Miten voin tehdä oman soittoääniä iPhone 5

Miten saada Custom iPhone soittoääniä iTunes 12

On jotain Android-puhelimissa, joka ei ole aivan saatavilla iPhone ja kavereideni joilla on Android-puhelin tekevät hauskanpidon vuoksi et voi helposti olla omia soittoääniä iPhone. Nyt se on jotain Apple olisi työstää mutta tietää asioita, yksi tuomitsisi parempi.

Apple ei ole helppo keino luoda omia soittoääniä. Mutta kuten sanonta kuuluu, se on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Tässä lyhyt heikko postitse, että mitä aiomme tehdä: luoda omia soittoääniä iTunesissa ja synkronoida ne iPhoneen.

ads

Asia luominen Custom iPhone soittoääniä iTunesissa 12 tai aikaisemmin

Okei, sinun on ensin tiedettävä asia iTunes soittoääniä. Toisin kuin useimmissa muissa älypuhelimissa, et voi vain olla mitään tiedosto tallennetaan soittoääneksi. On olemassa muutamia asioita ennen:

 • Luo AAC version ääni, jota haluat mukautettuja soittoäänen.
 • Muuta tiedostotunnisteen .m4a- sen .m4r joten se tunnustettu soittoääni iTunes
 • Se ei saisi olla pidempi kuin 30 sekuntia (se on 40, mutta ottaa sen 30 tekee sen turvallisempaa)

Joten tehdä joitakin soittoääniä (noudata tätä menettelyä, jos yrität tehdä soittoäänen pois kappaleen olet)

Miten luoda iPhone soittoääniä iTunes 12

Vaihe 1. Avaa iTunes ja löytää tuon laulun, että haluat tehdä soittoäänen pois. Turvallisuussyistä, monistaa tämän ja on se niin jos jokin menee pieleen, et lopulta menettävät että laulu.

Vaihe 2. Nyt hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Get Info"

Vaihe # 3. Valitse Asetukset-välilehti ja olet "Aloitusaika" ja "Lopetusaika" valintaruudut.

Vaihe # 4. Tarkista ne ja kirjoita haluamasi aloitus- ja pysäytysaika soittoääni. Varmista, että se ei ylitä 30 sekuntia.

Vaihe # 5. Valitsemalla OK Ota asetukset.

Vaihe # 6. Suunnata takaisin iTunes-kirjastoon ja klikkaa hiiren oikealla kappaletta juuri muokannut.

Vaihe # 7. Valitse "Luo AAC versio"

Vaihe # 8. Nyt sait .m4a- versio laulusta. On aika nimetä laajennus.

Vaihe # 9. Siirry kansioon, jossa .m4a- tiedoston versio on. (Valitse tiedosto, valitse Tiedosto-valikosta ja valitse "Näytä Finderissa" (Mac) tai "Näytä Explorer '(Windows)

Miten voin tehdä oman soittoääniä iPhone 5

Vaihe # 10. Nimeä laajennus ".m4r"

(Huomautus: jos et näe .m4a- laajennus yhdessä tiedoston, sinun tulisi varmista, että se näkyvä ja muuta laajennus. Muuten olisit vain olla muuttamalla tiedoston nimi eikä sen laajentamista. (Työkalut → Asetukset Windows voit ota laajennukset näkyviin).

Vaihe # 11. Kun olet nimeksi laajennus .m4r suunnata takaisin iTunes ja tarkista "Äänet" -osiossa. Uusi soittoääni pitäisi olla siellä. (Jos ei, vedä pudota)

Synkronoida iPhonen kanssa "Sync Äänet "Käytössä ja uuden soittoäänen pitäisi olla jopa iPhonella liikaa.

Vaihtoehtoisesti:

Mikäli sinulla on jo soittoääni (enintään 40 sekuntia), voit tehdä tämän:

 • Avaa se iTunesissa
 • Luo AAC-tiedoston versionumeroa (.m4a)
 • Nimeä laajennus .m4r
 • Nyt tarkista Äänet osiossa löytää uuden soittoäänen.

Jos se ei ole lisätty, vedä ja pudota soittoääni iTunesissa.

Related viestiä

 • Miksi näen tämän sivun? 404 tarkoittaa, että tiedostoa ei löydy. Jos olet jo ladannut tiedoston sitten nimi voidaan kirjoitettu väärin tai se on eri kansioon. Muita mahdollisia syitä Saatat ...

 • Kuinka käyttää Guide: Verizon Tones With Verizon Tones (entinen V CAST Tones) voit ladata, hallita, esikatsella ja ostaa soittoääniä ja takaisinsoittoäänet laajasta luettelo yli 100000 ...

 • Tee soittoääniä iPhone 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G Mac / PC - iPhone Ringtone Maker 20 syyskuu 2012 Luo omia soittoääniä iPhoneen - Se on niin helppoa! Kuvaus Kyllä, se on totta ja helppoa. Kanssa...

 • Muutamia tapoja tehdä iPhone Alarm Volume Louder Monet meistä käyttää iPhonea ensisijaiseksi herätyskellot, mutta jos olet raskas nukkuja sitten tilavuuden hälytys ei välttämättä riitä vetämään ...

 • Vapaa teksti Tone Maker iPhone, iPad, iPod iPhone käyttäjät voivat ostaa tekstin ääniä iTunes Storesta. Kuitenkin, oletko koskaan ajatellut tehdä iPhone tekstiin sävyjä ilmaiseksi sijaan ...