Miten voin ladata videon YouTubesta puhelimeeni

Any Video Converter / YouTube video converter

YouTube Video Converter

Muuntaa YouTube FLV videoita

Any Video Converter on YouTube Video Converter, YouTube MP3 Converter, YouTube MP4 Converter. jne. Voit käyttää sitä muuntaa YouTube-videon moniin Multi Devices, mukaan lukien iPod, iPhone, Apple TV, PSP, matkapuhelin, Zune, Pocket PC .

Miten voin ladata videon YouTubesta puhelimeeni

YouTuben käyttäjät voivat ladata AVI, WMV, MOV, MPEG ja MP4 videoita YouTubeen. YouTube muuntaa nämä videoformaatteja Flash Video (FLV) jälkeen lataamalla.

With Any Video Converter, voit muuntaa AVI, WMV, MOV, MPG, AVI, MP4, ASF ja VOB tiedostoja FLV muotoon valmis lataamiseen YouTubeen, ja voit myös ladata ja muuntaa YouTube-videoita suosittuja videoformaatteja, kuten MP4, WMV, 3GP, AVI, MPEG-1 ja MPEG-2. Sitä paitsi, voit myös polttaa YouTube-videoita DVD Tämän YouTube Video Converter.

ads

Mac-käyttäjille, Mac-versio Any Video Converter Ultimate voi myös ladata YouTube-videoita, muuntaa YouTube-videoita eri formaateissa ja tekniset tiedot, jotta voit pelata tai muokata laitteissa ja ohjelmista, synkronoida YouTube-videoita Apple laitteiden ja polttaa YouTube videoita DVD.

Any Video Converter on myös ominaisuus ladata YouTube-videoita ja muuntaa YouTube-videoita suosittuja videoformaatteja. Any Video Converter voi muuntaa DV, MOV, MP4, AVI, AVI ja ASF videoita FLV videoita, jotka sopivat lähettää YouTubessa. Kaikki DVD Converter voi myös ladata YouTube-videoita ja muuntaa YouTube-videoita MP4, MPEG-1, MPEG-2, AVI, 3GP ja WMV videot .

YouTube Video Downloader & Muunnin

Any Video Converter pakattu YouTube Video Downloader jonka avulla käyttäjät voivat helposti ladata suosikki YouTube-videoita. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on kopioida ja liittää pysyvästi linkit YouTube-videoita, valitse Lisää URL-osoitteita -painiketta ja ohjelma lataa videoita. Voit myös mennä Tiedosto> Tuo Video Internet ja liitä URL-osoite YouTube-video.

Jos tarvitset MP4-tiedostoja, tai AVI, WMV-tiedostot sijaan FLV-tiedostoja, voit valita kohde profiilin, esimerkiksi 3GP, ja sitten aloittaa muuntaminen. Any Video Converter muuntaa valitut YouTube-videoita muotoon määritelty.

Miten voin ladata videon YouTubesta puhelimeeni

Tämä downloader & muunnin pakattu video muunnin tarjoaa käyttäjillemme erinomainen ratkaisu nauttia YouTube-videoita.

Miten Lataa YouTube suosikkini muodossa?

YouTube videot ovat saatavilla useissa eri laatutasojen. Any Video Converter Pro. tukee useita tiedostomuotoja YouTube-videoita. Mene Muokkaa> Valinnat. neljäs välilehti on Online Video. Täällä voit valita Standard, Medium, Laadukas, Mobiiliversio, 720p tai 1080p.

Related viestiä

  • WhatsApp HTC Tällä hetkellä WhatsApp on yksi suosituimmista instant maksutta viestisovelluksen joka on käytettävissä iPhone, Android-puhelimet ja kaikki muut älypuhelimet, jotka ...

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Miten ladata YouTube videoita iPad iPhone: Katso YouTube offline iPadilla tai iPhone ilmainen, helppo käyttää sovelluksia Jos haluat ladata YouTube videon offline-tilassa iPadillasi ...

  • 5 Best Video Editors Androidille Useimmat uudet älypuhelimet näinä päivinä tulevat kyky tallentaa videon 1080p, mikä tarkoittaa monet meistä ovat käveleminen melko ihmisarvoisen videokameroiden meidän ...

  • 7 Free Music Download sovellukset Android puhelin 2016 On olemassa useita ilmainen musiikki lataa sovelluksia Android matkapuhelimia, jotka ovat pölvästi ja erittäin tehokas. Musiikin lataaminen näiden sovellusten näyttää ...