Mistä saan Samsung Galaxy S4 näyttö korjattu

Valloittaminen Samsung Galaxy S4 Screen korvaaminen

Samsung Galaxy S4, uusin malli Samsung älypuhelimet, tarjoaa paljon "konepellin alle" tavalla puhuminen. Joten se ei ole kaikki, että yllättävää, että LCD-näytön myös pakkauksissa booli. Sen nopea prosessori vetää vertoja vain sen elävä näyttö, joka tekee valokuvat kameralla otettuja, että paljon vaikuttavampi. Samsungin Galaxy S3 S4, näytön koko laajennettiin 5 tuumaa ja Täysteräväpiirrolla. Super AMOLED HD-näyttö ylitti kilpailijat vuonna 2013 ja edelleen vaikutuksen käyttäjille tänään.

ads

Mistä saan Samsung Galaxy S4 näyttö korjattu

Puhelin, joka on nyt yli vuoden vanha, se myös ylläpitää kompakti ja vankka suunnittelu keskuudessa suosituimpia viime malleja. Mutta se ei tarkoita että se virheetön tai vahinkoa kestävä. Yksi aggressiivinen sormen pyyhkäisyllä yhdistettynä löysä ote luurin voi päättyä vuonna puhelimeen makaa pirstaleina konkreettisista. Jos tämä tapahtuu sinulle ja tunnet kyyneleet hyvin ylös silmiin, muista, että olet vaihtoehtoja Samsung Galaxy S4 näytön vaihto !

Samsung Galaxy S4 Screen varaosat

Olosuhteista riippuen ja miten laaja vahinko on sinun S4 säröillä näyttö (ja sen jälkeen), laite edellyttää erilaisia ​​varaosia. Lasi itsessään voi olla murtunut, mutta ei LCD-näyttö vahingoittuu? Entä 2MP kamera, jota käytät videopuheluja tai muiden eteen päin anturit? Mahdollisuudet ovat hyvät, että mikä tahansa onnettomuus kohtasi laitteeseen aiheuttaa voit tarvitsevat muutakin kuin näytön korjaus.

Voit ehkä määrittää, mitä varaosia tarvitaan, ja se on ensimmäinen askel, jos haluat DIY (katso jäljempänä). Mutta hyvä vaihtoehto on etsiä vapaa arviointi ja arvio Cell Phone korjaus. Anna asiantuntijat selvittää vain jotka Samsung Galaxy S4 korjauksia tarvitaan, ja sitten päättää, mikä korjaus- mahdollisuus ottaa sieltä.

Samsung Galaxy S4 Screen korjaus Vaihtoehdot:

Geek Squad korjauspalvelu

Riippuen ja vahingon laajuus, Galaxy S4 Aktiivinen näytön vaihto voi maksaa jopa $ 200. Geek Squad tavoitteenamme on 48 tunnin myymälöissä läpimenoaika. Mutta Carphone Warehouse ja muut tytäryhtiöt voivat kestää jopa kaksi viikkoa.

CPR Cell Phone Repair Service

CPR matkapuhelin korjaus voi korjata tai vaihtaa näytön ilman ongelmia ja rajoitettu elinikäinen takuu yhtäjaksoisena (kaksinkertainen takuu Geek Squad ja muut palvelut). Jokainen CPR tallentaa pitää yhteisiä osia käsillä, joka takaa nopeimman läpimenoaika mahdollista (yleensä yhden päivän). Jos ei ole tallentaa lähelläsi, CPR tarjoaa myös posti-vaihtoehto.

Kustannukset Galaxy S4 nestekidenäytön korvaavan CPR tallentaa myös vaihtelevat tyypin toimintahäiriön tai vahinkoja. Kuitenkin vapaa ja etukäteen arvio asettaa mieltäsi kotonaan.

Nyt Miten korvata Samsung Galaxy S4 Screen itse?

Aluksi hinta voi olla suurin tekijä määritettäessä miten korvata Samsung Galaxy S4 näyttö. Siksi monet käyttäjät päättävät DIY. Mutta ennen kuin saat ulos lämpöpistoolia, merkitse muistiin, että kaikki aiemmat takuu on mitätön, kun teet niin. Ja tekniset näkökohdat korjaus voi aiheuttaa lisää vahinkoa, jos et ymmärrä täysin mitä olet tekemässä.

