Mikä on käynnissä alas minun puhelimen akku

Akku: tehden viime

On paljon voit tehdä, jotta akku on Windows Phone kestää pidempään latausten välillä. Helpoin tapa on käyttää Battery Saver. Voit asettaa sen niin, että se tulee päälle tahansa akku on liian alhainen, tai jos tietää etukäteen, että olet menossa tarvitse tehdä aivan count, voit kytkeä sen päälle varmista, että akku kestää niin pitkään kuin mahdollista.

Kun käynnistät Battery Saver, puhelin kytkeytyy automaattisesti pois päältä joitakin ominaisuuksia puhelimen, jotka käyttävät akkua taustalla. Joten kun Battery Saver on käytössä, puhelin ei enää:

  Automaattisesti vastaanottaa sähköpostia tai kalenteripäivityksiä - Voit silti synkronoida sähköpostin manuaalisesti milloin haluat. Jos haluat lisätietoja, katso Sync sähköpostiosoitteeni. Päivittää joitakin live laatat - Jos Tile käyttää push-ilmoitukset saada sen päivityksiä, se ei saa näitä päivityksiä virransäästötilassa. Salli sovellusten toimia taustalla - Voit vain voi käyttää sovellusta, jos se on auki.

Voit silti soittaa ja vastaanottaa puheluita ja tekstiviestejä, ja selata Internetiä.

Olemme myös koonneet akku säästäviä vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun. Tärkeintä on löytää tasapaino saada irti puhelimen samalla saada akun tarvitset.

Virran kytkeminen Akun Saver

Käytössä Start. leffa vasemmalle App luetteloon valitsemalla Asetukset ja napauta Virransäästö.

Tee yksi tai molemmat seuraavista:

  Jos haluat Battery Saver päälle kun akku saa 20%, valitse Aina päälle Paristonsäästö kun akku on vähissä. Jos haluat kytkeä päälle Akun Saver nyt ja jätä se kunnes seuraavan kerran liität puhelimen, valitsemalla Ota virransäästö nyt vasta ensi maksutta.

Kun Battery Saver on päällä, akkukuvake näyttää tältä:

Kun Battery Saver on päällä, et voi muuttaa asetuksia ominaisuudet eivät ole käytössä (kuten sähköpostin, esimerkiksi). Jos haluat muuttaa asetusta, valitse Asetukset gt; Akun säästäjä. ja poistaa kaikki valintaruudut. Voit ottaa sen käyttöön uudelleen, kun olet valmis.

Tässä lisää vinkkejä tekemään akku kestää.

Mikä on käynnissä alas minun puhelimen akku

Vähentää aikaa ennen kuin näyttö sammuu

Asettaa lyhyemmän Screen aikalisän keston ja asettaa puhelimen lukita. Tämä säästää akun virtaa ja estää myös puhelimen käynnistymisen vahingossa kun laittaa sen pois. Lisätietoa, katso Lukitusruudun FAQ.

Laske kirkkausasetuksen

Käytössä Start. leffa vasemmalle App luetteloon ja napauta Asetukset. Kosketa kirkkaus. sammuu automaattisesti säätää. ja valitse taso, jota haluat käyttää sen sijaan.

Käytä tummaa taustaa teema

Käytössä Start. leffa vasemmalle App luetteloon ja napauta Asetukset. Kosketa teema. kosketa tausta. ja sitten kosketa Tumma.

Synkronointi musiikkia ja kuvia tietokoneen ääressä

Kun olet tietokoneen, yhdistä puhelin ja synkronoida suosikki musiikkia ja kuvia sen avulla Zune-ohjelmisto. Saat lisätietoja, katso Sync musiikkia, kuvia ja videoita. Voit nauttia suosikki kuvia ja kappaleita puhelimen, vaikka olet alueella on heikko.

Tietenkin on olemassa paljon musiikkia siellä, ehkä ole kokoelmaan, ja streaming voit nauttia uutta tavaraa kun olet liikkeellä. Mutta jos akku on vähissä tai voit olla noin tietokoneeseen tai pistorasiaan, välttää pitkiä streaming musiikkia, koska se kuluttaa enemmän virtaa. Jos kuunnella soittolistoja näytön pois päältä, varmista, että nykyisen soittolistan ei sisällä streaming kohteita. Ja jos et ole Zune Music Pass tilaaja, voit poistaa Connect Zune Music + videot asetuksia.

Sammuta yhteydet et käytä

Kun Bluetooth on päällä, puhelin tarkistaa jatkuvasti saatavilla lisävarusteita. Joten jos et käytä Bluetooth lisälaite, voit Bluetoothin poistamista. Lisätietoa, katso pariksi puhelimeni Bluetooth lisälaite.

