Disneyn elokuvia missä android app

Disneyn elokuvat Anywhere arvostelu: yhdistävä lapsesi sisältöä

Yksi valitus monet uskollinen Disney tuuletin (tai niiden DVD-ostamista vanhemmat) on ollut mukana ostavat Disney DVD Combo Pack on, että digitaaliset kopiot mukana tulleita DVD pitkään, pitkään aikaan olleet iTunes vain. Helmikuussa Disneyn elokuvat Anywhere toi ne digitaalisia kopioita ulos iTunes-kirjastossa ja niiden app. joka oli iOS yksinoikeudella. Joten, kun olet ostanut Frozen ja lapsesi halusi katsella sitä autossa matkalla isoäidin, silti piti olla Apple-laitteella, jotta rauhoitella niiden Elsa mielihaluja.

ads

No, voit laittaa iPad alas. Disneyn elokuvat Anywhere on vihdoin tullut Android.

Edun kaikkien tietojen, olen elinikäisen Disney pelle ja entinen työntekijä Walt Disney World Resort, jossa olen suorittanut ole yksi, vaan kaksi Disney College ohjelmat. Sanoa, että olin tyytyväinen tämän viikon ilmoitus on vähättelyä.

Toiveensa - videosisältöä voidaan siirtää alustoja

Minulla melkoisesti Disney digitaalisia kopioita, jotka on loukkuun iTunes kansiossa vuosia, ja tänään jotain ajattelin todennäköisesti koskaan tapahtua teki: näistä elokuvista siirrettiin Google Play tilin. Ei ainoastaan ​​ne näy minun Disneyn elokuvat Kaikkialla kokoelma, ne näyttivät Play Elokuvat ja TV -sovelluksen, valmis pelaamaan.

Tämä täällä. Tämä räjäytti tajuntani.

Nämä toimivat kuten muutkin Google Play ostaa, ja vaikka irrottaa Google Play tilin välittömästi tämän jälkeen, sinun pitää näitä elokuvia. Kuitenkin, kun irrotat Google Play tai iTunes-tunnus, et voi muodostaa toisen tilin 180 päivää, joten älä saa mitään ideoita synkronoinnista ylös koko perheen tilit yhdellä iskulla tätä palvelua. Se on toteutettavissa, mutta se tulee varmasti pitkä con.

Android-sovellus on kirkas, rohkea ja hyvin lähellä uutta Material Design suuntaviivat, vaikkakin IOS-standardin kuvakkeet sijaan Android. Kun ne lisätään asianmukaiseen kuvakkeet ja jotkut maaginen animaatioita, niin sitten on täysin linjassa Googlen näkemys, ja sillä välin, sovellus on vielä runsaasti tasainen ja rauhoittava silmiä. Selaaminen osat, sovellus tuntuu enemmän kuin luettelo kuin mitään muuta, joiden parvi uusista ja tulevista elokuvista, kokoelmia klassikoita, ja mainonnan Disney Rewards, Disneyn pistettä ohjelma ansaita käyttäjille yksinoikeudella nyytti ja vielä enemmän elokuvia.

Disneyn elokuvia missä android app

Lisäksi kun ostaa Disneyn elokuvia sisällä Disneyn elokuvat Anywhere-sovellus (joka on itse asiassa Google Play elokuvaostosta), saat Disney Rewards pistettä heille, vaihteleva määrä perustuu jos ostaa SD versio tai kevät HD .

Kokoelmaan, olet tervehdys vieritettävän luettelon julisteita elokuvia olet ostanut. On yksinkertainen vuorottele lukemassa koko kirjaston ja juuri ladannut sisältöä, tai vain suosikkisi, joita voit lisätä napauttamalla sydänkuvaketta elokuvan tai videon listalle. Jokaisessa elokuva, olemme itse elokuvan, ja useimmissa tapauksissa meillä on bonus ominaisuuksia alla, että voimme myös katsella.

Google Play integraatio on kätevä kaikenlaisia ​​tapoja.

Jokainen juliste on latauskuvake sitä, joten se on helppo selata nopeasti läpi kokoelman tai suosikkisi ja jonottaa pari elokuvaa ladata kun olet pakkaus auton tai odottavat sinun kuulutus on Wi-Fi-käytössä pääte . Varsinainen lataaminen ja tallentaminen elokuvasi tapahtuvat Play Elokuvat ja TV. Toivottavasti lentokenttä Wi-Fi on nopea, muuten olet todennäköisesti menossa haluavat suunnitella etukäteen tai lataa SD-laatu elokuva.

Kun elokuva on ladattu, voit katsella vaikka syvin synkimpinä luola - tai jumissa tunnelin yrittää päästä pois kaupungista viikonlopun.

Toisto on taikaa. niin kauan kuin sinulla on tarpeeksi kaistaa

Toistosäätimiä Disneyn elokuvat Anywhere eroavat hyvin selkeä paikkoja toiston kautta Play-elokuvat, ja joka antaa meille mahdollisuuden priorisoida johon pelaaja paremmin sopii meidän katselu toiveet ja tottumukset. Disney Elokuvat Anywhere, meillä on säännöllinen hakeminen läpi aikajanan, mutta meillä on myös luku luettelosta voimme hypätä noin käyttämällä. Play Elokuvat, ei ole lukua opas, mutta meillä on korkean tarkkuuden hankaamista liikuttamalla sormea ​​vasemmalle tai oikealle näytön poikki. Disneyn elokuvat Anywhere kompensoi tätä nopea pesee nopealla, 30 sekunnin-kelauspainike.