Tässä mielessä, jos päätät DIY, tässä miten korvata Samsung Galaxy S4 lasi:

 1. Virta pois puhelimesta.
 2. Irrota takalevy kynnellä (tai spudger tarvittaessa).
 3. Pop akku samalla tavalla, kynnellä tai spudger.
 4. Jos laitteessa on SIM-kortti, paina sitä sisäänpäin ja vapauta sitten heittää.
 5. Käyttämällä lämpöpistoolia alimmalla rivillä tai hiustenkuivaaja, kuumenna etupinnan (lasin puoli). Aalto lämpöpistoolia tai kuivausrumpu liikkein muutaman tuumaa puhelimesta sulattaa liima, joka pitää lasin. Varo lämmittää puhelimeen liikaa tai voit vahingoittaa digitizer. Jos alat nähdä värinmuutosta, lakkaa lämpöä heti. Kolmesta viiteen minuuttia pitäisi riittää.
 6. Aloita ylhäältä ja työskennellä päin, erota lasia puhelimesta muovisella spudger. Lisää lämpöä tarvittaessa.
 7. Laita muovinen kuvia erotetussa reunat. Go hitaasti kun kampea tai voit rikkoa lasin edelleen. Suojautua, suojalaseja ja kerros muutaman palan pakkaus teippiä näyttö pitää se yhdessä.
 8. Ole varovainen lähellä kahta kosketuksen painikkeita puhelimen pohjassa. Ne on poistettava ennen nostamista lasia.
 9. Kun lasi nostetaan, sinun on jäänyt liima jäännös digitizer. Puhdista linssinpuhdistusaineeseen, nukkaamattomalla liinalla tai pyyhi, ja kärsivällisyyttä.
 10. Aseta uusi liima reunoilla laitteen tai käytön LOCA liimaa. Aseta uusi lasi liima.
 11. Asenna SIM-kortti ja akku.
 12. Kytke televisio uudelleen ja voila!
Mistä saan Samsung Galaxy S4 näyttö korjattu

Samsung Galaxy S4 luokiteltiin käyttäjän "elämänkumppani", joka yksinkertaistaisi elämän päivittäisistä tehtävistä - seuraamasta terveys ja hyvinvointi järjestämiseksi aikataulun. Mutta vaikka elämänkumppani voi kaatua siitä kolahtaa tie. Ja kun älypuhelimeen ei kaadu ja sinun Samsung Galaxy S4 näytön korjaus, matkapuhelin korjaus voi auttaa. Ammattitaitoinen korjauspalvelut milloin tahansa satoja CPR paikoissa on halvempaa kuin muut ammatti korjaus kaupat ja nopeammin ja turvallisemmin kuin jos DIY. Puhumattakaan, että työ ja osat tulevat rajoitettu elinikäinen takuu.

Mitä odotat? Ota CPR tänään!

Related viestiä

 • Korean kännykkää Samsung Galaxy S4 I9500 Dual Core Korean 4.2.1 Android Matkapuhelin Pakistanissa Tietoja Tekniset tiedot: Free Delivery / Toimitus Tuotetiedot: Samsung Galaxy S4 I9500 dual ...

 • Noudata seuraavia ohjeita käyttää Tehtävähallinnan: tahansa näytössä napauta ja pidä Kotinäppäin. Napauta Task manager -kuvaketta. Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä: Aktiivinen sovelluksia. Näytöt ...

 • Kolme tekijää huomata ennen kuin tekee verkkokaupoissa Ahaa, sen hyvä keskustelua tämä artikkeli tässä paikassa verkkosivun, Olen lukenut kaiken, joten tällä kertaa minut myös kommentoi at ...

 • Miten korjata Samsung LN46C630 näyttö välkkyy kysymys Näytä kaikki tavarat Samsung LN46C630 TV on tunnettu ongelma, näyttö välkkyy, kun takuu on päättynyt. Sen sijaan maksaa $ 150 henkeä oman ...

 • Android Phone Tietoja Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S on Android-älypuhelin kehittänyt ja suunnitellut Samsung Electronics Matkapuhelimen on tuotettu 2 tusinaa ...