Mutta Kosketusnäyttö vielä töissä 10 joulukuu 2014 sain iPhone 5s mikä näyttö on ...

  • Puhelin Sex (Se Mikä Up) Wanna vie minut myöhään illalla viruminen, tyttö Se mitä kuuluu, että mitä on jopa Ja kun olet täällä ", poistaa kaikki pelot Se mitä kuuluu, että mitä on ...