1xEV karhunvatukka mitä se tarkoittaa

Paras vastaus: Periaatteessa pyydät miten tulla legenda. Hyvin voidakseen tehdä, että sinun täytyy todella olla ainutlaatuinen ja hullu lahjakas. Jos olet muusikko, sinun täytyy olla musiikkinerona (jotain useimmat ihmiset puhuitte oli yhteistä). Jos halusi joku kuulostaa Michael Jackson, ainoa henkilö voisi kuunnella oli Michael Jackson itse, koska hänellä oli jotain tarjottavaa, että kukaan muu voisi. Ei vain hän oli muusikko, hän oli myös tanssija ja olen melko varma tytöt halunnut, miten hän katsoi samoin.

ads

Se auttaa myös houkutteleva persoonallisuus (eli komedia, moraali jne)

Yhteenvetona

1.Lots lahjakkuutta

2.Uniqueness

3.Originality lt; ----- iso (yrittää tehdä jotain kukaan ei ole ennen nähnyt. Jos muut haluavat matkia teitä, pitävät sitä menestys)

4. Se auttaa kun tietää oikeat ihmiset, mutta jos voit saada jalka oven omalla sinun pitäisi olla kunnossa

5.Give ihmisille jotain puhua (onko sen ulkonäkösi, jotain teit, mitä se on sen täytyy olla uutisarvoa)

6. Se auttaa on mukava persoona niin ihmiset haluavat työskennellä kanssanne

* Mitä Adele, hän vain on täydellinen ajoitus. Vaikka on olemassa joukko roskat taiteilijoiden tekee kaiken rahalle nykyään, hän on yksi harvoista taiteilijoita, jotka todella laulaa sydämestä, ja siksi monet ihmiset kuten hänen koska ihmiset voivat liittyä hänen musiikkia ja tuntea hänen tunteita

En saa sähköpostia minun BlackBerry älypuhelin

Jos joku kertoo sinulle ne lähettänyt sinulle sähköpostia, joka et ole’t sai, yritä lähettää sähköpostia omaan sähköpostiosoitteeseen. Jos saat oman sähköpostin ongelma saattaa olla toisen henkilön kanssa’s sähköpostitili. Jos et’t saavat sitä, kokeile seuraavia ongelman selvittämiseksi.

Jos sinä’re saa sähköposteja Hotmailin, MSN, Sympatico tai Bell Internet-tilit, mutta saavat sähköpostin muista tileistä, se’s todennäköistä, että sinun täytyy uudelleen vahvistaa Hotmail-, MSN, Sympatico tai Bell Internet-tilit. Turvallisuussyistä nämä tilit täytyy uudelleen validoitu 90 päivän välein.

 1. Varmista, että älypuhelimen on päällä ja langattoman verkon käytössä.
  1. Perusnäytöltä valitsemalla Yhteyksien hallinta
  2. valita Mobiiliverkko ja klikkaa jotta langattoman verkon
 2. Varmista, että verkon signaalin voimakkuus on riittävä.

  Ylemmässä oikeassa alakulmassa BlackBerryn alkunäytöstä sinulle’ll nähdä useita kattavuuden baareja osoittavat signaalin voimakkuuden. Jos et’t näe mitään kattavuutta baareissa tai jos on pois käytöstä (SOS) kuvaketta, niin sinun ei ole riittävää langaton kattavuus.

  Seuraavassa on muutamia tapoja tarkistaa verkon signaalin voimakkuus.