Lisäksi, jos kuunnella musiikkia tai puhua puhelimessa tuntikausia, kokeile kuulokkeita Bluetooth-laitteen. Ja jos käytät Bluetooth lisälaitteen tai kaiuttimen puhelun aikana painamalla virtapainiketta näytön pois päältä. Saat lisätietoja, katso Tee ja vastaanottaa puheluita.

Ei käyttäen pelit nyt? Sitten voit sammuttaa Yhdistä Xbox LIVE säätöihin -peliasetuksia.

Synkronoida sähköpostin ja yhteystiedot valikoivasti

Jotta akku kestää hieman kauemmin, kokeile yhtä tai useampaa näistä sync liittyvien vinkkejä:

  Muuta synkronointiasetuksia sähköpostitilien pidemmän aikavälin, erityisesti toisen tilit, jotka sinun ei tarvitse tarkistaa niin usein. Voit vaihtaa synkronointi per-tilin perusteella. (Käytössä Start. Leffa vasemmalle App luetteloon valitsemalla Asetukset ja napauta Sähköposti & tilejä. Napauta tiliä, jonka haluat muuttaa synkronointiasetuksia, kosketa ladata uutta sisältöä. valitse pidempi aikaväli ja napauta Valmis.) Jos et käytä mitään Windows Live -palveluita ja ei ole sähköpostitiliä isännöi Microsoftin, kuten Hotmail-tilin, mene Windows Live tilin asetukset ja muuttaa oletuksena synkronoida asetus manuaalisesti. Valitse, mitkä yhteystiedot synkronoidaan puhelimeen. Jos sähköpostitili ei sisällä mitään yhteystietoja, jotka haluat pitää puhelimen, voit ei ole niitä synkronoida puhelimeen. Voit myös pitää Facebook yhteystietoja erillään muita yhteyksiä liikaa, minkä pitäisi vähentää kokonaismäärä yhteystietojen synkronoidaan puhelimeesi. Lisätietoa, katso Sosiaalinen verkostoituminen puhelimeen FAQ. Ole tietoinen, että joka kerta kun käyt Uutta People ja Kuvat. puhelin käyttää lisävoimaa synkronoida ja päivittää.

Kuvaamiseeni vihjeitä

Kun olet ottanut kuvan, painamalla Takaisin-painiketta kameran etsimen. (Voit myös painaa virtapainiketta laittaa puhelimen nukkumaan.) Kun etsin on aktiivisena, näyttö pysyy päällä pidempään.

Myös silloin, kun on aika ladata kuvia, lataa vain ne haluat säilyttää ja ohittaa ne ei-niin-suurten joukossa. Tämä säästää virtaa ja säästää aikaa myöhemmin, kun haluat lajitella kuvia tietokoneella.

Älä poista tai vaihda akkua, kun puhelin kytketään päälle. Jos on vara-akku, sammuta puhelin ja vaihda akku puhelimen kanssa vara. Tämä auttaa varmistamaan, että tiedot on tallennettu oikein. Sammuttaa puhelimen, pidä virtapainiketta kolmen sekunnin ajan, kunnes näkemiin viesti tulee näkyviin ja näyttö sammuu.

Miksi Android Battery Die So Fast? Paras puhelin / Tablet Battery Life Savers!

Olipa sinulla Samsung, HTC, LG, Motorola, Google, tai muita Android-puhelinta tai tabletti, ongelmia laitteen akkua lähes aina ratkaista puuttumalla sen, mitä kaikki nämä laitteet on yhteistä: Android-käyttöjärjestelmä. Aion selittää todelliset syyt Samsung, HTC, LG, Motorola, tai Google puhelimen tai tabletin loppuu akku niin nopeasti ja näyttää sinulle täsmälleen, mitä tehdä tekevät Android-pohjainen puhelin tai tablet-akku kestää paljon kauemmin.

Ennen kuin aloitamme: Free sovellukset, jotka ovat Life-Savers

Aiomme muuttuvan joitakin laitteen asetuksia ja Asetukset-valikossa jokaista laitetta on hieman erilainen. Jos sinulla on vaikeuksia löytää jotain asetusta esitän myöhemmin (tai jos haluat vain helpottaa elämääsi), olen erittäin suositeltavaa suunnata Google Play tallentaa ja ladata nämä suuret vapaa apps.

Älä huoli, en saa mitään lahjukset suosittaakseen nämä sovellukset sinulle. Olen käyttänyt joukko akun säästämisen sovellukset ja nämä ovat niitä, jotka käytän omasta Android-puhelinta. Jos haluat mieluummin ohittaa lataukset ja pään oikeus ensimmäinen Android akku säästävä kärki. voit tehdä sen myös!

