Iphone App jossa voin katsella tv-ohjelmia

Paras iPad sovellukset katsella elokuvia, videoita ja TV-ohjelmat

Lisäksi Internetin selailuun, iPad on eniten käytetty elokuvien katseluun, TV-ohjelmia ja muita videoita. Totta, sen tavoite, iPad on osoittautunut yksi suosituimmista laitteet kuluttavat videosisältöä vuosien varrella. Miljoonat käyttäjät etsivät aktiivisesti, lataa / virta videoita - elokuvia, TV-ohjelmia, muun videosisällön - heidän iPad. Joskus tietysti olemassa mahdollisuus käyttää AirPlay suoratoistaa suoraan Apple TV.

Iphone App jossa voin katsella tv-ohjelmia

IPad on paljon sovelluksia valmiina tarjoamaan lukemattomia tunteja videoita. Suosikki tv-ohjelmia, elokuvia ja muita videoita ovat siellä, valmiina suoratoistaa kautta lukemattomia sovelluksia suunniteltu tähän tarkoitukseen.

ads

Vaikka muutamat palvelut eivät tarjoa todella ilmaiseksi elokuvia ja TV-ohjelmia, kun se on luvattu mainosmateriaalia, on enimmäkseen tilaus-pohjaisia ​​palveluita, jotka tarjoavat yhden parhaista palveluja tällä alalla.

Tässä muutamia näistä iPad apps:

On selvää, et voi olla tätä luetteloa ilman kahta stalwarts: Netflix ja Hulu. Netflix on ilmainen sovellus, joka näyttää kaikki elokuvat ja TV-ohjelmia, joita syndikoidun kautta Netflix. Elokuvat näkyvät Netflixafter 28 päivän niiden vapauttamista joten on niukasti elokuvia aina.

Rajoittamaton suunnitelma maksaa $ 7.99.

Aivan Netflix on Hulu, joka on jäykkä kilpailija entiseen. Hulu on tarjonnut yhtä hämmästyttävä joukko TV sen tilaajille. Palvelumaksut melko sama kuin Netflix on $ 7.99 ja on mitä Hulu kutsuu "rajalliseen".

Crackle Sony ei ole missään yläosassa pelin, mutta se varmasti tuo joitakin tv-ohjelmia (kuten Seinfeld) ja paljon muuta kuin, että se tuo ilmaisia ​​elokuvia. On-demand katselun ja kiinnostavaa, ei ole tilaus täällä. Se on toisin kuin Netflix ja Hulu missä olet saanut maksaa stream.

Crackle ilmeisesti myös joitakin hyviä spec: HQ videoita, siellä on AirPlay tukea, ja se sisältää joitakin lajityyppejä voit poimia.

SnagFilms on valtava kokoelma (yli 3000) elokuvien sen tietokanta, voit lähettää ilmaiseksi. Kuten Crackle, tämä on hämmästyttävä kokoelma elokuvia, jotka nousevat ilmaiseksi: ei tilausta, ei maksua. Suurin osa näistä elokuvista eivät ole suosituimmista lajeista kysyntään. Sen kokoelma yli 300 Indie Films, tiedät missä sovellus on keskittynyt.

Jos olet enemmän kuin vain keskimäärin elokuvan katsoja, SnagFilms on jotain todella hienoa tarjota.

AOL TV ei ole streaming app sinänsä mutta se varmasti yhdistää itsensä ajatus elokuvan sovellukset iPad. Sen ytimessä, se on vain uutiskeräin TV-ohjelmia, elokuvia ja mitä sisällön palveluntarjoajalta tarjouksia. Mutta menee hieman pidemmälle, se mahdollistaa saada lisätietoja TV-ohjelmia, elokuvia ja muuta sisältöä. Integraatio IMBD, Wikipedia tarkoittaa, että saat tiedot aivan käden ulottuvilla.

Video Time Machine

Video Time Machine on epätavallinen video sovellus. Sovellus toimii näyteikkuna videoita 1860 kuluvan vuoden. Amazing hetket kaapattu video aika niin pitkälle taaksepäin historiaan yhdeksästoista luvulla. Et ehkä saa koukkuun toisin muutamia käyttäjiä, mutta varmasti on menossa todellista viihdettä. Mikä parasta, se on kaikki ilmaiseksi.

Jokaisella kanavalla on sovellus, mutta se imee saada paljon kanavan perustuvien sovellusten iPadissa. Sen sijaan, jos saat sovelluksia, kuten AOL TV tai Netflix / Hulu, voit lyödä osoittaa haluat katsoa oikeaan aikaan. Sitä paitsi, se on yksinkertaisempi hallita kaikkia ohjelmia ja elokuvia saman katon alla.

Related viestiä

  • Miten Watch NBA Pelit Elää iPhonessa iPad NBA kausi on täydessä vauhdissa ja käyttäjille, jotka haluavat nähdä heidän suosikki joukkuepeliä voi katsella live NBA pelejä iPhone ja iPad $ 55 ....

  • Miksi Ovatko YouTuben videot Epäselvä Vääristyneenä Oma Windows Vista Computer? Muuttaminen Resoluutio Jos kaikki videoita YouTubesta näyttää epäselvä, mutta valvontaa alla videot näyttävät normaali, ...

  • Miten muuntaa DVD-elokuvan iPhone 3GS Tämä on kaikille niille, uusi iPhone 3GS omistajat vielä korjata ja etsivät tapoja katsella videoita uusia laajennuksia. Tänään minä kertoa, miten katsomaan ...

  • Top 5 Android-sovellukset Live TV-ohjelmat ja katsella elokuvia ilmaiseksi tästä, olemme tehneet toisen Top 10 lista parhaista Android apps Android puhelimet, tällä kertaa Olemme koonneet parhaat 10 ...

  • HBO haluaa sinun Watch Game of Thrones on Apple TV sijasta iPhone Apple tiettävästi kestää vain 15% myynnistä tehdään kautta Apple TV. Se on ihan kiva alennus verrattuna 30% leikata että ...