  1. Aloitusnäytössä napsauttamalla Vaihtoehdot ikoni
  2. Asetukset-ikkunassa Status
  3. Tila-näytössä, tarkista signaali ala. Signaalin voimakkuus on sijaittava -40--100 DBMS alue antaa sinulle riittävästi langaton kattavuus.
  Voit myös tarkistaa langattoman signaalin voimakkuuden käyttämällä pikanäppäin (BlackBerry älypuhelinten täysimittainen QWERTY).
  1. Pitäen samalla BlackBerryn ALT avain, kirjoita kirjaimet N, M, L, L
  2. Kotisi ruutu näyttää langattoman signaalin voimakkuuden, mitattuna DBMS.
  Jos et’t on riittävä signaalin voimakkuus, siirtyä toiseen osaan rakennuksen tai sen ulkopuolella.
 3. Varmista, että käytössä kattavuus katselemalla meidän kattavuus kartat.
 4. Vahvista datayhteyksiä seuraavasti: Varmista, että ison 1X tai 1xEV näkyy oikeassa yläkulmassa näytön, vajaat signaalin voimakkuus. Jos kuvakkeet ovat isoja, siirry seuraavaan vaiheeseen. Jos kuvakkeet ovat pieniä kirjaimia (ts 1x tai 1xEV ) Tai ei lainkaan, yritä nollata BlackBerry älypuhelin poistamalla ja uudelleen asentamalla akun.
 5. 1xEV karhunvatukka mitä se tarkoittaa
 6. Varmista, että sähköpostiviesti on määritetty oikein BlackBerry Internet Service.
  1. Käy https: //bell.blackberry
  2. Kirjaudu sisään BlackBerry Internet Service käyttäen tunnusta ja salasanaa
  3. Alla sähköpostitilit. sähköpostitili pitäisi näkyä. Jos ei, valitse Määritä tili .
  4. Jos sähköpostitili olemassa kuvakkeena on Valid sarakkeessa Muokata tarkistaa asetuksia tilille. On mahdollista, että sähköpostitilin salasana muutettiin, jolloin se on syötettävä uudelleen. Re-enter salasana ja tallenna.
 7. Vahvista BlackBerry Internet Service, että "laite" on asetettu BlackBerry älypuhelin, joka käytät. Jos olet hiljattain muuttanut älypuhelimeen, anna nykyinen älypuhelin tiedot BIS jotta saat edelleen sähköpostiisi. Vahvistaa:
  1. Kun kirjautunut BIS valitsemalla Muuta laitteen vasemmalta valikosta
  2. Varmista, että PIN näkyy on PIN älypuhelimen siirtymällä kohtaan Asetukset sitten Status
 8. Kirjaudu BlackBerry Internet Service tilin ja lähettää palveluntarjoajan kirjoja vahvistaa, jos ongelma on yhä olemassa. (Palvelu sisältää tietoja, joka määrittää, miten BlackBerry älypuhelin vuorovaikutuksessa BlackBerry infrastruktuuri. Se syttyy Erityisten BlackBerry älypuhelin.)
  1. Kun kirjautunut BIS valitsemalla palvelu Books vasemmalta valikosta
  2. Valitse Lähetä Varaa painiketta. Palvelu kirjat tulee toimittaa 5 minuutin kuluessa. Kun näin tapahtuu, vahvistus tervetullut sähköpostitse ilmestyy postilaatikkoosi.
 9. Re-rekisteröi BlackBerry älypuhelin seuraavasti:
  1. Perusnäytöltä valitsemalla Vaihtoehdot
  2. valita Edistyneet asetukset
  3. valita Host Routing Table
  4. Tässä näytössä painamalla valikko -painiketta ja valitsemalla Rekisteröidy nyt. Jos tämä vaihe onnistuu, saat rekisteröinti sähköpostiviestin alla viestit. Jos et, yritä lähettää sähköpostia omaan sähköpostiosoitteesi vahvistavat, että ongelma on ratkaistu.

Jos rekisteröinti viesti ei saavu, tai jos nämä vaiheet Haven’t ratkaisi ongelman, ota yhteyttä tekniseen Solutions.

Related viestiä

 • Mitä "Resend Service Books 'Button Do? Artikkelin tunnus: 1686 Päivitetty viimeksi 23.1.2015 04:59:22 Tuote: Langattomat laitteet Mikä on huoltokirja? Palvelu sisältää tietoja, jotka ...

 • Mitä soft reset tehdä iPhone 4 pehmeä, tai jopa kova, palautus ei nollaa iPhone 3G tehdasasetuksiin. Tätä kutsutaan palauttaa iPhonen. Pehmeä reset pitää kaikki ...

 • Olen melkein kesti viikon käyttämällä vain minun iPad, mutta yksi asia piti minua takaisin "Kun minun luotettava 12 tuuman MacBook meni korjattavaksi viime lauantaina päätin kokeilla viikon käyttäen vain iPad Air minun ...

 • Jaa Tunteet käyttäen teksti Hymiöt Mikä saa ihmiset suuria taidemaalareita, suuri näyttelijät tai suuri runoilija Se ei todellakaan ole helppo kysymys, mutta ei, en ole yrittänyt hämmentää ja sanoa, että he ...

 • Kuinka paljon on 1GB, ja mitä se tarkoittaa? Mitä tavun Karma on yksinkertainen liiketoimintamalli: myymme mobiilidatan pienellä voitolla. Sen sijaan, että mobiilidatan amorfiseksi palvelu ...