Miten voin tehdä soittoääniä minun iphone 5c

Tee soittoääniä iPhone 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G Mac / PC - iPhone Ringtone Maker

20 syyskuu 2012

Luo omia soittoääniä iPhoneen - Se on niin helppoa!

Kuvaus

Kyllä, se on totta ja helppoa. Avulla ohjelman iPhone Ringtone Maker, iPhone soittoääniä on tuoreena kappaleita, lempimusiikkia, jopa nauraa oman ihana vauva tai makeita kappaleita kappaleen tyttäresi. Kun teet soittoäänen iPhoneen, et voi lopettaa tehdä toinen ja toinen.

Miten voin tehdä soittoääniä minun iphone 5c

iMacsoft iPhone Ringtone Maker, joka on ammatillinen iPhone ringtone luoja iPhone 6/6 plus / 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3G / 3GS käyttäjät voivat helposti tehdä, boost, ja siirtää mukautettuja iPhone soittoääniä henkilökohtaisia ​​musiikkia, elokuvia tai tallentaa ääntä ja videota kokoelma hauskempaa kanssasi .

ads

iMacsoft iPhone Ringtone Maker tukee luoda soittoääniä ääniformaatteja M4A, WMA, APE, WAV, FLAC, OGG, APE, MP2, VQF, AAC, AUD, AIFF (aiff), CAF (Core Audio Format), record audio formaatteja in QCP, CAF, VOC, ja videoformaatteja AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264 / AVC, AVCHD, MKV, RM, MOV, XviD, 3GP, MOD, TOD, MTS, WTV, BIK, F4V, WebM, ja YouTube

Kanssa iMacsoft iPhone Ringtone Maker, voit kiinnittää segmentin ääni- tai videotiedosto ja asettaa sen iPhone soittoäänen, lisätä fade-in ja fade-out vaikutukset iPhone soittoäänen ja lisätä soittoääni volume.In Lisäksi voit siirtää muunnetut iPhone M4R äänitiedostoja iPhon ja synkronoida ne iTunes-kirjastoon varmuuskopioille suoraan.

Tämä on Kuvakaappaus iPhone Ringtone Maker for Windows

Tämä on Kuvakaappaus iPhone Ringtone Maker for Mac

Avainominaisuudet:

 • Tuki iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS ja iPhone 3G
iPhone Ringtone Maker tukee erilaisia ​​iPhone, kuten iPhone, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS ja iPhone 3G. Voit tehdä oman iPhone soittoääniä avulla iPhone Ringtone Maker helposti.
 • Luo M4R soittoääniä kaikki suosittuja audio-ja videoformaatteja IPhone soittoääni Maker, kaikki musiikki rakastat voidaan muuntaa soittoääni iPhone johtuen tukea monenlaisia ​​musiikki- ja videoformaatteja, kuten MP3, WMA, APE, WAV, M4A, AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4 , H.264 / AVC, AVCHD, MKV, RM, MOV, XviD, 3GP, jne.
 • Luo tekstiviesti sävyjä, ja merkkiäänissä iOS 8/7/6/5 iPhone Vapaasti tehdä mukautettuja tekstiviestin sävyjä tai hälytyksiä iOS 8/7/6/5 ja siirtää iPhoneen suoraan ilman iTunes. Tee tekstiviestin tai hälytykset pituus 2-5 sekuntia tai yli 5 sekunnin ajan.
 • Siirrä soittoäänen iPhoneen automaattisesti Älykäs iPhone Ringtone Maker voi automaattisesti siirtää muunnetut soittoääniä tai soittoäänen kirjastosta iPhoneen tai ilman iTunes niin että voit kuulla näitä upeita soittoääniä, kun tuttavat soittaa sinulle.
 • Vienti iTunesiin Voit siirtää ja viedä soittoääniä iTunes varmuuskopioida soittoääniä avulla soittoääni Maker.
 • Tauko 40 sekuntia soittoääni pituusrajoitus Tehokas iPhone Ringtone Maker voi tehdä ja siirtää iPhone soittoäänen kauemmin kuin 40 sekuntia rikkoa 30 sekuntia tai 40 sekuntia soittoäänen pituus rajoitus
 • Tukemaan useita kieliä iPhone Ringtone Maker tukee useita kieliä ja voit valita Englanti, Saksa, Ranska, Espanja, Japani, arabia, italia, kiina, ja enemmän.
 • Täysin yhteensopiva iOS 8/7/6 ja iTunes 11 iPhone Ringtone Maker on aina päivittää tukemaan uusimman version iPhone-laitteissa, iOS ja iTunes-versio.
 • iPhone Ringtone Maker for Windows-järjestelmän tuen: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, ja Windows 2000.
 • iPhone Ringtone Maker Mac järjestelmätuki:

  Mac OS X 10.4 (Tiger), 10.5 (Leopard), 10.6 (Snow Leopard), 10,7 (OS X Lion), 10,8 (Mountain Lion), 10,9 (Mavericks), ja 10,10 Yosemite.

 • Lataa iPhone Ringtone Maker for Windows 5.95 MB

  Ostaa iPhone Ringtone Maker for Windows $ 14.99 (60 päivää palautusoikeus)

  Lataa iPhone Ringtone Maker Mac 30,5 MB

  Ostaa iPhone Ringtone Maker for Mac $ 14.99 (60 päivää palautusoikeus)

  Related viestiä

  • Miksi näen tämän sivun? 404 tarkoittaa, että tiedostoa ei löydy. Jos olet jo ladannut tiedoston sitten nimi voidaan kirjoitettu väärin tai se on eri kansioon. Muita mahdollisia syitä Saatat ...

  • Kuinka käyttää Guide: Verizon Tones With Verizon Tones (entinen V CAST Tones) voit ladata, hallita, esikatsella ja ostaa soittoääniä ja takaisinsoittoäänet laajasta luettelo yli 100000 ...

  • Miten saada Custom iPhone soittoääniä iTunes 12 On jotain Android-puhelimissa, joka ei ole aivan saatavilla iPhone ja kavereideni joilla on Android-puhelin tekevät hauskanpidon vuoksi: ...

  • Muutamia tapoja tehdä iPhone Alarm Volume Louder Monet meistä käyttää iPhonea ensisijaiseksi herätyskellot, mutta jos olet raskas nukkuja sitten tilavuuden hälytys ei välttämättä riitä vetämään ...

  • Vapaa teksti Tone Maker iPhone, iPad, iPod iPhone käyttäjät voivat ostaa tekstin ääniä iTunes Storesta. Kuitenkin, oletko koskaan ajatellut tehdä iPhone tekstiin sävyjä ilmaiseksi sijaan ...