Miten voin tehdä minun soittoääni kovempaa iphone

Muutamia tapoja tehdä iPhone Alarm Volume Louder

Monet meistä käyttää iPhonea ensisijaiseksi herätyskellot, mutta jos olet raskas nukkuja sitten tilavuus hälytystä ei välttämättä riitä vetää sinut ulos syvän unen, ja voit helposti jättää hälytyksen puoli- hereillä valtio, joka ei auta paljoa.

Ensimmäinen ja ilmeisin ratkaisu on varmistaa, että sinulla kampi yleinen iPhone äänenvoimakkuuden ylös aina ennen tajunnan yöksi. Mutta koska yleinen soittoäänen voimakkuutta ja herätyskello tilavuus ovat yksi ja sama iPhone, et voi olla yksi koko matkan ylös ilman toista liian, joten se on parasta tehdä, että yhdistelmä Älä häiritse välttää äänekäs puhelut ja hälytykset off tuntia.

ads

Joten, mitä tehdä? No, on olemassa muutamia muita vaihtoehtoja, jotta hälytysäänen kovempaa, ja kunnes Apple erottaa Kellohälytyksen sovellus tilavuus yleisestä iOS järjestelmän tilavuus (jos ne koskaan tehdä), voit kokeilla näitä tilavuus booster temppuja pois, mikä alue alkaen täysin perusteltua hieman hessu puolella.

1: Käytä Louder Halytysaani

Varsinainen soittoääni / äänen vaikutusta hälytysääni voi olla suuri ero siinä, miten kovaa se pelaa. Hälytysääni sävyjä kuten "Ripples", "Silk", ja "Slow Rise" voi olla mukava ja rauhallinen, mutta ne eivät ole välttämättä ääneen tai vastenmielinen tarpeeksi vetää sinut sängystä. Siten tavoitteena äänitehosteen, joka on sekä erittäin kovaa ja ärsyttävää on todella suuri strategia. Klassinen ääni "Alarm" sopii laskun täydellisesti, se kuulostaa jonkinlainen tulivuoren ydin- tsunamin hälytysjärjestelmä, joka on kaikki, mutta taatusti vetää sinut ulos syvin REM-unen. Tai valita kappaleen hälytyksen, joka on erityisen kova, joka toimii hyvin myös. Vaihda iPhone hälytysääni vaikutus Kello app> Hälytys> Muokkaa> Ääni.

2: Yhdistä iPhone Ulkoisten kaiuttimien

Onko joukko Bluetooth-kaiuttimet, iPhone kaiutin telakka, tai yksinkertaisesti kytkemällä iPhone kautta AUX kaapelilla, ulkoiset kaiuttimet voidaan räjähdys hälytyksen koko naapuruston. Jos olet extra syvä nukkuja, et todennäköisesti löytää parempi ratkaisu kuin tämä, ja voit silti käyttää yksi enemmän miellyttävä hälytyksen äänitehosteet koska kaiuttimen äänenvoimakkuuden voi olla niin kovaa, että jopa "Silk" ei ole pidempi miellyttävä.

Miten voin tehdä minun soittoääni kovempaa iphone

Ottaa kunnon joukko Bluetooth-kaiuttimet on mukava ulkopuolella hälytyksen tilanne muutenkin. Hyvä iPhone Dock on myös erittäin järkevä vaihtoehto, koska se voi lataa iPhone liikaa.

3: Käytä monistetaan Container tai tyhmä WC-paperirulla Trick

Jos olet pulassa, voit aina kokeilla astian vahvistusta temppu. tai wc-paperirulla temppu. Mitä sanoit? Ok, niin vahvistusta säiliö toimii näin; saat lasista tai muovista bin ja laita iPhone se, kallistamalla avoimen pinnan säiliön sänkyyn. Jotain syvä viljan kulhoon tai iso kahvikuppi toimii liian (vain varmista, että se on tyhjä).

Mitä uskomattoman tyhmä iPhone wc-paperirulla tai paperipyyherullan temppu yllä? Niin se toimii cranking ulos kovempaa kamalampaa kuulostava hälytys liian, mutta se näyttää ... no ... tiedäthän, ei välttämättä kaikkein tyylikäs sängyn kohde voisi olla.

Onko teillä ratkaisu tekee iPhone- herätyskellosovellus äänen kuulumaan kovemmalla äänenvoimakkuus? Ehkä ditching oletussovellusta ja käyttämällä kolmannen osapuolen kellon? Kerro meille kommentteja.

Related viestiä

  • Top 5 sivustot ladata Free iPhone Ringtones (kuten iPhone 6S iPhone 6 Plus) Jos olet ostanut uuden iPhone (iPhone 6S), sinun täytyy haluta ainutlaatuinen ja kaunis soittoäänen iPhoneen ....

  • Cydia Ringtone Maker sovellukset rajoittamaton vapaa iPhone soittoääni mainoksia Näillä top 3 Cydia soittoääni Maker hienosäädön Cydia App Store, voit nyt tehdä vapaa iPhone soittoäänen tahansa ...

  • Mitä haluat nimetä perheen 10 lasta nimimerkkejä? + 3 Bonus Kysymyksiä? Lucille Mary (15, twin) Nicole Elisa (15, twin) Bradley Mason (14) Daniel Carter (12) Kendall Brigid (11) ...

  • Kuinka tehdä soittoäänen iPhoneen käyttäen OS X Oma ääniä, mitään ylimääräisiä ohjelmia ei tarvita Kaikki rakastavat räätälöidä iPhonet mukautettuja soittoääniä, mutta Apple ei ilmeisestikään miten ...

  • Miten saada iPhone Camera Flash IPhone kutsuttiin "puhelin vuosisadan" ja hyvästä syystä. Mutta yksi asia tämä "puhelin vuosisadan" puuttuu on flash sen kameran, joten katsotaanpa ...