Pika-asetukset

Smart Pika-asetukset on ilmainen sovellus, jonka avulla voit muuttaa laitteen asetuksia ilman sukeltaa läpi monimutkainen Asetukset-valikosta. Aion pitää asiat yksinkertaisina kertomalla, miten muuttaa laitteen asetuksia käyttämällä Smart Pika-asetukset-sovelluksessa. Jos haluat käyttää Asetukset-valikon laitteen, vapaasti - kaikki nämä asetukset voidaan muuttaa ilman lataamista Smart pika-asetukset jos et halua olla.

Super Task-Killer Free  

Super Task Killer Free on suuri app joka antaa sinulle nopea, yksinkertainen tapa sulkea pois kaikki sovellukset kerralla. Me kattaa täsmälleen, miksi kannattaa käyttää sitä myöhemmin. Nyt varma, se on valtava aikaa säästyy, ja kannattaa ladata.

Nyt kun olet avannut Smart pika-asetukset nyt kulkea asetuksia, jotka voivat kuluttaa akkua tietämättäsi. Me saamme enemmän salaisia ​​vinkkejä parin sivuille. Jos haluat siirtyä eteenpäin. vapaasti - mutta nämä ovat tärkeitä!

1. Mobile Data - Sammuta 4G

Jos sinulla on älypuhelin, näet Mobile Data vaihtoehtona Smart pika-asetukset. Jos et näe sitä, se sopii - vain siirtyä seuraavaan osaan.

Älä jokin näistä tilanteista koskee sinua?

 • Operaattorisi ei ole 4G kattavuus operaattorilta
 • Voit tehdä paljon matkoilla välillä 3G ja 4G peittoalueet
 • Et yksinkertaisesti ei tarvitse käyttää 4G (koska et stream video liikkeellä)

Jos vastasit kyllä ​​johonkin näistä kysymyksistä, sammuttaa 4G laitteen. Kun olet 4G ja et ole alueella, jossa 4G kattavuus, puhelin on aina kysyy, "Onko 4G kattavuus täällä? Entä täällä? Entä nyt? ", Ja tämä jatkuva etsintä käyttää paljon akun käyttöikää.

2. Sammuta Mobile Data Täysin (When You Can)

Jos olet todella kamppailevat akun ja matkustaa sisällä alueilla epätasainen kattavuus, kokeile poistaa Mobile Data kokonaan. Saat silti vastaanottaa tekstejä ja soittaa puheluita, mutta voit säästää paljon akun.

Ystäväni on leirin Adirondack New Yorkin osavaltion pohjoisosassa, ja aina kun kuljen siellä teen Sammuta Mobile Data. Hyvä nyrkkisääntö: Huonompi kattavuus, sitä nopeammin akun viemäriin. Näin tapahtuu, koska puhelimen antennin toimimaan niin paljon vaikeampi yrittää löytää ja säilyttää signaalin.

Seuraavaksi: Yksi suurimmista akun Android akku drainers, ja se on tekemistä sovelluksen me kaikki käyttää: Facebook. Annan sinulle todellinen kauha miksi Facebook-sovelluksen aiheuttaa akun tyhjentyä niin nopeasti ja mitä tehdä korjata sen.

Miksi Android Battery Die So Fast? Paras puhelin / Tablet Battery Life Savers!

Olipa sinulla Samsung, HTC, LG, Motorola, Google, tai muita Android-puhelinta tai tabletti, ongelmia laitteen akkua lähes aina ratkaista puuttumalla sen, mitä kaikki nämä laitteet on yhteistä: Android-käyttöjärjestelmä. Aion selittää todelliset syyt Samsung, HTC, LG, Motorola, tai Google puhelimen tai tabletin loppuu akku niin nopeasti ja näyttää sinulle täsmälleen, mitä tehdä tekevät Android-pohjainen puhelin tai tablet-akku kestää paljon kauemmin.

Ennen kuin aloitamme: Free sovellukset, jotka ovat Life-Savers

Aiomme muuttuvan joitakin laitteen asetuksia ja Asetukset-valikossa jokaista laitetta on hieman erilainen. Jos sinulla on vaikeuksia löytää jotain asetusta esitän myöhemmin (tai jos haluat vain helpottaa elämääsi), olen erittäin suositeltavaa suunnata Google Play tallentaa ja ladata nämä suuret vapaa apps.

Älä huoli, en saa mitään lahjukset suosittaakseen nämä sovellukset sinulle. Olen käyttänyt joukko akun säästämisen sovellukset ja nämä ovat niitä, jotka käytän omasta Android-puhelinta. Jos haluat mieluummin ohittaa lataukset ja pään oikeus ensimmäinen Android akku säästävä kärki. voit tehdä sen myös!