Mielenkiintoisena Sivuhuomautuksena, kun lataat elokuvan, kun pelaa sen takaisin laitteeseen, sinun on rajoitettu Play Elokuvat rajapinta riippumatta siitä, mikä sovellus aloittaa toiston. Ei luvussa aallokko sinulle. Ja se on sääli, koska jos joku, joka frequents hitaita yhteyksiä, olet menossa haluavat kiinnittää paljon sisältöä. Hitailla yhteydessä ympäristöissä, jos olet onnekas videoita pelata ja puskuri usein. Jos et ole onnekas, et vain saada DRM virhe (johtuen timeout) ja saada käynnistynyt takaisin otsikko näytön.

Chromecasting on mukavaa, mutta sinun on parasta olla nopea yhteys.

Disneyn elokuvat Anywhere myös mukana tullutta päivästä Chromecast-tuki Android, ja näyttää siltä, ​​Android-yksinomaisen tällä hetkellä, mutta on vielä muutamia virheitä sen kanssa. Elokuvia ja videoita toimi, kun taas jotkut eivät yksinkertaisesti. Näyttää siltä Disneyn elokuvat Anywhere on korkeampaan vaadittuun kaistanleveyttä kuin useimmat muut palvelut Chromecastin, joten varaudu. Se on tällaisina aikoina, että ottaa mahdollisuus myös toisto tai heittää Google Play todella tullut taivaan lahja, jos sinulla on halu Pieni merenneito täytyy tyydyttää juuri nyt.

Koko perheelle sopiva valvonta

Laitehallinta on jotain, joka on hieman oudolta aluksi, mutta se on jotain, mitä ei ole mielessä näkeminen tulla muita palveluja, erityisesti Play Musiikki. Voit rekisteröidä jopa 16 laitteisiin yhden vuoden aikana. Näistä 16, vain kahdeksan voidaan aktivoida kerrallaan, ja kun olet saavuttanut kyseisen rajan sinun täytyy poistaa laitteeseen, ennen kuin voit aktivoida toisen. Tässä on mielenkiintoinen bit: rekisteröitymättä ja aktivoiva aloitetaan ole, kun höyry elokuvat kautta sovelluksia tai laitteita, vaan kun ne ladataan offline-katselua sisällä Disneyn elokuvat Anywhere App.

Tämä tarkoittaa, että niin kauan kuin et lataa Disneyn elokuvat Anywhere offline-toistoa sisällä että app, voit käyttää monia laitteita kuin haluat. Sellainen laite politiikan saamme taakse, erityisesti palvelu, joka on suunnattu suoraan perheitä, jotka voisivat helposti olla kymmeniä laitteita ja useita käyttäjiä.

Puhuminen ottaa useita käyttäjiä ja laitteita, vanhempien valvontaa, joka voidaan ottaa käyttöön sen vielä pieni-up yli Play Elokuvat -sovelluksen. Voit rajoittaa otsikot tietyltä luokitus, ja voit myös poistaa jakamisen -painiketta sovelluksen. Ja useimmat vanhemmat mielellään tietää, että voit poistaa liiketoimet (lue: ostojen) sovelluksen sisällä käyttämällä vanhempien valvontaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia tyttäresi hulluksi ja ostavat jokainen elokuva Prinsessa Collection.

Sinun täytyy kirjoittaa tilin salasana muuttaa näitä, ja kun takaisin ulos lapsilukko sivua, säätimet lukitsee kunnes jälleen laittaa salasanan. Ei aika-out aikoja odottamaan kautta ennen luovuttamista laitteen pikku Tykes.

Suurin valituksen olen kanssa Disneyn elokuvat Anywhere tällä hetkellä, sen lisäksi kysymyksiä hitaammilla internet-yhteydet, on tämä: En voi vieläkään ostaa useimmat elokuvat listattu koska he Disney Vault. Ja sinun ja minun, olen todella toivon tämä yksi saa pois hyvissä ajoin ennen joulua.

Uskotko taikuuteen?

Kaiken kaikkiaan kuitenkin, Disneyn elokuvat Anywhere ja sen integrointi Play-elokuvat ovat tervetullut lisä perheeseen tabletti, jolloin jotkut Disney magic nuorille ja lapsenmielisille. Joten, on tämä unelma sinulle (ja lompakkoasi)? Vai luota Disney on liitetty Google Play tili tällä tavalla? Onko se sen arvoista jotta kahtena että digitaalinen kopio Captain America iTunesista yli alustan voit pelata puhelimeen? Säestää alla kommentit.

Related viestiä

  • Paras app ladata ilmaiseksi elokuvia Android Tässä ovat parhaita tapoja ilmaiseksi elokuvan lataus Android mobiili, se sisältää joitakin Android ilmainen elokuva sovellusluettelopainiketta ladata hollywood ja Bollywood ...

  • Katso Disneyn elokuvat Anywhere iPadiin tai iPhoneen Disney on juuri julkaissut uuden sovelluksen luontoon. Disneyn elokuvat Anywhere - on loistava sovellus iPad ja iPhone, jonka avulla voit katsella ...

  • Tiedostot Anywhere App Free Download: Android-sovellukset Tiedostot Anywhere Android app ilmaiseksi APK luoma FilesAnywhere ladata Google Play ja asentaa Tiedostot Anywhere-sovellus matkapuhelimissa ja ...

  • Vihje: Synkronointi tilit Disney Get Your Movies Anywhere Tämänpäiväinen ilmoitus, että voit nyt synkronoida Microsoft Elokuvat TV tilin Disneyn elokuvat kaikkialla Yhdysvalloissa ei alun perin ...

  • Disneyn elokuvat Anywhere Quick Look: Jos olet ostanut oikeutettu Disney, Disney-Pixarin, Marvel ja Star Wars elokuvia osallistuvien tarjoajien (mukaan lukien iTunes, Google Play, vudu, Amazon ...