Miten voin ladata whatsapp ilmaiseksi iphone 5

WhatsApp iPhone

iPhone käyttäjät, kiinnitä huomiota! Haluatko ladata WhatsApp iPhone ilmaiseksi? Tältä sivulta lukea kaikki tärkeät tiedot, jotka sinun täytyy tietää ladattaessa ja asennettaessa ja käytettäessä WhatsApp iPhone. Lataus ja asennus WhatsApp iPhone on erittäin helppoa. Mitä tarvitset on iPhone (tai iPad, iPod), joka kulkee iOS 4.3 tai uudempi. WhatsApp kestää noin 25MB tilaa käytössä. Lisäksi WhatsApp iPhone on optimoitu suurempia näyttöjä iPhone 5, 5S ja 5C. Kesällä 2013 hintojen WhatsApp iPhone oli hieman muutettu. Till 17. heinäkuuta 2013 iPhone käyttäjät joutuivat maksamaan kerran määrä $ 0,99 kanssa latauksen WhatsApp. Tämä on muutettu täysin ilmainen versio.

ads

Miten voin ladata whatsapp ilmaiseksi iphone 5

WhatsApp ladata iPhonelle

Uudet käyttäjät voivat ladata ja asentaa WhatsApp suoraan ilmaiseksi. Tämä lataa koskee ensimmäisenä vuonna. Ensimmäisen vuoden jälkeen WhatsApp käyttö, iPhone käyttäjät maksavat vuosittain määrä $ 0,99 kanssa. Tämä on edelleen hyvin pieni määrä rahaa kun kaikki edut WhatsApp iPhone huomioon. With WhatsApp voit lähettää rajattomasti viestejä, videoita, kuvia ja paljon muuta kaikki yhteystiedot, jotka käyttävät myös WhatsApp. Maailmassa on yli 500 miljoonaa WhatsApp käyttäjille. On todennäköistä, että useimmat ystäväsi / yhteystiedot jo käyttävät WhatsApp Messenger! Sillä ei ole väliä, onko yhteystietojen käyttää WhatsApp iPhone tai esimerkiksi WhatsApp Windows Phone. Voit suoraan lähettää viestejä muille WhatsApp käyttäjille, riippumatta käyttöjärjestelmästä että kontakti käyttää.

Lataus ja asennus WhatsApp iPhone menee hyvin helppo kautta AppStore Apple. Alla on lyhyesti selitetty, kuinka voit ladata WhatsApp iPhone nopein tapa.

1. Avaa AppStore iPhonessa ja kosketa hakupainikkeen pohjassa näytön

2. Kirjoita "WhatsApp" hakulomaketta. Saat heti saada joitakin ehdotuksia. Valitse vain ensimmäinen haku vaihtoehto, joka on ilmeisesti nimeltään "WhatsApp". Voit tunnistaa sen, että vihreä kuvake.

Miten voin ladata whatsapp ilmaiseksi iphone 5

3. Valitse kuvake App. Voit lukea nyt kaikenlaisia ​​tietoja WhatsApp iPhone sovellus. Esimerkiksi voit lukea arvosteluja ja (tekninen) vaatimukset.

4. Paina sinistä painiketta, jossa on teksti "+ Free". Vaihtoehtoisesti, anna AppleID käyttäjätunnus ja / tai salasana.

5. iPhone ei käynnisty lataamista ja asentamista WhatsApp. Kun asennus on valmis, voit avata App.

6. Kaikki mitä sinun täytyy nyt tehdä, on tarkistaa puhelinnumeron. Voit tarkistaa numeron tekstiviestillä tai puhelimitse. Anna puhelinnumero ja valitse, kuinka haluat tarkistaa.

7. Kun WhatsApp iPhone on vahvistettu, voit suoraan alkaa lähettää ilmaiseksi viestejä kaikki yhteystiedot, jotka käyttävät myös WhatsApp.

Pidä hauskaa ja onnea WhatsApp iPhone ilmaiseksi. Katso alla oleva taulukko on täydellinen luettelo kaikista WhatsApp iPhone-laitteissa.

Related viestiä

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Lataa WhatsApp Nokia E5 WhatsApp Nokia E5 on sovellus, joka voi olla huomaamatta matkapuhelimella, kuten Nokia E5 suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat aina pitää yhteyttä ystäviin, ...

  • Joten sinun al tietoa WhatsApp Lataa Nokia C5? Check it out alla! Jos etsiä messaging App on literarily tuhat sovellukset. WhatsApp väittää olevansa paras. Miksi?...

  • WhatsApp Nokialle S40 Whatsapp on erittäin suosittu viestipalvelu, joka osti äskettäin Facebook. Sen avulla voit lähettää tilapäivityksiä, kuvia, videoita ja sijainnin, jotka kaikki ovat ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 ilmaiseksi videopuhelu Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 votos) + - Käytän Juegos Para Movil Bb 8520, vanha malli android 3.0 ...