Pika-asetukset

Smart Pika-asetukset on ilmainen sovellus, jonka avulla voit muuttaa laitteen asetuksia ilman sukeltaa läpi monimutkainen Asetukset-valikosta. Aion pitää asiat yksinkertaisina kertomalla, miten muuttaa laitteen asetuksia käyttämällä Smart Pika-asetukset-sovelluksessa. Jos haluat käyttää Asetukset-valikon laitteen, vapaasti - kaikki nämä asetukset voidaan muuttaa ilman lataamista Smart pika-asetukset jos et halua olla.

Super Task-Killer Free  

Super Task Killer Free on suuri app joka antaa sinulle nopea, yksinkertainen tapa sulkea pois kaikki sovellukset kerralla. Me kattaa täsmälleen, miksi kannattaa käyttää sitä myöhemmin. Nyt varma, se on valtava aikaa säästyy, ja kannattaa ladata.

Nyt kun olet avannut Smart pika-asetukset nyt kulkea asetuksia, jotka voivat kuluttaa akkua tietämättäsi. Me saamme enemmän salaisia ​​vinkkejä parin sivuille. Jos haluat siirtyä eteenpäin. vapaasti - mutta nämä ovat tärkeitä!

1. Mobile Data - Sammuta 4G

Jos sinulla on älypuhelin, näet Mobile Data vaihtoehtona Smart pika-asetukset. Jos et näe sitä, se sopii - vain siirtyä seuraavaan osaan.

Älä jokin näistä tilanteista koskee sinua?

 • Operaattorisi ei ole 4G kattavuus operaattorilta
 • Voit tehdä paljon matkoilla välillä 3G ja 4G peittoalueet
 • Et yksinkertaisesti ei tarvitse käyttää 4G (koska et stream video liikkeellä)

Jos vastasit kyllä ​​johonkin näistä kysymyksistä, sammuttaa 4G laitteen. Kun olet 4G ja et ole alueella, jossa 4G kattavuus, puhelin on aina kysyy, "Onko 4G kattavuus täällä? Entä täällä? Entä nyt? ", Ja tämä jatkuva etsintä käyttää paljon akun käyttöikää.

2. Sammuta Mobile Data Täysin (When You Can)

Jos olet todella kamppailevat akun ja matkustaa sisällä alueilla epätasainen kattavuus, kokeile poistaa Mobile Data kokonaan. Saat silti vastaanottaa tekstejä ja soittaa puheluita, mutta voit säästää paljon akun.

Ystäväni on leirin Adirondack New Yorkin osavaltion pohjoisosassa, ja aina kun kuljen siellä teen Sammuta Mobile Data. Hyvä nyrkkisääntö: Huonompi kattavuus, sitä nopeammin akun viemäriin. Näin tapahtuu, koska puhelimen antennin toimimaan niin paljon vaikeampi yrittää löytää ja säilyttää signaalin.

Seuraavaksi: Yksi suurimmista akun Android akku drainers, ja se on tekemistä sovelluksen me kaikki käyttää: Facebook. Annan sinulle todellinen kauha miksi Facebook-sovelluksen aiheuttaa akun tyhjentyä niin nopeasti ja mitä tehdä korjata sen.

Related viestiä

 • 5 tapoja Cut Battery Drain On Your Android Phone Oletko koskaan vilkaisi Android-puhelimen päivän puolivälissä, vain huomata, että akun lataus on jo puolet mennyt ja te ...

 • Miksi matkapuhelin akut räjähtää 17 huhtikuu 2014 klo 10:41 By: LALI VAN ZUYDAM Pretoria - Asiantuntijoiden mukaan älypuhelimien käyttäjät täytyy elää mahdollisuuteen, että heidän puhelin voi räjähtää ...

 • "Kytketty, ei lataudu" Olet lähettämässä vastauksen: "kytketty, ei lataudu" Lähettämistä mainoksia, kirosanoja, tai henkilökohtaiset hyökkäykset on kielletty. Tutustu CNET Forums ...

 • 4. Sulje Out Your sovellukset IOS 9 App vaihtajalle kerran päivässä tai kaksi, se on hyvä idea sulkea pois sovellukset. Täydellisessä maailmassa, sinun ei tarvitse tehdä tätä ja useimmat Applen työntekijöille ei koskaan ...

 • Mikä on paras aurinko laturi kännykkä? K. Haluaisin saada hyvän matkapuhelin aurinko laturi. Sain melko edullinen yksi, ja olla tylsä, se imee. Onko hyviä on ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-kynniss-alas-minun-puhelimen-akku.php on line 186

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-on-kynniss-alas-minun-puhelimen-akku.php on line 186